Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Bush

Eindelijk deed George Bush eens iets fatsoenlijks en zinnigs. Door de Dalai Lama een onderscheiding te geven, hielp hij het Tibetaanse volk. Maar waarom? Zou er soms olie zijn op het Tibetaans plateau?

Status

“Ik houd van films in een filmhuis en alternatieve jazz” zei hij. “Oh, dus je houd van Porkies Pretpark in een filmhuis draait en je vindt Free-jazz mooi?” Dat bleek niet zo te zijn. Ach, hij bleek gewoon een zekere status te verlenen aan filmhuizen en jazzclubs. . .

Lipgloss

Soms hoor je woorden die je zelf nooit gebruikt. Zo zei een meisje gisteren dat ze haar ‘lipgloss’ was vergeten. Dat woord heb ik nog nooit gebruikt! Maar wie weet wat de toekomst brengt? Mmmm, lipgloss.

Rohloff

Er zijn een aantal winkels die Rohloff-reparatiecursusen geven. Dat zegt misschien veel over de door hun geleverde kwaliteit. De Vakantiefietser is een van de grootste Rohloff-leveranciers en ik heb er nog nooit één kapot terug gehad…

Kanker

Kanker. Het klinkt zo eng. Ik hoor de laatste tijd te vaak over mensen die het hebben. En dan nog jonge mensen ook! Is er een soort van epidemie of zo die verzwegen wordt?

uitreiking

Dinsdavond is er vanaf 19.30 uur de uitreiking van foto- en verhalenwestrijd van De Wereldfietser. Tevens is er een korte lezing van Maaike Pfann: “IJsland onverhard” en een lezing van mijzelf: “Waarom ik fiets.”