Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Vergadering

Wij gaan over een paar weken vergaderen over deze winkel. Een terugblik en ’n vooruitblik. Waar staan we en wat kan beter. Zou een winkelier dat wel eens met zijn personeel doen? Of heb jij als klant nog een goed advies? Stuur dan alsjeblieft een mail of doe het via het formulier.

Personeel

Het was afgelopen seizoen zo druk dat wij er iemand bij willen hebben. Dus ben je bijvoorbeeld een studerende vakantiefietser, kom dan langs met je vakantiefoto’s.

Amerikaanse woningen

De Europese bank heeft miljarden gestort omdat de Amerikaanse hypotheken niet voldoende gedekt zijn. Dus van ‘mijn’ belastingcenten worden de woningen van Amerikanen betaald? Het moet niet gekker worden.

Signature

Ik was gisteren in Heerenveen. Koga is erg gelukkig met hun Signature fietsen en ze gaan volgende jaar ook een stalen Signature leveren. Joepie!. Zodra ik hem heb, ga ik hem testen! Leuk!

Files

Ik ben gisteren op mijn Koga naar Baarn en weer terug gereden. In de namiddag was de tocht surrealistisch. Ik reed over fietspaden en links, rechts en boven mij stonden honderden auto’s in de file. Blij dat ik rij. Maar wel gelukkig op de fiets!