Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Winkeltje

Een klant zei: “Je hebt een mooie winkel.” Toen realiseerde ik mij dat De Vakantiefietser in vier jaar tijd, uitgegroeid is tot een echte winkel met een grote naamsbekenheid. Ik voelde mij nederig dat dit mij gegund is.

Lang haar

Het wordt tijd dat ik naar de kapper ga. Peter op de Marnixstraat is er na 47 jaar mee gestopt. Ik kom daar al sinds mijn 6e. Eens kijken of ik de volgende kapper ook ‘overleef’.

Computers

Hoe zou het leven zijn zonder computers? Geen kassacomputer, geen e-mails, geen boekhouding en geen website bijhouden. Ha! Ik zou veel meer tijd overhouden om te gaan fietsen!

Cursus

Gisteravond was de reparatiecursus. Wat hebben fietsers met een Rohloff-naaf en hydraulische remmen hier eigenlijk te zoeken? En om eerlijk te zijn, als je hier een fiets hebt gekocht, is het niet echt nodig om te leren hoe je spaken moet vervangen :-).

Oeganda en Tanzania

Gisteren heb ik rond het Victoriameer gefietst. Maar alleen in gedachten. Ik heb namelijk mijn oude dia’s ingescand en op de website geplaatst bij de reisimpressies over Oeganda en Tanzania.