5 april: verrast door personeel

Op 5 april 2008 was het exact vijf jaar geleden dat de winkel werd geopend. Ik kwam ’s ochtends naar de winkel. Zoals ieder zaterdagochtend met verse croissants voor het personeel en klanten die vroeg komen. Tot mijn verbazing was de gevel versierd met balonnen en binnen was voor mij de rode loper uitgelegd.

5 april foto1

Bijna iedereen die van de winkel een succes heeft gemaakt was er! Hier linksonder zie je de eerste vrouwelijke personeelsleden. Maar ja, die werken hier helaas niet meer. Laura is ondertussen een succesvol binnenhuisarchitecte en Mirjam heeft met haar Doctor-titel genoeg wetenschappelijke onderzoeken om handen.

5 april foto2

Hein hield een mooie speech (hoezo ben ik een perfectionist, dat wist ik helemaal niet!) en er was een lekkere taart!

champagne

Karin trekt hierboven een fles champagne open. Nu lust ik geen alcohol, maar gelukkig hadden ze voor mij Jip & Janneke champagne. En Karin had nog een lekkere appeltaart gebakken.
kadootjes

En er waren ook mooie cadeaus. En het was erg leuk om iedereen in sjieke kleding te zien. En dat op zaterdagochtend om 9.00 uur.

taart

Vooral de slagroomtaart was voor mij als zoetebek een hoogtepunt:-)

Nou Hein, Karin, Gaele, Gerben, Nina, Ruud, Lieven, Carla, Laura, Mirjam, Alpona, Pa, Ma, Monique, Jamie, Lita, Rene, Jeroen en Gitte (de fotografe) bedankt!

En wat het personeel betreft, jullie worden half mei meegenomen op een buitenlands fietstochtje. Ik hoop dat het voor jullie net zo’n mooie verrassing wordt als deze ochtend voor mij.

Eric

Deel deze pagina met anderen

15 reacties op “5 april: verrast door personeel”

 1. Frank

  Gefeliciteerd Eric, met je vijfjarig bestaan. 🙂

 2. spokie

  Eric, fantastisch wat je in die 5 jaar voor elkaar hebt gekregen. Je hebt er hard voor gewerkt en op het resultaat kan je trots zijn. (ik wist niet dat 5 april de dag was, ik dacht op je verjaardag). Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en geniet van alle feestelijkheden. Te gek dat je hobby met werk kunt combineren!

 3. Rita en André

  Eric, hartelijk gefeliciteerd met je vijfjarig bestaan. Een prachtig resultaat met een prachtige zaak. Geniet van alle reacties.

 4. Frits Toxopeus

  Eric,
  Van harte gefeliciteerd met dit eerste lustrum. Wie weet zit er dit jaar nog wat in het vat in de vorm van Tweewielerzaak van het jaar!? Dit zou een mooie bekroning zijn. Uiteraard ook de felicitaties aan je vrouw en personeel.
  Frits en Els

 5. Haike

  Hihi dat had je niet verwacht hé? Weliswaar moest ik verstek laten gaan, maar ik was wel geheel op de hoogte van het gesmeden complot, ik hoop dat je het een leuke en aangename verassing vond, maar dat blijkt ook wel uit de reaktie die je geeft op de site. En heel veel succes met de komende 5 jaar!!

  Groet, Haike

 6. Haike

  Zal er zijn Eric ;o)

 7. Edvard Sloots

  Eric,
  Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Je kundig advies en de prachtige winkel zorgen al vijf jaar voor tevredenheid. Ik waardeer je pioniersgeest en gun je een succesvol vervolg.
  Met vriendelijke groet,
  Edvard

 8. Wim en Peet

  Haai Eric en Carla, van harte gefeliciteerd met jullie 5 jarig lustrum. Je voorziet met je winkel in een duidelijke behoefte naar profesionele informatie omtrent fietsen voor langere tijd, ook wij raadplegen regelmatig jouw tips. We komen eind mei natuurlijk even negerzoenen eten in Amsterdam, groetjes van Wim en Peet, Honolulu Hawaii (ook iets voor jullie hier! tropisch en vanaf 30 gr)

 9. Aafke Wortelboer

  Hoi Eric, van harte gefeliciteerd met je vijf jaar! Je hebt de lekkerste en mooiste winkel van heel amsterdam en omstreken. wij hebben in ieder geval veel aan je te danken en fietsen nog op onze santos bikes. Intussen is er een klein vakantiefietsertje bij gekomen, dus nu fietsen we met z’n drieën. Jemme is met zes maanden voor het eerst meegeweest op fietsvakantie in België. Over twee maanden hopen we dat te herhalen, maar dan in Frankrijk. Wie weet komen we vor die tijd nog bij je buurten en een negerzoen scoren! Heel veel succes en plezier, maar dat weet je prima te combineren, groeten, Richard en Aafke.

 10. Timo Kluck

  Beste Eric, ook vanuit Léon, Nicaragua, van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Zonder goede raad, tassen en banden vanaf de Westerstraat zou het reizen hier een stuk moeilijker zijn! Groet, Timo

 11. Filip Cools

  Heel veel succes nog met je winkel!

  Groeten, Filip (de Vlaming)

 12. Peter & Karin

  Hoi Eric,

  Ook vanuit China natuurlijk (enigszins verlaat) de hartelijke felicitaties van een stel heel erg tevreden wereldfietsers. Ga vooral door met je fantastische zaak en je nog betere service en sponsoring. Als we in 2010 weer eens in Nederland zijn komen we je zeker met een bezoek verblijden!

  Veel fietsplezier,
  Peter Mak en Karin van Toor