Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Terug en weggaan

Deze weken heb ik een paar keer klanten gesproken die terug zijn van een lange bijzondere reis. Aan de andere kant zijn er ook weer nieuwe klanten die aan de vooravond staan van een wereldreis. Leuk hoor!

Leo

Ik had Leo € 107,- te veel gerekend voor zijn fiets. Leo zei: “geef het maar aan Haiti.” Dat heb ik gisteren gedaan. Leo grote klasse!

Zwarte Humor

Zwarte humor: Ik zag een foto van een gele Schipholtas in het puin van Haïti. Ik zei tegen Carla: “See-Buy-Die.” (Ik hoop dat er veel wordt opgehaald wordt en dat het goed besteed wordt.)

Bernhard Rohloff

En ik heb vorig jaar Bernhard Rohloff geïnterviewd. Hier kun je dat lezen. Voor mij was de Rohloff-avond en het interview een van de mooiere momenten van 2009.

Andries Gaastra

Ik heb vorig jaar Andries Gaastra geïnterviewd. Hij is de oprichter van Koga Miyata en de vader van Gerrit ‘idworx’ Gaastra. Hier kun je dat lezen. Ik vond het erg bijzonder.

Interview met Andries Gaastra (oprichter Koga)

Voor het tijdschrift De Wereldfietser/De Vakantiefietser heb ik Andries Gaastra geïnterviewd, de oprichter van het fietsmerk Koga (Miyata). Zijn vader richtte Batavus op en zijn zoon (Gerrit Gaastra) bouwt en ontwerpt de succesvolle idworx-fietsen. De inleiding van het interview: Wie kent niet het merk Koga Miyata? Sommingen denken dat het een Japanse fiets is. Dat […]