Schuilnaam

Ik kwam erachter dat
ik allergisch ben.

Ik ben namelijk allergisch voor mensen die onder een schuilnaam hun mening geven op fora.
Blijkbaar hebben ze iets te verbergen.
Maar nog erger vind ik dit omdat wij een vrijheid van meningsuiting hebben. En die staat wat mij betreft haaks op anonimiteit.

 

Deel deze pagina met anderen

3 reacties op “Schuilnaam”

 1. bert kaspers

  Ik heb een vraag, waarschijnlijk zal men zel zeggen, kom naar de winkel dan zullen wij de vraag uitgebreide bespreken en beantwoorden.

  Momenteel ben ik in het bezit van een Santos Travelmaster 2.8 speciaal (derailleur). Nu wil ik een nieuwe Santos aanschaffen met rohloff naaf en tandriem. Ik kan natuurlijk weer de Santos Travelmaster 2.8 kopen, maar ik kan ook gaan kijken naar de Santos Travelmaster 2.9. Ik heb op de 2.9 een proefrit gereden bij Santos en het eerste wat mij opviel was de demping van de banden tijdens het fietsen. voor mijn gevoel had ik meer rijcomfort. Daar staat tegenover, dat de kabels in het frame zijn weggewerkt (voordeel)? en dat de voorvork kan worden gewisseld. Het model frame, is zo gemaakt omdat er inderdaad van voorvork gewisseld kan worden. Qua rijeigenschappen zie ik niet veel anders, behalve de demping, t.o.v de 2.8.

  Ik sta nu voor een dilemma, wordt het weer een 2.8 of moet ik kiezen voor de 2.9. Wie kan mij ongezouten en ongecensureerd advies geven zodat ik een wel overwogen keus kan maken. Overiges heb ik ook de test gezien van de 2.9 van ‘op pad’. Maar dat zegt mij niet zo veel.

  Vriendelijke groeten,

  Bert Kaspers

 2. bert kaspers

  Kan ik vrijdagmiddag a.s langskomen in de winkel?

  Groeten,

  Bert Kaspers