Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Remmen

Met drie collega’s hier vergeleken wij het karakter van onze remmen met die van onze vriendinnen. “Die van mij remt pittig, maar is moeilijk onder controle te krijgen.” “De mijne reageert traag en is daardoor erg spannend.” “Die van voelt wat sponzig aan en is eigenwijs.”

Milieu

Veel merken doen ‘iets’ met het milleu.  Maar vaak krijg ik het idee dat zij het milieu als marketingtool gebruiken.

Dat ziet er lekker uit

We zaten voor de winkel een ijsje te eten. “Dat ziet er lekker uit”, zei een meisje dat voorbij liep. “Dank je wel voor het compliment”, antwoordde ik. Smalend liep zij door.

Kharma

“Wie goed doet, wie goed ontmoet”, zo word er gezegd. Kharma noemen ze dat in Azië. Lastig als je een slecht kharma hebt en je gaat in Tibet fietsen. Je komt jezelf dan zeker tegen.

(Untitled)

In een film zei iemand: “Er is geen mooiere manier om een gebied te leren kennen dan met een motor.” Volgens mij  moet dat zijn: “. . . dan met een fiets.”

Santos Travelmaster binnen 10 dagen

Jouw nieuwe Santos Travelmaster staat bij ons rijklaar binnen 10 werkdagen! (Maar in het hoogseizoen kan het 1 of 2 weken langer duren hoor!) Dit geldt alleen voor twee speciale modellen. Met 26 inch wielen of met 28 inch wielen, dat maakt mij niet uit. Een van € 1.849,- en een van € 2.405,-. En […]