Luchten

Als je -zoals ik- in een grote stad woont, vergeet je soms even naar de hemel te kijken.
Tijdens vakanties geniet ik van stoere wolken met strakblauwe luchten. Zeker in Patagonië. Helaas schiet dat er in Amsterdam vaak bij in.

Deel deze pagina met anderen

4 reacties op “Luchten”

 1. Loes

  Dat is jammer Eric, dat het er bij in schiet. Het voorkomt echter wel ongelukjes denk ik. Ook wat waard!
  Ik zal je ’s wat vertellen.
  Het is een geschenk uit de hemel dat ik iedere dag, zo’n beetje, naar Ouderkerk fiets vanuit Amsterdam en een half uur lang de lucht kan bekijken met al haar kleuren, vormen en rottigheid dat eruit valt. Afgelopen maandag en vrijdag heb ik zelfs het licht in de klas uit gedaan aan het begin van de dag en de kinderen laten kijken naar de kleurenpracht aan de horizon. Uiteraard het één en ander uitgelegd.
  Misschien, wanneer ze over de veertig zijn ;), zullen ze zich herinneren dat er een lucht is en een keertje omhoog kijken wanneer ze naar hun werk gaan.

 2. Dennis Hoogenboom

  Vraagje over een rohloff naaf: kan de naaf ook op een vol geveerde MTB gezet worden? Ik ben eigenlijk gewoon te lui om elke keer weer de ketting en fiets helemaal schoon te maken. Maar die oude derailleur is in principe toch wel aan vervanging toe.Als ik zie hoeveel vuil er altijd op de ketting en schakelmechanisme komt is dit toch wel te verbeteren door een rohloff denk.