Fiets- en Wandelbeurs 2015

OrtliebOp 31 januari en 1 februari zijn wij ook weer op de Fiets-en Wandelbeurs aanwezig. Kom naar stand 1.L.24 in Hal 1.

Wat hebben wij op onze stand?

Wij hebben van de importeur de Ortlieb tassen overgenomen van 2014. Op alle modellen van 2014 die eruit gaan, krijg je minstens 40% korting.
Ook al zijn het twee pallets met tassen, wees er snel bij.

Op de stand staat ook de idworx oPinion Titanium. Ongetwijfeld de mooiste reisfiets van dit moment, maar helaas niet voor iedereen weggelegd.
De Duitse deerne Christine van idworx kan je er alles over vertellen.

Uiteraard staat ook mijn Koga WT29 op onze stand met 252 versnellingen. Het is eigenlijk de fiets die niet bestaat. Zijn 252 versnellingen zinvol? Nee, dat niet, maar leuk is het wel. En omdat het technisch mogelijk is, hebben wij hem gebouwd.

idworxoPTiTravel2015klein

Klik op de foto en je krijg de idworx oPinion Ti levensecht

Vlak bij onze stand wordt de FiberFix Spoke gedemonstreerd. Waarom moeilijk doen met gewone spaken als het met een FiberFix Spoke veel makkelijker gaat!
Het is een flexibele kevlar-spaak die altijd past. Bovendien kun je hem hergebruiken dus het is een eenmalige investering. Kijk maar eens naar ons instructiefilmpje hoe makkelijk dit gaat.

Verder kun je op de stand ook informatie krijgen over onze fietsen en verkopen wij handige spullen zoals de beste pomp, onze eigen bagagenetjes, fietsgidsen voor Zuid Korea, schoenen, slaapmatjes, onze Ortlieb tassen en fietssturen voor 2 euro per stuk!

Workshops en lezingen

En ik, Carla en collega’s  geven ook nog lezingen en workshops:

  • 13:00 uur Workshop over het voorbereiden op je fietsvakantie door Eric Schuijt (beursvloer hal 1)
  • 13:00 uur Cursus GPS-navigatie met je smartphone door Johan Blom (Fietszaal 1, G107)
  • 14:00 uur Lezing van John Telleman: Onverhard door de Atlas (Fietszaal 1, G107)
  • 16:00 uur Lezing over onze fietstocht over de Ontbrekende Schakel door Carla van Tatenhove en Eric Schuijt (Fiets- en Wandelzaal, G102-203)
  • Hele dag: demonstratie FiberFix Spoke
  • john

Meer weten over de beurs?

Openingstijden, links naar de plattegrond, de beurs-app, etc.

Lees meer over de beurs

Deel deze pagina met anderen