Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Gelukkige klanten 2014

In 2012 en 2013 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op. En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons in 2013 ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten. Oh ja, helaas […]

Dermot

Donderdag kwam Dermot met zijn zoon vanuit Ierland naar Nederland gevlogen. “Only one-point-five-hour” zei hij. Na het eten bestelde hij zijn fiets, ging naar zijn hotel en is de volgende dag weer teruggevlogen.

Bakkersland

Volgens de directie van Bakkersland levert het eten van asbest geen gevaar op. Mijn idee: serveer de directie op de aandeelhoudersvergadering een broodje asbest.

(Untitled)

Soms lijkt het wel alsof mensen tussen de 20 en 30 jaar niets meer kunnen onthouden. Zou dat komen omdat je niets meer uit je hoofd moet leren, waardoor je het vermogen niet ontwikkelt om iets te onthouden? Of is het een generatiefkloof?

Fiets-Utopia

Een idee voor John de Mol: Maak een Fiets-Utopia. Volg zes stellen op een tandem die over de Carratera Austral fietsen. Of voor mijn part naar Santiago of langs de Donau.

Bas

We gaan weer een stap vooruit naar een stukje professionalisering. Bas kom hier parttime werken en studeert Retailmanagement. Ha, kan ik eindelijk leren over hoe ik mijn winkel moet leiden:-)