Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Eerste foto’s

Sommige klanten zijn zo gek om overal ter wereld Vakantiefietser-stickers te plakken en daar een foto van te nemen. En ik vind dat geweldig! Maar soms word ik er gewoon verlegen van. En nu zijn de eerste inzendingen voor 2008 al weer binnen!

spinazie

Op mijn eerste vakantie nam ik eten mee dat lang houdbaar was. Dat had iemand mij verteld. Aan het einde van de 1e dag droop er iets uit mijn fietstas. Het pakje diepvriesspinazie was gaan lekken… Ach, ik was nog erg jong.

nieuwe mensen

We hebben het soms veel en veel te druk. Daarom zie je bij ons binnenkort een sympathieke wereldfietser die drie jaar over de wereld heeft gefietst en nu even uitgefietst is. En een monteur die bij Cannondale heeft gewerkt. Leuk hoor, weer een frisse wind door de winkel.

Chili

Voor de honderden mensen die onze lezing over Chili hebben gezien, heb ik onze avonturen bij mijn reisimpressies gezet. Klik hier als je mee wilt reizen.

Nieuwe fiets

Wij hebben een nieuw merk getest. Van Nicholas. Als je van iets sjieks houdt, dan is dit een bijzonder bijzondere fiets.