Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Istanbul2

In ons filiaal in Istanbul komen altijd veel wereldfietsers. En dat is fascinerend, want ze komen zowel uit Europa als uit Azië op hun wereldreis. Zondag en maandag ben ik daar om te kijken hoe het afgelopen half jaar is gegaan. Leuk! (noot: per 1-1-2018 is ons filiaal in Istanbul gesloten)

Istanbul

Morgenavond vlieg ik naar Istanbul. Mijn halfjaarlijkse bezoek aan ons filiaal aldaar. (noot: per 1-1-2018 is ons filiaal in Istanbul gesloten)

Koopavond

Vanaf vandaag is er weer koopavond. Als je om 18:00 uur mee wilt eten, bel dan voor 17:30. Dan zetten wij een bordje extra op tafel.

Japan

Geen idee hoe het komt, maar het lijkt wel alsof iedereen naar dat land toegaat. Zouden ze een goede marketingcampagne hebben gevoerd? Zijn de tickets in prijs verlaagd? Maar Japan is erg populair.

408 en 840

De beurs was weer erg leuk. En misschien heb je op de beurs van ons een lotnummer ontvangen. Nummer 408 en 840 hebben een Ortlieb Drybag set gewonnen. Als jij dat nummer hebt, mail dan een foto van jezelf met het lot naar ons. We nemen dan verder contact met jou op.