Bijna Tweewielerwinkel van het Jaar

Ondanks dat De Vakantiefietser nog niet eens 5 jaar bestaat is hij genomineerd voor de verkiezing van Tweewielerwinkel van het Jaar. Maar helaas…

Uit alle inzendingen zijn er acht winkels genomineerd. Waaronder enkele zeer grote fietsenwinkels zoals Hans Struijk in Den Haag en Van Herwerden in Voorburg. Van de acht genomineerden gaan er drie door naar de finale. Wij dus niet. Eind januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Sowieso is een nominatie al een hele eer, zeker in vergelijking tot de andere winkels.

De Vakantiefietser ben ik vanaf nul begonnen van mijn spaarcenten, zonder een greintje fietsbranche-ervaring, maar wel met een gevoel hoe het zou kunnen en hoe je met mensen omgaat. En de winkel is zo geworden dankzij de fijne medewerkers, veel enthousiasme en bijzondere klanten. Dus allen dank voor dit stukje levensvreugde.

Eric Schuijt

Deel deze pagina met anderen

10 reacties op “Bijna Tweewielerwinkel van het Jaar”

 1. Joep Bevers

  Als jullie in januari niet als winnaar uit de bus komen, dan wordt het vast een volgende keer.
  Jullie verdienen het gewoon!

  Met vriendelijke groeten,
  Joep Bevers

 2. Eric Schuijt

  Hoi Joep,

  vorige week donderdag zijn er vier juryleden geweest. Ik zat in Chili, dus ik hoop dat Karin en Hein hun best gedaan hebben. Nu maar afwachten of wij de tweede ronde halen…

 3. Vincent vHoogstraten

  Te gek! Ik gun het jullie zeker. Maar als jullie m dit jaar niet winnen, komt het zeker nog wel n keer.
  Pfff, na amper 5 jaar al!

 4. wim en peet

  jammer Erik! het was een hele mooie pluim op je werk geweest, maarja misschien volgend jaar toch… Groetjes Wim en Peet vanuit Maleisie

 5. Frits Toxopeus

  Eric, ik zal als ik jou was er niet wakker van liggen. Als iets goed is komt de bevestiging vanzelf toch wel. Juryleden horen zich vaak zelf het liefst praten. Ik heb niet zoveel op met hun waardeoordeel, vaak spelen andere motieven een rol.
  Vertrouw op je klanten en toekomstige klanten, hun mening en waardeoordeel moet voor jou en je medewerkers een bevestiging zijn, dat jullie goed bezig zijn. De prijzen komen dan vanzelf wel. Nu eerst het 5-jarige jubileum vieren!!
  Groeten Frits

 6. Arnauld Hackmann

  Beste Eric,

  Gisteravod is de uitreiking geweest en hoewel je uiteindelijk niet doorgedrongen bent tot de finale, heb ik jouw zaak toch vernoemd op het podium. De presentatrice Marjolein Keuning vroeg mij hoe de genomineerden de marktbewerking aanpakten. Op die vraag heb ik jouw winkel als voorbeeld genomen. En dan moet ik mezelf even citeren” “Een van de genomineerden, De Vakantiefietser, kiest volgens de jury voor een hele specifieke marktbenadering, die naadloos aansluit bij de beleving en de wensen van de wereldfietsers. Mensen die vanuit Nederland op de fiets stappen om richting bijvoorbeeld Nepal te fietsen moeten heel gelukkig worden van winkels als deze.”

  Ik lees nu pas de reacties vam jouw klanten op deze site en die bevestigen exact wat ik gisteren gezegd heb.

  Vriendelijk groetend,

  Arnauld Hackmann
  Hoofdredacteur Tweewieler

 7. Leo Ancion

  Beste Eric
  What’s in a nomination!
  Je enthousiasme, kennis en geweldig assortiment kent geen grenzen!! voor ons de hoogste trede(numero uno) en daar kan geen andere nominatie tegen op….. keep up the good work.

  groeten Leo & Ineke