Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Winkeltje spelen

Wat is het toch leuk om ‘winkeltje te spelen’. ’s Ochtends de stoep vegen, koffie zetten en dan de rest van de dag klanten gelukkig maken met goede adviezen en mooie spullen.

De Wereldfietser

Het wordt tijd dat we de winkel ‘De Wereldfietser’ gaan noemen (al is die naam wat pretentieus). Wereldfietsers Wolt, Patty en Richard kwamen langs langs voor een update van hun fiets en toekomstige wereldfietsers Bas en Peter zijn bezig met de voorbereiding van hun wereldreis.  

Tout Terrain

Al bestaat de winkel bijna 14 jaar, dan nog word ik soms erg enthousiast over nieuwe fietsen. We hebben Tout Terrain erbij; prachtige stalen frames voor een redelijke prijs. Er komt nog meer info op de site en ik wacht nog op een paar fietsen. Ik was al een tijd met TT bezig, maar velgremmen […]

Zilvervis

Ik zag een zilvervisje wegschieten onder de deurmat. Ik vroeg mij of een zilvervisje zwemt of loopt.

Stemmen winnen

Stel je eens voor dat ik fietsen zou verkopen zoals politieke partijen proberen stemmen te winnen. Dat zou betekenen dat ik voornamelijk negatief over andere merken praat en niet onze merken promoot waar ik achter sta. Ik zou dan niet één fiets meer verkopen. Wat denk jij? Zou zo’n partij stemmen winnen?