Idworx

De Vakantiefietser is ten opzichte van veel andere fietsenwinkels maar een kleintje.
Een piepkleine etalage en weinig vierkante meters.

Gisteren had ik Gerrit -idworx- Gaastra aan de lijn.
Hij vertelde dat wij de grootste idworx dealer zijn van Nederland.
Even later zei hij dat wij zelfs groter zijn dan grootste in Duitsland.
Wow! Dat betekent dus dat wij eigenlijk de grootste idworx dealer in het heelal zijn!
Yes!

Deel deze pagina met anderen

9 reacties op “Idworx”

 1. Bert Zoetebier

  Van harte geflapciteerd Eric, je bent zowiezo de grootste fietsvakantiewinkel van het heelal.

 2. Caroline Walleert

  Sinds begin dit jaar pas bekend met dit adres, maar ik wordt erg vrolijk van de sfeer die deze zaak uitstraalt en dat is duidelijk door het enthousiasme wat Eric neerzet als je deze fietsenzaak bezoekt!

 3. Michiel

  Bescheiden qua vloeroppervlak, groots in daden. En deze GeDag is weer een geweldige promotie voor De Vakantiefietser. Ook daar is Eric goed in.

 4. Pieter

  Zo’n kleine winkel als grootste dealer. Proficiat hoor ????. Misschien zegt het iets meer over de aantallen die Idworx verkoopt

 5. Frank

  @Pieter, volgens mij gebruikt Eric Tardis technologie 😉

  Gefeliciteerd Eric.

 6. Michiel

  Eric, neem aan dat Santos ook heel blij met je is!

 7. Michiel

  Naar het aantal fietsen dat De Vakantiefietser verkoopt, aan klanten van heinde en ver, is het raden. Voor zijn toppers is de markt kleiner dan de doorsneefietsen van bv. Décathlon met het merk B’twin. In Portugal groot, ook trekkingbikes (niet veel) en mountainbikes (veel meer). Vandaag lees ik op http://www.bike-eu.com: ‘Décathlon is considered the biggest bicycle retailer in the world. The company bike sales is estimated at over 3,5 million units worldwide’.
  Wat betreft Idworx, Koga en Santos, die zul je hier = Portugal sporadisch tegen komen. Ooit kwamen 3 Portugese collega-fietsers en ik een Nederlands meisje op een Santos Travelmaster 2.8 tegen. Vraagt een van die drie: ‘Is dat een Braziliaans merk?’

  Eric, je hebt een filiaal in Istanbul; handig voor Azië-gangers. In de Algarve ben je hartelijk welkom – denk aan Marokko- en verder Afrika in wereldfietsers. Ook voor mij een uitkomst. De lokale goede bikeshops hebben nogal wat moeite met het afstellen van mijn Magura HS33.

  Je hoeft niet de grootste te zijn om de beste te zijn.
  Vraag: is er zoiets als de Beste Vakantiefietswinkel in de hele wereld?