Wij bestaan 15 jaar! En jij kunt meegenieten [winactie]

De Vakantiefietser bestaat 15 jaar. Het begon als een eenmanszaak, voor een kleine groep liefhebbers van fietsvakanties. Het is mooi om te zien hoe die groep fietsliefhebbers is gegroeid! Om die groep nog groter en enthousiaster te maken, hebben wat prijzen weg te geven. Zodat meer mensen op fietsvakantie gaan!

Op de Amsterdamse Westerstraat is waar het allemaal begon. Dit is wat winkeleigenaar Eric erover zegt:

In 2003 heb ik mijn spaarcenten gestopt in een winkeltje waarvan iedereen in de fietswereld zei dat het niet levensvatbaar was. Ik gaf het de naam De Vakantiefietser. Vijftien jaar later is De Vakantiefietser wereldberoemd. 

Wat waren de hoogtepunten?

De Rohloff avond met Bernhard Rohloff was speciaal, maar het bezoek van de Koning en burgemeester Van der Laan was ook bijzonder.

Koning Willem-Alexander en burgemeester Van der Laan aan tafel met Eric Schuijt bij De Vakantiefietser.

Bezoek van koning Willem-Alexander en Amsterdamse burgemeester Van der Laan.

De talloze buitenlandse klanten waren erg leuk. Onze fietsen vind je van Angola tot Zweden, van Kazachstan tot Japan en van Nieuw-Zeeland tot Mexico. Ook ben ik nog altijd vereerd met al die Nederlandse klanten van buiten Amsterdam. En natuurlijk alle Amsterdammers, inclusief de mensen die hier om de hoek wonen.

Maar het meest gelukkig ben ik nog geworden van alle leuke klanten. Het is zo bijzonder om klanten blij te zien worden met hun nieuwe fiets of met hun nieuwe spullen.
Oh ja, en uiteraard hebben alle medewerkers ook hun steentje bijgedragen, daarom gaan we met z’n allen in september een mooie fietstocht door India maken.

Prachtig verhaal, maar hoe kan ik meegenieten?

Om iedereen te laten delen in de feestvreugde, kun je leuke prijzen verdienen!

Iedereen die werkt bij De Vakantiefietser wil zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om op fietsvakantie te gaan. Het liefst een fietsvakantie met zo min mogelijk zorgen. Daarom verkopen we fietsen waar weinig onderhoud aan nodig is, schrijven we boeken om je te helpen bij je vakantievoorbereiding en verkopen we handige spullen. Jij bent één van de mensen die een van de handige spullen kan winnen.

Wat kun je winnen

 • 5 paar waterdichte Ortlieb Vakantiefietser fietstassen van 40 liter
 • 5 exemplaren van het GROTE Fietsvakantieboek, boek vol tips om je fietsvakantie voor te bereiden
 • 5 makkelijk mee te nemen Topeak fietspompjes
 • 5 Fiber Fix Spoke noodspaken, voor als onderweg je spaak kapot gaat
 • 5 bagagenetjes, handige aanvulling op je fietstassen

Wat moet je daar voor doen

Je moet wel wat doen om een prijs te kunnen winnen: je moet anderen inspireren! Dat kan op één van de volgende manieren:

 • Vertel over een van je mooiste ervaringen tijdens je fietsvakantie. Waar was je? Met wie? Waar fietste je op? Wat maakte je mee? (Mag in tekstvorm, maar ook als video, als je goed bent in verhalen vertellen!)
 • Stuur ons een geweldige foto of video, waarin wij zien wat voor moois je kunt zien of meemaken als je op fietsvakantie gaat. Vertel ook even waar dat is en wat voor herinneringen jij erbij hebt.

Het maakt niet uit of je in de polder hebt gefietst of in de Himalaya. De mooiste inzendingen winnen een prijs, plaatsen wij op de website en delen we op Facebook, om anderen te inspireren op fietsvakantie te gaan.

Nog wat puntjes

 • Je kunt tot eind augustus 2018 inzenden, naar info@vakantiefietser.nl .
 • Filmpjes en grote foto’s kun je via WeTransfer sturen, of stuur een link naar je foto/video als die online staat.
 • Indicatie voor foto’s: liefst minstens 1600 pixels breed, of groter dan 1 MB.
 • Indicatie voor teksten: ca. 300-400 woorden. Langer mag ook, maar dan moet het wel echt de moeite waard zijn.
 • Tip voor je inzending: als het je lukt om mensen jaloers te maken met wat jij hebt meegemaakt, dan zit je goed!

Vragen?

Stel ze hieronder bij de reacties! Dan zien anderen met dezelfde vraag ook de antwoorden.

Deel deze pagina met anderen