Archives by date

You are browsing the site archives by date.

(Untitled)

Ik las een artikel met daarin een uitspraak: “Iedereen wil oud worden, maar niemand wil oud zijn.” Het is net als een fietsvakantie. Het is niet de eindbestemming waar het om gaat, maar het gaat om de reis. Je wilt naar Santiago of Rome, maar eigenlijk gaat het om het traject daarvoor.

Kopieren

Wij verkopen veel fietsgidsen. Ik heb veel bewondering voor de mensen die al die boekjes maken. Het is monnikenwerk en rijk worden ze er niet van. Er was een klant die een half uur een fietsgids bestudeerde en vriendelijk vroeg of wij voor hem een aantal bladzijden konden kopiëren. Ik kon hem niet helpen wat […]

Tout Terrain

Als je het nog niet wist; dit jaar hebben we Tout Terrain fietsen in assortiment. Mooie stalen frames met een opbouw naar wens. Ik was er altijd al van gecharmeerd, maar ze werden altijd met schijfremmen uitgerust. Nu ze de stap hebben gemaakt naar velgremmen ben ik met ze in zee gegaan.

Stemmen

Ik zou graag tegen iemand willen stemmen. Dus als iemand op Piet stemt, dat ik díe stem teniet kan doen met mijn tegenstem.

(Untitled)

Ik heb de stemwijzer ingevuld. En raad eens? Ik kom op de ondernemerspartij uit. Dát klopt in ieder geval met mijn beroep; al had ik nog nooit van die partij gehoord.