Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Einstein

Volgens Einstein: “Twee dingen zijn oneindig: het heelal en de domheid van de mensen.” Volgens Jurg is dat laatste niet zeker.

City Nightline

De CityNightLine naar Kopenhagen, Praag en Warschau gaat er mee stoppen. Dan wordt het heel lastig om je fiets nog mee te nemen in de trein. Teken de petitie tegen het stopzetten van deze mooie treinverbinding: http://petities.nl/petitie/red-de-nachttrein-naar-kopenhagen-praag-en-warschau

Midden-Oosten

Het Midden-Oosten wordt steeds ingewikkelder. Israël wordt ondersteund door de VS en de IS door Saudi Arabië. De Koerden worden nu toegejuichd door het Westen omdat ze de IS tegenhouden. En de Turkse Premier Erdogan (navo partner) die tegen Israël en de Koerden is en pro-IS is. Al zal hij dat laatste nooit openlijk toegeven. […]

3 letters

Alles moet makkelijk en het liefst met 3 letters. Dus noemen we Nederland1 nu NPO1. Zullen we vanaf nu De Vakantiefietser DVF noemen?

Ketenvrij winkelen

Ik ben een voor- stander van ‘ketenvrij winkelen’. Overal is een Hema, Albert Heijn, Etos, Blokker. Goh, wat wordt Nederland saai! En warempel; De Vakantiefietser staat in een boekje met ketenvrije winkels.