Hoe word ik wereldfietser?

hoewordikwereldfietserMarja Kerst en Pim Verver hebben een leuk boek uitgebracht: Hoe word ik wereldfietser?. Mijn eigen persoontje staat er ook in en het stikt werkelijk van de tips. Bijzonder mooi vormgegeven en een must voor de wereldfietser in spé.

In maart was onze halfjaarlijkse avond voor toekomstige wereldfietsers. Marja en Pim waren hierbij aanwezig zijn en namen een deel van de avond voor hun rekening. Het was erg leuk!

Over het boek

Wat beweegt de wereldfietser? Is het zwaar? Is het een ervaring waardoor je verandert? Kan ik het ook? In het boek Hoe word ik wereldfietser? geven doorgewinterde fietsers een antwoord op deze en talloze andere vragen. Lees hun boeiende verhalen en doe je voordeel met hun praktische adviezen.

De Vlaamse fietsdiva’s Nicole Dierckx en Ingrid De Wilde vertellen over hun allermooiste ontmoeting en geven raad over veiligheid. Hoe verdelen zij de taken onderweg? Voor BBC-verslaggever Mark Beaumont is fietsen de meest avontuurlijke en ongecompliceerde manier van leven. Wat neemt hij mee? Schrijver en routeontwikkelaar Ward Van Loock kiest altijd voor landen waarvan hij de taal spreekt. Eric Schuijt is eigenaar van fietsenwinkel De Vakantiefietser in Amsterdam en heeft een slordige 200.000 fietskilometers op de teller staan. Hij weet perfect aan welke eisen de ideale wereldfiets moet voldoen.

Laat je inspireren door de intense belevenissen van deze fietsers. En ontdek dat iedereen het kan. Het maakt niet uit of je voor een jarenlange tocht over de hele aardbol kiest, of eropuit trekt voor een paar Europese weken. De wereld begint om de hoek. Just pedal and go!

Koop hier het boek

hoewordikwereldfietser2

Deel deze pagina met anderen

Een reactie op “Hoe word ik wereldfietser?”

  1. Michiel

    Heb je dit geweldige boek nog niet, dan 1-2-3 kopen. Inderdaad, een must. Ik heb genoten. Wat dachten jullie van deze tip uit de praktijk:
    ‘Er gaat een toeter mee om de beren op afstand te houden. En onze bearspray dan? Zelfs Jason van zeven weet het: “Daarvan moeten ze hooguit een keer niezen”.’