Archives by date

You are browsing the site archives by date.

website van ons

Carla en ik zijn bezig geweest met onze eigen website. Kijk maar eens op www.carlaeneric.nl. Met al die leuke foto’s beleven onze reizen weer opnieuw.

Hart

In de winkel heb ik mooie gesprekken met bijzondere mensen. Als zo’n klant weken later langskomt, ben ik tot mijn schande zijn of haar naam vergeten en ook het gespreksonderwerp is mij ontschoten. Mijn geheugen laat mij in de steek, maar mijn hart niet. Die herinnert zich dat mooie moment en laat het mij voelen.

Regen

Het is geweldig weer! Althans voor de omzet. Wij hebben in juli nog nooit zoveel regenkleding verkocht. Voor mijn gevoel mag de zon wel weer gaan schijnen!

Homo

Er worden steeds meer homofielen geterroriseerd in Amsterdam. Als tegenhanger van een lokfiets, zou de politie twee hand-in-hand lopende lok-homo’s kunnen inzetten. En dan op vrijdag langs een moskee in Amsterdam Geuzenveld laten lopen. Of zijn het dan uitlok-homo’s?

Slavernij

“Goed hè, die slavernij”, zei ik tegen een Surinamer naast mij in het Oosterpark. Verontwaardigd keek hij mij aan. “Ja, want anders hadden wij nooit dit mooie muziekfestival gehad.”Hij lachte, zoals alleen Surinamers kunnen lachen; hard en uitbundig.