Koga Signature in 4 weken leverbaar

Koga Miyata levert sinds anderhalf jaar ook vakantiefietsen die je naar wens kunt opbouwen. En wel binnen vier weken! En ze zijn nog eens erg licht ook. De Vakantiefietser heeft met het custom-built principe al zeer veel ervaring opgedaan met de merken Santos en Snel. En dat zetten we nu voort met de nieuwe Koga’s. Mede daardoor waren wij in 2007 de grootste Koga Signature dealer.

Op de website van Koga kun je je fiets zelf samenstellen. Signature fietsen zijn er kaal vanaf € 1250,-. Met 28 of 26 inch wielen en met die spulletjes die je zelf wilt.
Mijn tocht door China, Vietnam en Laos heb ik op een Koga Signature (met Rohloff, HS33 en SON) gemaakt. En eind vorig jaar heb ik in Chili gefietst. Lees verder als je meer over de opbouw van mijn Koga Signature en mijn ervaringen wilt weten. uiteraard staat hij ook in de winkel (met Rohloff, HS33 en SON).

Deel deze pagina met anderen

4 reacties op “Koga Signature in 4 weken leverbaar”

 1. sj Boerdam

  kunnen wij ook ons adres voor overnachten in noord frankrijk bij jullie aanmelden? en hoe gaat dit in zijn werk?

  groet joost en simonne

 2. Alex

  Met welke zadels werken jullie het meeste? Heb brooks professional maar blijft afgaan op witte schildersbroek als ik naar het werk rijd en heb op reis van een maand 2 koersbroeken hierop versleten door wrijving aan de revetten (koperen nagels), je kan nu zo goed als mijn blote kont zien achteraan…maar van comfort heb ik geen klachten hierover!

  Weten jullie raad?

  Dank U