Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Negerzoenen

Ik ben geenszins een racist en daarnaast vind ik Afrika een geweldig continent om te fietsen met mooie en vriendelijke mensen. Lees maar eens een van mijn boeken (Mzungu of Dumela) voordat je mij veroordeelt. Op al mijn tochten door o.a. Senegal, Gambia, Kenia, Oeganda, Tanzania, Lesotho, Malawi, Namibië, Kaapverdië heb ik het zeer naar […]

Foute GeDag

Een foute GeDag: Wij verwisselen vaak Rohloffolie en die moeten wij afvoeren als chemisch afval. Wij leveren de afgewerkte olie in een Colafles af bij Albert Heijn. Wij krijgen statiegeld retour en zij moeten het verder afvoeren. Briljant idee (maar wel fout)

Charlie

Een leuke kop in de Volkskrant: “Ik heb Charlie.”

Warmte

Volgens onderzoek zijn veel vakantie- gangers op zoek naar menselijke warmte. Mijn tip: ga fietsen door minder bekende gebieden. In een Turks resort of op een overvolle Franse camping zul je minder snel warmte vinden dan in een bergdorp in Myanmar of een ‘kraal’ in Malawi.

Fiets- en Wandelbeurs 2015

Dit jaar promoten wij behalve onze winkel, ook de Fiets- en Wandelbeurs. Gewoon omdat het een leuke beurs is, maar ook omdat ik, Carla, Johan en John allemaal een lezing en/of workshop geven. En dan zijn er ook nog klanten die lezingen geven.

Kaartjes winnen voor de Fiets- en Wandelbeurs 2015?

De Vakantiefietser staat op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari op de Fiets- en Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam. We zouden het leuk vinden als jij ook naar onze stand, onze lezingen of onze cursussen komt. Om het lot een beetje te helpen, geven we de komende drie weken gratis toegangskaartjes weg voor […]