Win jouw fiets

Als je dit jaar bij ons een fiets koopt, vragen wij jou een enquêteformulier in te vullen .

Wij vinden het fijn vinden als je deze invult, en samen met een leuke foto van jezelf en op, onder, boven of achter je fiets aan ons terug stuurt.
We gebruiken de vragenlijst om onszelf nog verder te kunnen verbeteren. Zo zijn wij ok aan onze mooie cijferslijst gekomen;

Wees serieus in het invullen van de enquête en creatief met het maken van de foto; dan maak je kans om het aankoopbedrag van je fiets terug te winnen!

Begin  januari 2018 zullen we uit alle inzendingen een gelukkige winnaar trekken. Uiteraard ben je van harte welkom om erbij te zijn, maar je maakt niet minder kans om te winnen als je er niet bij bent.

De vorige keer werd de winnaar getrokken door een van de weinige mensen die je kan vertrouwen; de kerstman.

De winnaar Fred had voor zijn wereldreis een idworx Off Rohler gekocht en was aangenaam verrast toen de kerstman hem belde met het goede nieuws. Helaas voor ons was het een fiets uit het topsegment en had ik zakelijk liever gezien dat het een klant was geweest met een goedkopere fiets:-)

Hieronder zie je Fred toen hij in 2014 zijn fiets ophaalde en zich nog niet realiseerde dat hij een behoorlijke kans maakte om te winnen (we zijn nl. maar een kleine winkel)
En hier is het filmpje van de loting in 2014.

Loting gratis fiets – Draw free bike. from De Vakantiefietser on Vimeo.

Deel deze pagina met anderen