Vakantie

We zijn even weggeweest en hebben door noordoost India gefietst. Voor de ‘vrienden van Eric’ geven wij begin februari hier in de winkel een uitgebreide lezing. Of anders kun je eind februari op de Fiets- en Wandelbeurs onze lezing zien in de Forumzaal.

Deel deze pagina met anderen

10 reacties op “Vakantie”

 1. Eric Schuijt

  We zijn nu (14-11) in Tezpur en het eerste berichtje staat op onze site: http://www.carlaeneric.nl

 2. Hans

  Neem jij maar lekker ongevraagd je fotos, dan kunnen wij tenminste met je meegenieten.
  Dat moet wel een merkwaardige beleving zijn, al die fotograferende indiers. Hebben die dan ook allemaal een computer om de fotos op te bewaren?

  Heb je niet een gps bij je? Dan kunnen we zien WAAR je gekidnapt bent, hahaha

  Trap ze.., Hans

 3. Stefan

  Hoi Eric en Carla,

  Ik vond zojuist op internet een leuke website die jullie wel met belangstelling willen lezen als jullie weer thuis zijn:
  http://www.going-south.tv/
  Het gaat over een fietstocht die eind 2010 ook op tv te zien zal zijn.

  Groet,
  Stefan

 4. Eric Schuijt

  Dag Stefan,

  ik ken deze leuke productie en de productiemaatschappij, want ik heb ze ooit wel eens een fiets geleend voor een filmpje.

  Als ik thuis ben zal ik weer hu site bekijken, want hier in India is internet erg traag.

  Eric

 5. André van den Berg

  Fijn om in deze tijd ook nog leuke verhalen te lezen. We genieten van jullie reisverslag. Nog veel plezier gewenst, Rita en André van den Berg.

 6. Johan

  Hallo Eric,

  Op basis van jouw tip op de site een merino shirt aangeschaft voor een fietsvakantie. Twee weken met 25-30 graden gereden, slechts 1 keer tussendoor gewassen. Echt geweldig materiaal en inderdaad geen geurtjes, zelfs niet na 7 dagen flink zweten! Inmiddels een lange mouw versie gekocht voor de koudere dagen in het woon-werk verkeer. Is het geld dubbel en dwars waard! Nogmaals dank voor de geweldige tip. Veel plezier in de Himalaya.

 7. Hans van Lent

  Dag Eric en Carla,

  Allereerst heel goed 2010 toegewenst.
  Ik heb genoten van jullie reisverslag. Zoals altijd was het weer een heel avontuur.
  Madagaskar als fietsland kan ik zeker aanbevelen!

 8. Eric Schuijt

  Hoi Hans,

  Ik ben reuze benieuwd naar jouw verhalen over Madagaskar. Zin om eens met je foto’s langs te komen. Op donderdagavond kun je mee-eten…

 9. Hans van Lent

  Leuke uitnodiging. Doen we! Maar ga nu eerst nog maar even nagenieten van de afgelopen reis. En ongetwijfeld hebben jullie in de winkel ook nog het nodige doen. Hoewel …., tijdens jullie afwezigheid heb ik de boel een beetje extra in de gaten gehouden, maar volgens mij hebben je collega’s de winkel uitstekend draaiende gehouden.