Archives by date

You are browsing the site archives by date.

De fiets die niet bestaat

Je zult hem in geen enkele catalogus van Koga vinden. En toch hebben wij hem: De Koga Worldtraveller 29 met Rohloff en Pinion. Oftewel De fiets die niet bestaat (Het zou mij nies verbazen als over twee maanden de Koga WT29-frames uitverkocht zijn; het is een van mooiste frames van Koga van de afgelopen jaren.)

Oplevering

Vandaag is de oplevering van ons magazijn en de gastenkamer. Hier om de hoek. Vanaf 1 juni mogen vrienden- en vriendinnen-van-Eric als ze hun nieuwe fiets komen halen, of bij de eerste beurt, een nachtje in onze gastenkamer overnachten.    

De fiets die niet bestaat

Laten we eerlijk zijn. De Rohloff-naaf is het fijnste systeem om mee te schakelen. Of toch niet? Sinds enige tijd heb je de Pinion; een versnellingsbak in de trapas van je fiets. En omdat het kan, heb ik in mijn Koga Worldtraveller 29 een Rohloff ingebouwd en een Pinion. Op verjaardagsfeestjes ben ik nu altijd […]

(Untitled)

Iemand scandeert: “Meer Tunesiërs, meer Tunesiërs.” Zou hij vervolgd kunnen worden omdat hij een specifieke minderheidsgroep benoemt?

Navigatie-avond

Johan gaf gisteravond een navigatiecursus voor de Smartphone. Ik heb een stukje voorbereiding meegedaan en het werkte erg inspirerend. De volgende cursus ben ik erbij.

Bitcoins

Leuk! Wij hebben onze eerste fiets voor bitcoins verkocht. En een paar fietsen weer niet verkocht om dat de cheque uit de VAE vals was.