Gelukkige klanten 2014 (2)

In 2012 en 2013 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op. Hier kun je de foto’s van de eerste helft van 2014 zien.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons in 2013 ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid.

Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!Elma is nog blijer.Elma is heel blij.Ans en Kees met hun Santos en Koga.Ibrahim is uit Kuala Lumpur komen vliegen om zijn Van Nicolas op te halen, handig als je piloot bent.Wim:”Op de valreep gekocht voor een leuk pensioen.”Matthias met een hele chique oPinion.Peter is erg blij met zijn All Rohler.Anne is helemaal uit Friesland gekomen voor zijn Koga Worldtraveller.Martijn gaat voortaan op zijn Fyts naar werk.Mark is erg blij met zijn nieuwe Koga.Willem heeft een Santos Sub, de dame liep strategisch langs, zodat de Steko niet zo opvalt, ;-).Christian was op zoek naar een oranje fiets, tja kan het dan mooier dan een All Rohler?Jirin en Lotje met hun stevige Santos Travelmasters 2.6 alu.Alexander met zijn Santos Travelmaster 2.8.Leon met zijn Koga WT29.Sophie, Monique, Carlijn en Lidewij rijden op twee antieke tandems van Indonesië naar Nederland. Wij hebben ze een handje geholpen.
Voor hun Stichting R4WR komen ze op voor vrouwenrechten. Yes, echte girlpower dus!Tural uit Azerbeidjan is reuze blij met zijn fiets. Op Youtube staat ook zijn filmpje:Appie met zijn idworx Off Rohler Evo.Els is erg gelukkig met onze Vakantiefietser Ortlieb tassen en stuurde een kaartje van Texel.Yvonne met haar Santos Travelmaster 2.6 alu met Rohloff, riem en SON.Johan een van onze monteurs is net als ik dol op taart.Stefan met een Koga WT29. Mijn favoriete fiets voor 2014. (gewoon een erg mooi frame)Rianne met een Koga WT29 met Rohloff, riem en Son.Piet van Heusden is ooit wereldkampioen op de baan geweest. Dat was in 1952 in Parc de Princes in Parijs.
Ondertussen is deze Amsterdammer 75 jaar. hij kwam (op de fiets) een bakkie koffie halen.Liesbeth en Woudi beide op een Santos Travelmaster 2.8 alu.Bas met zijn idworx Easy Rohler Evo.Dit is Alex uit British Columbia, Canada. Zijn vakantiefiets was gestolen en hij kocht hier een nieuwe om zijn reis voor te zetten. Hij wist niet dat deze Santos Travelmaster zo veel beter fietst dan zijn vorige fiets. Hij wenste dat zijn fiets eerder gestolen was.Job (onze chef werkplaats) is maar wat blij met Bosche Bollen. En ik ook!Jan kocht hier in 2008 zijn Santos Travelmaster. Ondertussen heeft hij meer dan vijf jaar over de wereld gefietst. Af en toe stuurden wij onderdelen op naar verre landen.
Nu is hij weer even terug in Nederland, maar over een maand fietst hij vanaf Guatemala naar het zuiden.Abel uit Brazilië met zijn Santos Travelmaster.Linda en Bas met hun Travelmaster 2.8 alu.Een gereïncarneerde fiets voor Iwan. Opgehaald door Tamara.
(En nee, die man naast haar is niet Iwan…)

De ‘Brettens’ stuurden vanuit Noorwegen (hun thuisland) een foto. Ze zijn nog steeds heel erg gelukkig met hun idworxen All RohlersHenk met zijn Koga WT29 met Rohloff en Riem. Ook in de herkansing.Pour monsieur Rob en route a France. Voor zijn tocht door Afrika.Voor Mr. and Mrs. Bangmal. Twee idworxen Easy Rohler op weg naar Australië.
Freerk en Patrica zijn al jaren trouwe klanten.

Hier een foto uit Mongolië.
En zelfs als hij zwemt denkt Freerk aan ons:-)Loes in de herkansing met haar gereïncarneerde Santos Travelmaster 2.8 alu met Rohloff, Riem en SON.Corine met haar Koga Worldtraveller 26.Adriaan en May-Anne. Hij met een Koga WT29 met Riem, Rohloff en SON. Zij met een Koga Signature mixed frame (een van de stijfste damesframes dat er is) met Rohloff, Riem en batterijverlichitng.Bart zijn Santos Travelmaster 2.8 alu.Op weg van Bergen naar het hoge Noorden. Gisteren gefotografeerd op de Vesteralen.

We hebben al een fantastisch mooie tocht achter de rug en treffen blijkbaar ook een uitzonderlijke zomer boven de poolcirkel, soms tot 28 Gr.. Ze noemen het hier ondertussen “Costa del Norge”.

Pas gisteren een eerste Santos collega ontmoet. De fietsen bollen goed en wij hebben ondertussen flinke klimbeentjes. Tot ergens in september voor een groot onderhoud!

Els en Marie Lou
(twee Vlaamse klanten)Een geheel toevallige Idworx/Vakantiefietser meet-and-greet:
Vijf volledig onbekenden die toevallig met hetzelfde merk fiets op hetzelfde moment op een kruispunt in Saverne elkaar ontmoeten en in gesprek raken.

(opgestuurd door Patrick die op een idworx Off Rohler rijdt)Warner met een Santos Travelmaster 2.8 alu met Rohloff en ketting.Eelco met een idworx Easy Rohler Evo met Riem, Rohloff en SON.Martin met zijn Santos Travel Lite met SON, Rohloff en Riem.Christ met een stoere Koga WT29 met Riem, Rohloff en SON.


Jeroen, een ex-collega, met een Santos Travelmaster 2.8 alu met Rohloff, Riem en SON.Greg en Anita uit Australië met hun Santos Travel Lites. Ervaren fietsers dus niet zo vreemd dat ze voor een riem, Rohloff en SON hebben gekozen.
Eerst gaan ze een stukje varen op De Europa en dan weer fietsen.Syl en Zahra, moeder en dochter. Beiden op een Santos Travel Lite met Rohloff, riem en SON.Nicole uit Canada met haar Koga Signature. Een dame die heel veel gefietst heeft en met een ‘big smile’ nu door Europa fietst. Weer of geen weer.Joeri met een Santos Travelmaster 2.6 alu; een echte wereldreisfiets.De eerste fiets die wij aan iemand uit Azerbeidjan hebben verkocht. Tural krijgt een Santos Travelmaster. En kijk eens hoe klein wij hem kunnen inpakken!In maart 2013 heb ik Ingvald en Jorunn uit Noorwegen opgemeten. Zij beloofden een jaar later fietsen te bestellen.
Een maand geleden mailden ze dat ze twee Koga Signatures wilden bestellen. Koga was alleen op vakantie, dus introduceerde ik hun het merk idworx dat ik snel kan leveren. Zij kozen beiden voor een All Rohler.
Ingvald en Jorunn hadden allerlei Noorse lekkernijen meegenomen. De gedroogde vis smaakte goed, maar dee speciale kaas smaakte iets minder.Zo zie je maar hoe mond-tot-mond-reclame werkt. Gerry en Halina O’Driscoll hebben Down Under zulke goede verhalen over ons gehoord dat wij hun fietsen naar Ierland sturen. Daar pikken ze ze op, gaan een rondje Ierland doen en vliegen dan weer terug naar Australië.Wilma met een idworx Power Rohler. Sneller kan niet (deze is zonder modificatie, maar met modificatie haal je 45 km/uur)Dave en GertJan met hun Santos Travelmaster 2.8 alu. Klaar voor de V.S.Klanten nemen soms iets lekkers mee.

Eén keer raden wie er Tom Poezen meenam?(Wij hadden ze al opgegeten voordat ik op het idee kwam om er een foto van te nemen!)
Antwoord; Tom

Eén keer raden waar John vandaan komt die verse paling meenam?
Antwoord; Volendam

Eén keer raden van welke winkel in Istanbul wij de Turkse lekkernij hebben gekregen?
Antwoord: Van Bisiklet Gezgini; onze collega’s in Istanbul. Hieronder zie je SecilEen Estlands kaartje van Han en Marian uit Eindhoven.George had buiten openingstijden een afspraak gemaakt voor een idworx Easy TiRohler.

Een paar dagen laten kon hij hem al ophalen dankzij de inspanningen van Christin van Bike Basics. Dus wat doe ik als iemand extra zijn/haar best doet? Juist ja, een bloemetje sturen naar Wachtberg in Duitsland.

En Christin stuurde weer een foto als dank.

Leuk om haar eens te zien, want ik spreek haar al twee jaar alleen over de telefoon. En ze ziet er net zo leuk uit als dat ze over de telefoon klinkt:-)Mirjam komt hier over een tijdje werken. En iedere keer als ze vanuit Groningen hier naartoe reist, neemt ze iets speciaals mee.Kaartje van Jurg uit Parijs. Hij was erg blij met Navigatiecursus met de smartphone.Jeroen met een Santos Travelmaster en Laura met een Koga Signature WT29.Kaartje van Jean Pierre die aan het einde van de Zijderoute in China is aangekomen.Bob met een stalen Koga Signature.Als dank voor fietsdozen een romantische foto van Maarten en Jantine.Kaartje van Gerrit uit Denemarken.Celine met een donkerblauw metallic Santos Travelmaster 2.6 alu.Onze Nederlandse klant Claire die in Noorwegen woont was erg blij met haar spijkerbanden.IJnte stuurde een kaartje uit Nieuw Zeeland. Na een lange wereldreis is hij daar aangekomen.Theo en Jori beide met een Santos Travel Lite met R&R&S.Hans Reitsma van de beroemde routeboekjes naar Rome, stuurde een kaartje vanuit Siena.Aart met zijn Gaastra Fyts 4.14. Het blijft een mooie klassieke fiets.Kaartje van Kees uit Zuid-LimburgRudie met zijn Koga Signature met R&R.Huug met zijn tweede Santos. Dit keer een Travel Lite met R&R&S.Pieter met een idworx Off Rohler Ti. Het is een van de mooiste fietsen die er is.Nora met haar Santos Travelmaster Special.Eric uit de VS met een Santos Travelmaster 2.9 met R&R&S.Aram met een idworx Easy Rohler met Rohloff, riem en Son (R&R&S).Marja met een Koga Signature met Rohloff en riem.Ed Met een klassiek Koga Signature (van staal) met Rohloff en ‘ferro-drive’.Fons en Lotte. Lotte op een Santos Travel Lite Lady met R&R&S. Fons met een idworx All Rohler met dezelfde opbouw. Leuk hoor; beide met dezelfde kleur maar toch heel andere fietsen.Marjolein met een Koga Signature.Mark met zijn Santos Travelmaster 2.6 alu.Esther is zo lief om de Santos Travelmaster 2.9 alu voor Lian naar Heiloo te brengen. Leuk voor Esther; rijdt zij ook eens op een Santos met Rohloff en riem.Joel met ons showroommodel Koga Signature met Rohloff en riem.Stijn met een hoge Santos Travelmaster 2.8 alu met Rohloff en riem. Hij was zo hoog dat Job er niet op kon testrijden. Dus dat moest ik dan maar doen.Ook deze Koga Traveller was met een framehoogte van 66 cm te hoog voor Job. Maar voor Raoul is hij perfect.
John met een mooie oranje Santos Travelmaster 2.9 alu met Rohloff en riem.Sander met een Koga Traveller.Paul met een idworx Easy Roher Evo met riem. En dank voor de Bossche bollen!Sarah en Vincent met hun Koga Signatures.Jennifer uit Zwitserland met haar Koga Signature met Rohloff en riem.Ik en een harde werker van DHL. Deze Santos doos gaat een Koga Signature als verjaardagscadeau naar nieuw Zeeland. Naar de zoon van een klant die eerder twee fietsen bij ons heeft gekocht.Paul en Vibeke beide met een Koga Worldtraveller 29. De ene met een blauwe Rohloff naaf en de ander met een rode. Ziet er leuk uit!


Hier kun je nog meer gelukkige klanten zien uit 2014.

Deel deze pagina met anderen