Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Idworx Off Rohler

Leuk hoor dat Gerrit met zijn Off Rohler de Outdoor Award heeft gewonnen. Ik heb het altijd een van mooiere fietsen gevonden.

Winnaar fotowedstrijd 2009 is bekend

De winnende foto van 2009 is de foto van Anke. We hebben een eerlijke verkiezing gehouden, waarbij iedereen die hier werkt zijn top drie heeft ingeleverd. Anke kwam tijdens haar Santiago-tocht door een dorpje in België. Ze dacht even dat ik (Eric dus) een filiaal had. Ze heeft meteen een sticker erop geplakt en stiekem […]

Idworx Off Rohler wint Op Pad Outdoor Award

De idworx Off Rohler heeft de felbegeerde Op Pad Outdoor Award gewonnen. Wij waren al enthousiast over de Off Rohler zoals je kunt lezen in de test van twee jaar terug. En het is leuk om dat bevestigd te krijgen. De jury had de volgende mening: ‘De Off Rohler van Idworx is tot in detail […]

Eco-zadel?

Brooks is nu bezig met koeien netjes in de weide rond te laten huppelen en hun alleen gras te laten eten. Het schijnt dat het leer daardoor een betere kwaliteit krijgt. We gaan het uittesten.

Koopzondag?

Alle Amsterdamse winkels mogen open op zondag. Ach, als iemand een fiets wilde kopen kon hij sowieso al een fiets buiten openingstijden kopen. Vooral voor BN-ers was (en is) dat fijn.

Lezing

We hebben nu 2 keer de lezing over noordoost India gegeven en hebben hem 2 keer geëvalueerd. We zijn klaar voor de Fiets- en Wandelbeurs.  Met dank aan iedereen die kritiek hebben gegeven.

50 jaar

Ik was op een feestje van een kennis die 50 werd. Er werd tekst uitgedeeld op de melodie van ‘Aan de Amsterdamse Grachten’. Bijna iedereen haalde zijn leesbril tevoorschijn. Ik moest er erg om lachen, maar ja mijn tijd komt nog wel. . .