Archives by date

You are browsing the site archives by date.

Win jouw fiets

In 2013 en in 2014 hebben we het gedaan. En nu weer! Als je hier een fiets koopt, kun je het aankoopbedrag terugwinnen. In ruil vragen wij jou een enquête in te vullen en daarmee leren wij nog beter wat jíj wilt! Helaas voor mij hadden de vorige twee winnaars beide een idworx en koste […]

Win jouw fiets

Win jouw fiets

Als je dit jaar bij ons een fiets koopt, vragen wij jou een enquêteformulier in te vullen . Wij vinden het fijn vinden als je deze invult, en samen met een leuke foto van jezelf en op, onder, boven of achter je fiets aan ons terug stuurt. We gebruiken de vragenlijst om onszelf nog verder […]

Problemen?

Problemen bestaan niet. Wat wel bestaat zijn oplossingen die uitblijven.

Koopavond

Ook vanavond kun je weer bij ons terecht. Tot maar liefst negen uur. We hebben goede regen- en vooral winddichte jasjes:-)

Andre kwam warm aangekleed zijn Salsa Fargo halen terwijl de eerste sneeuw begon te vallen.

Gelukkige klanten 2017

Cursus

Gisteravond heb ik de eerste fietsreparatie-cursus van dit jaar gegeven. Ik realiseerde mij opeens dat in de loop der jaren meer dan 2000 mensen de cursus hebben gevolgd.

Istanbul

Ik was weer in ons filiaal in Istanbul. Erg leuk om daar weer te zijn. Wij verkopen hier hier weliswaar meer vakantiefietsen aan buitenlandse klanten, maar daar krijgen ze heel veel wereldfietsers op doorreis. (noot: per 1-1-2018 is ons filiaal in Istanbul gesloten)