Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Rohloff ombouw

Ervaren fietsers die het geld ervoor over hebben, kopen tegenwoordig een nieuwe fiets met een Rohloff naaf. Maar wil je je trouwe kameraad niet kwijt, dan kun je hem ook laten ombouwen. Wel mooi, want het is alsof je hem laat reïncarneren. Maar zo’n reïncarnatie komt al snel op € 1.400,-. We geven altijd een […]

Andere winkel

Het is raar om te zien hoe vaak wij klanten krijgen die ergens anders niet goed te woord worden gestaan. Het maakt mij bewust dat de manier van omgaan met mensen erg belangrijk is (en ook leuk!)

Fietsindustrie

De fietsindustrie is niet meer van deze tijd. Veel fabrikanten en importeurs sluiten in het hoogseizoen hun deuren. Dat is net zo stom als dat een zwembad midden in de zomer de deuren sluit.

Amsterdammer

Als Amsterdammer geef ik eerlijk mijn mening. Soms zonder erbij na te denken. Hierdoor kom ik weleens bot over. Maar ik doe het met respect voor de ander, die meteen weet waar hij aan toe is.

Gevoelens

Neem verantwoording voor je gevoelens en spreek je uit. Maar wel met respect voor de ander.

Gonde en Wim

Gonde en Wim zijn twee Vlaamse wereldfietsers.Gonde schreef: Als er een oplossing bestaat voor het probleem, hoef ik mij geen zorgen te maken. Als er géén oplossing is, heeft het ook geen zin mij zorgen te maken.