Archives by date

You are browsing the site archives by date.

FiberFix Spoke

FiberFix Spoke De noodspaak die altijd past en makkelijk is in gebruik. De FiberFix noodspaak is de ideale noodspaak voor onderweg. Hij past namelijk altijd, is beresterk en makkelijk in gebruik. Ook als er een spaak aan de kant van de cassette is gebroken kun je de FiberFix Spoke gebruiken. Ik heb hem twee jaar […]

Test Pinion

Een Pinion is een overbrenging die in de trapas zit. In plaats van met een derailleur of met een Rohloff-naaf kun je nu met een Pinion zwaarder of lichter trappen. Later zal ik de technische kant beschrijven van de Pinion. Hij heeft in ieder geval als voordeel dat je nóg lichter en zwaarder kunt trappen […]

Druk

Mocht je vandaag willen komen, houd er dan rekening mee dat wij onze stand aan het opbouwen zijn in de RAI. We hebben dus niet alle fietsen hier staan.

Zeldzaam

Dat is mij in al die jaren nog nooit overkomen. Ik reed van huis naar de winkel en alle verkeerslichten stonden op groen.  

iPhone cursus

Gisteravond gaf Johan een Navigatie- cursus voor de iPhone. Over een maand kan ik meedoen als cursist, want dan geeft hij de cursus voor mijn Samsung Galaxy. Er is nog plaats.

Bernhard Rohloff

Wij hebben wat persoonlijke cadeau’s gekregen van Bernhard Rohloff. En die wil ik delen met onze klanten. Zal ik ze verloten op de beurs?