Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Pensioenfonds

Erg hoor: een Korporaal is gedood door een mijn. Het ABP kan er ‘blij’ mee zijn. Weer een mijn ontploft, dus een hoger rendement. En het scheelt het ABP weer een pensioen dat over 30 jaar uitgekeerd moet worden. Dubbele winst dus!

Fietsen

Hij keek mij vol onbegrip aan: “U kunt mij geen Kyoso Silverstar leveren?” “Nee mijnheer, wij verkopen alléén vakantiefietsen. Voor een tweedehandsje kunt u naar mijn buurman gaan, voor een baanfiets naar RIH -even verderop- en voor een degelijkse stadsfiets moet u zijn bij Grimminck aan de overkant.”

Yoya

Vorige week stond een klant in het tijdschrift Weekend. Is zij dan een BN-er? Nee hoor, deze Rotterdamse gaat op een Santos naar Rome. En dat met maar één been.

3 x buitenland

Soms verkopen we fietsen aan buitenlanders. Meestal zijn die buitenlanders Vlamingen Maar deze week zijn er twee fietsen naar Schotland verscheept en wordt er een naar Canada gestuurd.

Holleeder

Willem Holleeder heeft een openhartoperatie ondergaan. Zou hij bij zijn eerstvolgende hoorzitting openhartig zijn en barmhartigheid tonen?