In 20122013, 2014, 20152016, 2017 en 2018 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

 


Miu begint het nieuwe jaar met een bijzonder kado voor zichzelf. Deze idworx Easy Rohler neemt zij voortaan mee de straten op.


Het lijkt alsof Renske tijdens het winkelen een leuke fiets zag en die zo meenam. Niks is minder waar: deze stoere vrouw vliegt in februari naar Nieuw Zeeland om mee te doen aan een wedstrijd dwars door de wildernis. 🙂 Met deze Tout Terrain special gaat dat zeker lukken.


Ria begint 2019 met een dijk van een Elektrische fiets: de idworx Opinion-E. Veel plezier ermee Ria!

Deel deze pagina met anderen