Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Fotowedstrijd

Ik vind het erg bijzonder dat klanten tijdens hun reis van die grappige foto’s maken. Kijk maar naar de fotowedstrijd 2007.

Olaf en Daniël

Vandaag komen Olaf en Daniël langs. Twee bijzondere ontwerpers want Olaf heeft de Koga/Spyker Aeroblade ontworpen en Daniël is verantwoordelijk voor de Koga Signature. Ze zullen wel niet alleen voor de koffie en negerzoenen komen 🙂

Voetbal

Ik kijk nog maar zelden voetbal. Maar gisteravond zag ik de laatste minuten van Albanië-Nederland. Waah! Het stond 0-0. Dus nul-nul! Tegen Albanië! Even later zag ik het enige doelpunt van de wedstrijd. Toch nog 0-1 voor onze ‘leeuwen’.

Subsidie

Vakantiefietsen is bijna typisch Nederlands. Turken en Marokkanen zie ik nooit in de winkel, dus ook daarin is de integratie mislukt. Weet je wat? Ik ga 2 miljoen subsidie aanvragen om allochtonen op de vakantiefiets te krijgen! En dan iedereen een Koga Signature met Rohloff naaf. En ik zoveel verdienen dat ik de rest van […]

vij fjaar

Nog meer leuke ideetjes voor ons vijfjarig jubileum. Een boekje met foto’s van klanten genaamd: ‘Vrienden van De Vakantiefietser.’ En een puzzeltocht door Amterdam langs niet- -westerse plekken. Dus vakantiefietsen in Amsterdam.