Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Klik voor vergroting. View over the Vinales valley, door Romtomtom, CC 2.0

Waar gingen onze medewerkers in 2016 naartoe op fietsvakantie?

Ben je al aan het nadenken over je volgende vakantie? In dit artikel vertellen we waar wij laatst op fietsvakantie zijn geweest. Misschien brengt het je op ideeën. John fietste in Marokko John bezocht eerst Marrakesh en daarna zocht hij de rust van de bergen en het platteland op. Het mooiste vond hij de Hoge […]

Fietsen

Het seizoen is nu echt begonnen. De fietsverkoop zit weer in de lift.

Joy

Een mooie mail van een buitenlandse klant: “My best of wishes for all of you, you guys help a lot of people to cycle and that can be very important in the lives of us that get so much joy out of our rides.”

Fiets gestolen

Wij hebben aardig wat buitenlandse klanten. Abel Escovado zijn fiets is gestolen in Brazilië door een junk. Dus ben je daar en zie je iemand op een Santos, dan kan die heel goed van Abel zijn.

(Untitled)

En zo gebeurde het gisteren dat ik mijn winkel niet meer in kon. Een rare ervaring. Om een of andere reden blokkeerde het slot. Na 14 jaar trouwe dienst heeft een slotenmaker die dan maar uitgeboord en vervangen.

Werkplaats

De monteurs geven altijd aan wanneer ze nieuw gereedschap nodig hebben. En dat bestel ik dan altijd. Nu wil Leo een combinatietang. Maar waarvoor? Om boutje aan te draaien? No way! Daar gebruik je een ringsleutel voor. (maar hij is besteld, want hij zal vast een goede reden hebben)