Wat beweegt je?: 10 jaar De Vakantiefietser

Zondag 2 juni heb ik het boek ‘Wat beweegt je’ in ontvangst mogen nemen.
Dit boek is uitgegeven ter ere van het 10-jarig jubileum van De Vakantiefietser.

Onze ex-monteur Gaele Strootman heeft het afgelopen half jaar een zeventiental klanten geïnterviewd die alle een bijzonder verhaal hebben verteld.
‘Wat beweegt je’, is niet alleen een cadeau voor mij, maar ook voor alle klanten die bij ons een fiets hebben aangeschaft. Zij krijgen komende weken een kaartje in de bus, waarmee zij het boek bij ons kunnen ophalen.

Ik vind het fijn dat ik op deze manier iets voor hen kan terug doen, want de Vakantiefietser bestaat bij de gratie van haar klanten. Daarom mijn dank voor de fijne jaren en de klandizie. En op naar de volgende 10 jaar!

Eric Schuijt

Met de auteur, geïnterviewden en partners (en kinderen) hebben wij een feestelijke fietstocht gehouden, waarvan hier wat foto’s:

Deel deze pagina met anderen

Een reactie op “Wat beweegt je?: 10 jaar De Vakantiefietser”

  1. Karel Lamboo

    Puur mazzel dat ik bij jullie kwam, zocht ’n Idworx. Het waarom, hoef ik niet uit te leggen. Zoals ’n andere dealer zei: “zou ik niet doen, proefrijden op ’n Idworx, gaat je geld kosten”. Eenmaal bij jullie binnen: de zaak en de mensen naar mijn hart. Ben al veel terug geweest, en dat blijft zo.