Leuke en handige spulletjes

In de winkel hebben wij een aantal handigheidjes. Zoals de hiernaast afgebeelde hellingshoekmeter. Zo kun je zien of het tijd is voor een banaantje of dat de weg gewoon vals plat loopt.

Voor de dorstige (dus verliefde) fietser is een PET-fles houder reuze makkelijk. Een anderhalve literfles met Coca-cola past er zo in. Fiets je in India en heb je last van darmklachten dan is cola overigens een probaat hulpmiddel! Wij hebben drie verschillende modellen.

Spiegeltjes zijn ook handig. Je hebt ze niet alleen voor op het stuur, maar ook voor op de helm of op de bril!

In de Vogelvrije Fietser stond een pompentest. De uitslag was voor ons geen nieuws, dus de Fietsersbond had ook even naar Amsterdam kunnen bellen. De Vakantiefietser raad het best geteste pompje al jaren aan. Waarom?

 • A omdat het een compact voetpompje is en
 • B omdat er een slangetje aanzit, zodat er niet halverwege Frankrijk een los ventiel aan je pomp hangt…

Ook mensen zonder spierballen kunnen met deze pomp hun fietsbanden hard oppompen. Wij hebben een specuale uitvoering laten maken, en wel met een drukmeter, zodat je weet wat de bandendruk is.

Ook zijn de bagagenetjes weer verkrijgbaar. Handig om je jas onder te stoppen. Of een tros bananen, of je vuile was, of je mooie tentje, of.., nou ja, verzin het maar zelf! Zo’n bagagenet kost € 10,-.

Deel deze pagina met anderen

10 reacties op “Leuke en handige spulletjes”

 1. M.Bennema Geerlings

  Is zo’n bagagenet bij mij in de buurt te koop, zoniet kunt u me er dan 1 opsturen ?
  Hier op zoek geweest, maar niet te vinden en voor de natte was onderweg reuze handig.

  vr.groet

 2. stockman-de vooght

  Goedemiddag

  ik zou graag jullie bagagenet bestellen (was tijdens Fietsbeurs Retie niet meer voorradig). Wat (en hoe) moet betaald worden voor levering in België ?
  mvg

  vera stockman-de vooght

 3. Ingrid van Keulen

  Het fietsnet bevalt uitstekend, ik wil graag nog 4 van deze bagagenetten bestellen.
  Op de beurs heb ik er nog naar gezocht, maar niet gevonden.Als het niet kan mail dan het adres van jullie verkooppunt.
  vr gr. Ingrid

 4. Yvonne

  ik ben op zoek naar een begagenetje maar woon niet in Amsterdam. Moet ik het eerst overmaken naar het hier bovenvermelde rekeningnummer?
  Zaterdag 9 mei vertrek ik naar Zuid Frankrijk op de fiets,heb ik het dan op tijd binnen?
  gr. Yvonne

 5. Yvonne

  Hallo Eric,
  ik heb het geld al overgemaakt maar kwam tot de ontdekking dat ik €4,- te veel aan verzendkosten heb overgemaakt. De opdracht was al verwerkt. Zou je zo vriendelijk willen zijn dat bedrag terug te storten? Bedankt voor de te nemen moeite.
  vr.gr. Yvonne

 6. Antje

  Zijn de bagagenetten nog steeds leverbaar? Voor dezelfde prijs,dezelfde verzendkosten, rekeningnummer enz. als in de reactie van 27-09-2008?