Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Vijf jaar

Geregeld vraag ik aan klanten: “Hoe zou jij volgend jaar ons 5-jarig jubileum vorm willen geven?” Heb jij een leuk idee? Mail het dan!

Rohloff

Sommige mensen willen voor een duppie op de 1e rang zitten. Gewichtig zei een man in pak: “Ik wil een onderhoudsvrije fiets, waar ik bijna niets aan hoef te doen.” Ik legde de verschillen uit tussen fietsen en sloot af met: “Een Rohloff-naaf is het meest onderhoudsvrij, maar je zit al snel boven de € […]

IJsland

“Stuur je zelfs mensen naar IJsland?” vroeg de klant. “In the middle of nowhere zag ik op een bord een stickertje van De Vakantiefietser!”

Tour

Voor mij is ‘Le Tour’ allang synoniem met doping. Vroeger fietste ik héél veel. Toen realiseerde ik mij al dat de snelheden en de afstanden onmenselijk waren. Helaas krijg ik bij ieder tour een beetje meer gelijk.

Amstelstation

Zondagmiddag, Amstelstation. Ik zei: “Stop, politie! Mag ik jullie legitimatie zien?” De drie Marokkaanse fietsendieven renden heel hard weg. Een liet een AH-tas vallen met een betonschaar erin. Ik moest erg lachen om mijn bluf en De Vakantiefietser heeft er een betonschaar bij.