Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Nieuw spul

Na de beurs hebben we het altijd druk met nieuwe spulletjes uitpakken. Vandaag  hebben we nieuwe handschoentjes binnen gekregen… Waaronder transparante waardoor ook de bovenkant van je handen mooi mee kleurt :-). Nu nog een oplossing om je vingertoppen bij te kleuren, die zitten namelijk altijd in de schaduw van je handvatten. Misschien spiegeltjes onder […]

Druk

Druk geweest? Even terugschakelen.

Santos tandem

De zeer solide Santos tandem staat bij ons in de winkel. Karin die hier werkt, heeft er ook eentje thuis. Zo enthousiast is zij erover. Uiteraard met een met ’n Rohloff-versnelllingsnaaf. Deze is onderhoudsvrijer en minder kwetsbaar dan een derailleur. Veel tandem-rijders kiezen voor een Rohloff-naaf. Stel je staat stil in een zwaar verzet, probeer […]

Bas en eva

Bas en Eva zitten nu op de fiets in Thailand. Vóór hun vertrek hebben ze voor ons een geweldige taart gebakken en die op hun website gezet.

Beurs

Zo’n beurs is wel leuk, maar errug vermoeiend. Niet alleen de voorbereiding met de lezing en de filmpjes, maar ook alles bedenken en klaarzetten hakt er aardig in. Vervolgens twee dagen op je benen staan en op maandag alles opruimen. Zondag ben ik vrij en dan heb ik 12 dagen achter elkaar gewerkt.

Gerrit Gaastra

Gerrit -idworx- Gaastra was hier weer gister- avond. Het was erg boeiend. En wat doen wij vooraf? Indonesisch eten. Want  zo lekker als hier in Amsterdam heb je dat in Duitsland niet.