Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Chips op grote hoogte

Als ik naar hoge gebieden fiets zwelt mijn meegebrachte chips zakje altijd op als een ballon door de lagere luchtdruk. Maar als ik, eenmaal boven gekomen, een nieuw zakje koop is deze niet bol. Zullen ze in de chipsfabriek een speciale productielijn hebben voor verkoop op grote hoogte waar ze minder lucht in stoppen?

Sail

Dat was leuk! Vanochtend ben ik op weg naar de winkel langs alle grote schepen gevaren. Tjonge , erg mooi hoor!

Sail-in bekijken?

Als je de Sail-in goed wilt bekijken, heb ik hier een tip voor jou: ga naar de pont bij de Oude Houthaven (Tasmanstraat). En vanavond is er ook een mooi vuurwerk op het IJ.

Plassen

Een goede reden voor een stalen frame: Je moet plassen. Terwijl je tegen een boom staat te wateren, rolt jouw fiets door de wind van een berghelling. Frame krom, maar staal kan gelukkig worden gericht.

Filmpje India

We hebben een eerste aflevering gemaakt van onze reis door noordoost India. Door een gebied dat grenst aan China, Bangladesh, Birma en Bhutan. In de twee maanden dat we daar geweest zijn zijn we maar 7 westerlingen tegengekomen. Hoezo weinig toeristisch? Als jouw verbinding hapert, klik dan even op Pauze, dan laadt de film verder […]