Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Giro

Dit weekeinde begint de Ronde van Italië hier in Amsterdam. En volgend jaar de Amstel Gold Race in Rome?

Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Gisteren was het erg druk. Een man had de website doorgespit en wilde op zijn vrije dag wel met mij ‘sparren’ over Rohloff-naven en riemen. Er stond veel werk en een klant te wachten. Ik vroeg: “wil je hier een fiets kopen?” “Nee, ik denk aan de lange termijn.” “Zou je dan op die langere […]

Vieren ze in Duitsland Bevrijdingsdag?

Gisteren -5 mei- belde ik naar idworx in Duitsland. Ik stond even in de wacht en vroeg mij af: “Vieren ze in Duitsland ook Bevrijdingsdag?”

Rondje Amsterdam met De Wereldfietser

Vanavond om zeven uur vertrekken we vanaf de Febo bij de Berlagebrug voor een Rondje Amsterdam. Het rondje wordt georganiseerd door De Wereldfietser. Er wordt mooi weer verwacht, dus ik ben van de partij.

FC Twente

Ruud, onze goede monteur, komt uit De Lutte, een dorpje in Twente. En Ruud is deze week erg gelukkig, want FC Twente is kampioen!

Cursus bij Santos

Wij waren op schoolreisje bij Santos. Zij gaven een zogenaamde riemcursus zodat wij certificeerd fietsen met een riem mogen verkopen. Hieronder zie je Robbert goochelen met een riem. Een riem mag je namelijk niet zomaar dubbelvouwen. We hebben er allemaal even mee gegoocheld tot we wisten hoe het moest. Alle ins en outs werden verteld […]