Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Korea en Maleisie

Een half jaar geleden voer ik mee met de Koreaanse ferry van Jeju eiland naar Incheon. En ik ben ook een paar keer van Amsterdam naar Kuala Lumpur gevlogen. Ik houd het maar op toeval.    

Politie

Er wordt wel een gemopperd op de politie, maar vanuit mijn kant als winkelier niets anders dan lof. Niet alleen de politie, maar ook de Officier van Justitie en Slachtofferhulp Nederland. Bijzonder om mee te maken hoe laagdrempelig ze ons rechtssysteem kunnen maken. (De winkeldief gaat een snelrecht-procedure in)

Winkeldief

Hoera, onze winkeldief is opgepakt door de politie. Maar ja, hij is dakloos en hij heeft geen geld. Dus wat hij gestolen en verkocht heeft, kan hij niet terugbetalen. Dit valt onder ondernemersrisico en is niet te verzekeren. Ach, ik hoef er gelukkig geen boterham minder om te eten.

Cursus

Gisteravond was de laatste cursus van dit seizoen (denk ik). In september hebben weer de Wereldfietser-avond. En als het eind september vroeg donker wordt, gaan wij lezingen geven.

Axa

Ik gebruikte van- ochtend Axe deodorant. Verwachtingsvol keek ik naar buiten, maar er gebeurde niets. Geen horde bloedmooie vrouwen die op mij afkwamen. Zie je wel dat je reclames niet moet geloven.