Gelukkige klanten 2019

In 20122013, 2014, 20152016, 2017 en 2018 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

De Koga van Marieke is een Grandtourer. Een heerlijke, soepele fiets om mee te forenzen of dagtochten te maken.

 

Deze Koga Worldtraveller van Willem komt in het flitsende ‘Madagascar Orange’. Ook heeft Willem gekozen voor het populaire ‘Denham’ stuur. Wij wensen je heel veel fietsplezier Willem.

 

Auke en Koen kwamen bij ons hun gloedjenieuwe Koga worldtravellers ophalen. Deze ervaren fietsers vonden het vervolgens geen enkel probleem om vanuit de Jordaan terug naar Limburg te fietsen!

 

Een van onze meest verkochte fietsen dit jaar is de Koga World Traveller Signature. Maar deze kleur, dat is wel even wat anders. Heel veel plezier ervan Meeke!

 

Karin had in eerste instantie een leenfiets van ons voordat haar Idworx oPinion-E binnen was. Inmiddels is dat het geval en kan Karin op pad. Wij horen graag hoe die rijdt! Veel fietsplezier.

 

Dat is spannend, Joost en Lucy hebben respectievelijk een Koga en een Santos gekocht. Hoewel voorkeur van de fietser natuurlijk een rol mag spelen, adviseren wij niet op basis van een merk of een fiets geschikt is, de houding van de fietser is immers van levensbelang voor een comfortabele reis. Daarom is het extra leuk als voor zo’n verschillende combinatie van fietsen wordt gekozen. Wij hopen uiteraard dat er veel comfortabele kilometers zullen volgen!

 

Een compromisloze fiets. Deze Koga WTS is goed afgesteld en uitermate geschikt om als onderhoudsarme wereldfiets te gebruiken. We horen graag hoe je hem vindt rijden Lennart!

 

Ellen is klaar voor de start met haar gloednieuwe Koga E-World Traveller Signature. Ik vind de kleurcombinatie van tassen en frame zeer geslaagd! We hopen dat je veel prettige fietskilometers zult maken met je nieuwe aanwinst.

 

Complimenten voor de mooie fiets, de ‘vintage blue shiny’ kleur op deze Koga WTS staat zeer strak en het Brooks Cambium C17 zadel maakt het helemaal af. Geniet ervan en fiets voorzichtig Rob.

 

Na een wachttijd van een kleine maand konden Arie en Sonja hun Koga E-Worldtraveller Signature’s ophalen. De keuze voor deze fietsen viel na uitgebreide research, wij krijgen zelden zó goed ingelichte klanten over de vloer! Wij wensen jullie ontzettend veel fietsplezier.

 

De Tout Terrain Amber Road Special is speciaal samengesteld door ons, waardoor de levertijd verkort kan worden. Voor Sophie bleek het de juiste fiets, wij horen graag hoe die rijdt!

 

Deze Koga E-WTS heeft de krachtigste Bosch motor die momenteel beschikbaar is. Dat zorgt voor veel onbezorgde fietskilometers, geniet ervan Astrid!

 

Dit is een weloverwogen fiets, dat zie je meteen. De Santos Travelmaster 2.8 stelt je in staat om de hele wereld over te fietsen. Joost heeft gekozen voor platformpedalen en een Santos alleshouder om het af te maken.

 

Gerard en Michelle hebben bij ons een Idworx Easy Rohler en een Tout Terrain Amber Road aangeschaft. Dat is een set reisfietsen waar je u tegen zegt. Wij hopen dat jullie er heel veel plezier van hebben en vergeet niet, Tout Terrain biedt ook een geweldig karretje voor als de kleine mee op reis gaat.

 

Susanne is de derde van de familie die bij ons een fiets aanschaft, om nog dezelfde middag mee op pad te gaan. Een hele goede vakantie gewenst Susanne, niet te veel heuvels op, want de hoogtemeters worden pas geregistreerd vanaf je eerste beurt 😉

 

Lia’s nieuwe Koga World traveller is helemaal aangepast naar smaak, zo heeft het stuur speciale inner-barends. Wij wensen je ontzettend veel fietsplezier toe Lia.

 

Aan het eind van de dag kwam Ilonka haar Santos Travel Lite ophalen. Daardoor kwam het ‘Gentle Blue’ van haar Santos extra goed uit de verf op de foto. Wij wensen je vele mooie fietskilometers toe Ilonka.

 

Frank en Rimke vormen een mooi match met hun gloednieuwe Santos Travelmaster 2+ vakantiefietsen. Fiets voorzichtig!

 

Wil en Bert zijn helemaal uit Linden afgereisd om bij ons hun Koga Worldtraveller Signature’s op te halen. Terug op de fiets?

 

In voorbereiding op een grote reis volgend jaar gaat Vincent alvast testrijden op zijn nieuwe Koga Worldtraveller Signature. Dat is een plezierige verplichting lijkt me, vertel ons over 500 km bij de eerste beurt hoe hij fietst Vincent!

 

Deze kleur blauw is populair voor Koga’s. Ook Christel koos deze ‘vintage blue’ voor haar Koga E Worldtraveller Signature.

 

De Santos Travelmaster 2.8 van Theo stond al een tijdje bij ons in de winkel. Wij konden de fiets precies aanmeten bij Theo en daarom moeten wij deze vrolijk gekleurde rode Santos nu missen. Wij hopen dat hij je ontzettend veel fietsplezier zal geven Theo!

 

Remco is de trotse eigenaar van een van de eerste Santos Travelmaster 2+ fietsen die wij verkopen. In combinatie met deze tassen is het een plaatje, al zeg ik het zelf.

 

Frits heeft bij ons in september een Koga World Traveller Signature gekocht. Een dijk van een fiets, in dit geval uitgevoerd in ‘Midnight Blue’.

 

Deze indrukwekkende fiets is een Van Nicholas Amazon. Dit is een titanium fiets, met Vega achterdrager en matchende spatborden. Hij ziet er zo ontzettend strak uit Taco! Wij wensen je heel veel fietsplezier.

 

Vermoedelijk was de kleurkeuze snel gemaakt voor de Koga World Traveller Signature van Thijs. Wij hopen dat hij geweldig fietst!

 

Myrthe kwam eind september haar Koga World Traveller Signature ophalen. Veel fietsplezier gewenst Myrthe!

 

Bij de Vakantiefietser hebben we verscheidene fietsen van Van Nicholas, dit exemplaar is de Skeiron, een lichtgewicht titanium fiets met schijfremmen, geintegreerde bekabeling en shimano 105 afmontage. Maar deze is al van Marc.

 

In haar handen heeft Lotte een heuse Tout Terrain X-over Scrambler. Deze stalen fiets, met schijfremmen en grand expedition drager, is uitermate geschikt om op ontdekking te gaan. Wij wensen je heel veel fietsplezier Lotte, geniet ervan!

 

De Santos Travelmaster 3+ van Sjef is geschikt materiaal voor een lange reis door Zuid-Amerika. Dat is namelijk het doel. Wij wensen je heel veel plezier en een prachtige reis!

 

Gemma en Dick kochten bij ons twee Koga World Travellers. Wij wensen jullie ontzettend veel fietsplezier!

 

Dick is een van de eersten die bij ons de nieuwe Travelmaster 2+ van Santos besteld heeft. Nu kan hij er hopelijk heel tevreden op weg rijden. De fiets combineert het beste van de Santos Travelmaster 2.8, de absolute Santos klassieker, en 20 jaar innovatie sinds toen. Daardoor is de fiets veel dynamischer en kun je kiezen voor brede banden, een Rohloff naaf en schijfremmen. Oja en natuurlijk duizend-en-een kleuren! Fiets voorzichtig Dick!

 

Op de website heeft Chris een review geschreven van de dit jaar gepresenteerde Idworx Grandone. Dit is een exemplaar in levende lijven en dit exemplaar behoort aan Thomas. Het resultaat mag er wezen. Hoe vind je hem zelf rijden Thomas?

 

Ook ’s avonds is de Vakantiefietser soms open. Tot eind augustus elke donderdag, met koopavond. Maar als je een fiets hebt besteld en je moet van ver komen, dan kun je ook mooi in de gastenkamer verblijven. Elvira kwam helemaal uit Groningen voor deze prachtige groene Santos Travel Lite. Een uitstekende keus. Wij wensen je ontzettend veel fietsplezier Elvira!

 

De Travel Lite fiets van Santos wordt opgebouwd al naar gelang je dat wilt. De fiets van Annemiek is bijvoorbeeld uitgerust met Rohloffnaaf, een aandrijfriem, SON naafdynamo en Schwalbe Almotion 50 mm banden.

 

De Santos Race Lite van Warner heeft de kleur ‘Brilliant Blue’. Bovendien beschikt hij over een LiteRack, een door Santos ontwikkelde Lowrider voor achterop de fiets, dat maakt deze fiets een zeer goede allrounder.

 

Bart schafte bij zijn Santos Travelmaster 2.8 ook maar meteen de eerste fietsroute voor deze fiets aan: La Vélodyssée. Heel veel fietsplezier Bart!

 

De Koga World Traveller Signature van Grazia is van vele gemakken voorzien: een Cycle2Charge oplader, Topeak pomp met drukmeter, bidons, Rohloff naaf en Gates aandrijfriem. Alles in een stijlvol kleurtje en het resultaat mag er wezen volgens mij.

 

Linda en Maurice gaan met hun Idworx oPinion’s fietsen in Engeland. Yin en Yang zijn niets bij deze combinatie van Idworx fietsen en ortliebtassen!

 

Ron heeft bij ons een Race Lite besteld. Die Santos fiets verkopen we niet zo vaak, maar het is een van de lichtste frames van Santos met een rohloffnaaf. Het is een prachtige fiets voor woon-werkverkeer, gebouwd op uiterst robuuste wijze, zoals Santos dat altijd doet.

 

Een blauwe en een groene Koga World Traveller Signature voor Doran en Martin. Fiets voorzichtig!

 

Begin augustus kon Kees een Idworx All Rohler ophalen. In beeld ziet u onder andere Kees, de Idworx in kwestie, het speciale Missile III opzetstuur van Profile en op de achtergrond ook nog een Idworx Grandone. Veel fietsplezier Kees!

 

Ook Arthur en Sabine hebben hun Santossen mee op reis genomen. Naar Afrika, voor de Afrika Classic. Dat leverde nog veel meer prachtige plaatjes op, die zijn te bezichtigen op de website van de Afrika Classic. Ook op dat terrein voelen deze fietsen zich prima thuis.

 

De heuvels bij Nijmegen waren een eitje, aldus Herman en Truus. Met dank aan de nieuwe Koga signature’s.

 

Vakantieplaatjes! Merlijn stuurde ons deze met op de voorgrond een prachtige Koga en op de achtergrond de Muur van Hadrianus. Hierna vervolgde de reis zich naar het Lake District.

 

Anita en Emile waren al in februari bij ons voor hun nieuwe Koga World Travellers. Wij horen graag hoe ze fietsen!!

 

Het keuze voor de juiste fiets wordt soms in grote mate bepaald door de juiste zithouding. Daarom meten we iedereen op, zodat die zithouding perfect is. Voor Marloes is deze Tout Terrain Amber Road special op de juiste wijze opgebouwd. Wij wensen je heel veel fietsplezier Marloes!

 

Met framemaat 60 wordt deze Koga Worldtraveller een flinke fiets, geschikt voor praktisch elke toepassing, zeker uitgerust met deze tassen. Wij hopen dat je er veel mooie kilometers mee zult maken Rob!

 

De Amber Road Special van Tout Terrain wordt speciaal opgebouwd voor een snelle levering. Zo te zien zijn Bob en Merle er hartstikke blij mee!

 

Geniet van de Travelmaster 2.8 Frank en fiets voorzichtig!

 

We hebben een match! Een Koga voor Truus en een Koga voor Herman. Een blauwe voor Truus en een zwarte voor Herman (maar wel met blauwe fietstassen).

 

Johannes heeft bij ons een Tout Terrain Tanami gekocht. Elisabeth heeft eerder al een Idworx Easy Rohler opgehaald. Dat gebeurt niet zo vaak, maar dat is toch helemaal geen onverstandige keuze. Wie de fiets past, rijd er op weg!

 

Het resultaat van de strakke afwerking die Stijn voor het oog had: een zwarte Tout Terrain Tanami, met vastgelaste achterdrager, zwarte fietstassen, een zwart Brooks cambium zadel. Nu nog een zwart shirt ;).

 

Een Santos Travelmaster 2.8 staat eigenlijk goed met elke kleur Ortlieb tas. Maar voor wie op de details let is de slijtvaste titanium nitride ketting goudkleurig en dus een goede match met de gele Ortliebtassen die Mijke gekozen heeft. Deze fiets gaat ongetwijfeld als de brandweer, heel veel plezier ervan Mijke!

 

Jaap heeft bij ons een Tout Terrain Amber Road Special gekocht in juni. Eind juli was de fiets klaar en nu kan er eindelijk gefietst worden! Heel veel plezier ermee Jaap.

 

Dit is de klassieke Worldtraveller van Koga, uitgevoerd in het zwart, met een wereldkaart op het frame. Dat vind ik toch wel een van de mooiste details. Fiets voorzichtig met je nieuwe Koga Loeki!

 

Babs heeft (met recht) de kleur ‘Vintage Blue’ voor haar Koga World
Traveller Signature gekozen. Het is de meest populaire kleur, daar kunnen wij ons best in vinden. Veel plezier ermee Babs!

 

Na een korte vertraging kwam de Idworx oPinion E van Annemiek in de tweede week van juli binnen. Heel veel fietsplezier ermee!

 

Janine en Ruben hebben bij ons twee Koga’s gekocht. De World Traveller Signature’s van Koga zijn perfect om te beginnen in Nederland en te zien waar ze je daarna naartoe brengen. Wij wensen jullie ontzettend veel fietsplezier.

 

Een Santos Travelmaster 2.8 mixte is geschikt voor zeer veel gebruiksdoeleinden. Wij horen graag hoe hij fietst Lan!

 

Wit is een van de weinige kleuren die Idworx aanbiedt. Die kleur heeft Marian gekozen voor haar oPinion E, in combinatie met de opvallende Ortlieb ‘high visibility’ achtertassen is dat een opvallende verschijning!

 

Jacqueline en Theo zijn de trotse eigenaren van een Koga Grandtourer Signature, allebei een mooie groene. Heel veel plezier ermee!

 

Judith lijkt hartstikke tevreden met haar nieuwe Gaastra Fyts!

 

Begin juli kwamen Rudi en Brenda hun Santos Travel Lite’s ophalen. Mooie combi volgens mij, een goede reis gewenst!

 

De Santos Travel Lite van Leen heeft de kleur ‘Royal Green’. We wisten dat Santos veel opties aanbood, maar dat je fiets zelfs het predicaat koninklijk kon krijgen, ongelooflijk.

 

Wij wensen je heel veel plezier met de Idworx All Rohler Andries, fiets voorzichtig!

 

Taeke, Jasmijn en Tim hebben unaniem gekozen voor een Travelmaster 2.8 special. Goede keus vinden wij. Wij hopen dan ook dat jullie er veel plezier van zullen hebben. Bij de volgende beurt willen we wel graag onze kakkerlak terug!

 

De Amber Road special is een solide stalen fiets die uitgerust kan worden met dikke banden. De Special editie die Hessel heeft is standaard uitgerust met een derailleur en een ketting. De fiets ziet er altijd super strak uit, mede dankzij de vast gelaste achterdrager.

 

Wat een duo, Linda en Ben hebben allebei een oPinion BLT Titanium, met titanium bidonhouders en tassen in de juiste kleur. Heel veel plezier ermee!

 

De fiets van Jolien is helemaal klaar voor de reis, veel plezier ermee en fiets voorzichtig!

 

Toen Mahmoud bij ons een Koga Grandtourer kwam halen begin juli bracht hij in ruil daarvoor de Koga die hij van Eric had geleend weer terug. De fiets was namelijk niet op tijd klaar voor zijn vakantie eind mei. Gelukkig kon er dankzij deze oplossing gewoon gefietst worden!

 

Hilbert en Alette kwamen eind juni hun Koga World Traveller Signature’s ophalen. Twee solide fietsen, al zeggen wij het zelf. Onderweg naar de eerste beurt een halve maand later kreeg Alette zowaar een klapband. Gelukkig was het niet al te ver meer en konden we hem vervangen. Vanaf nu hopelijk een tijd zonder lekke banden op pad!

 

De Koga van Katrin is uitgevoerd in Vintage Blue, in combinatie met Ortlieb oranje fietstassen wordt het een mooie blikvanger.

 

De Idworx van Jesse is echt een prachtfiets. De keuze voor een ‘lichtgroen’ frame van Idworx heeft een fiets opgeleverd die zonder twijfel in het oog springt. Wanneer je hem langer bekijkt zie je de pinion versnellingsbak, de Big Disc schijfremmen en de ingebouwde USB plug. Prachtig!

 

De fiets van Hanne, een Koga E-World Traveller Signature, is niet alleen uitgerust met een vlinderstuur, maar is ook een van de eerste fietsen die we met een nieuwe ‘racktime top it’ drager boven het voorwiel hebben gemonteerd. Dat heeft een goed resultaat opgeleverd zo te zien.

 

’s Ochtends vroeg kwam Adriaan vanuit Nijmegen zijn nieuwe Idworx Opinion E ophalen. Met het behalen van een zekere respectabele leeftijd mocht hij bij zijn fietsgroep overstappen op een elektrisch aangedreven fiets voor tochten door het hele land. Het is niet zomaar de eerste de beste elektrische fiets geworden, wat ziet hij er ongelooflijk strak uit! Goede ritten gewenst Adriaan.

 

Iris kwam halverwege juni haar nieuwe Koga World Traveller Signature ophalen, wij wensen je veel fietsplezier!

 

De Gaastra Fyts waar Gerard bij ons op wegreed is een geweldige fiets, fiets voorzichtig!

 

Hans en Marja zijn er klaar voor, met hun gloednieuwe Santos Travelmaster 3+, inclusief pomp, reservespaken en supersterk stalen Heggeman voorblad zijn het echte wereldfietsen. Goede reis gewenst!

 

Daar staat ‘ie dan! De nieuwe Santos Travelmaster 3+ van Joris. Met een rohloff naaf, riem, Brooks zadel en petfles houder is deze allrounder klaar voor de start.

 

Patricia kwam begin april bij ons langs op zoek naar een fiets. Al snel bleek dat een fiets met rohloff naaf toch wel heel aantrekkelijk was. Uiteindelijk hebben we deze Koga World Traveller Signature opgebouwd. Tijd om weer op reis te gaan!

 

Dit is de nieuwe Koga World Traveller Signature van Kees, niet alleen klaar voor de rit terug naar Utrecht, maar voor nog veel meer avonturen!

 

Kees en Andrea waren bij ons in het begin van juni. De door hun gekozen Idworx Easy Rohler’s, met rohloff naaf en riemaandrijving, waren snel klaar. Een mooie set ortlieb fietstassen erop en het ziet eruit als een prachtig totaalplaatje!

 

De fiets van Werner, een Idworx Easy Rohler Urban was perfect op tijd binnen, wij wensen je er ontzettend veel fietsplezier mee!

 

De Santos Travelmaster 2.8 is, als klassieker onder de reisfietsen, uitermate geschikt om mee op reis te gaan met Laura.

Maarten moest even wachten op zijn Koga World Traveller Signature. Eind mei was hij klaar en begin juni kon Maarten hem bij ons ophalen. Veel goede fietsdagen gewenst Maarten!

Henny kwam twee weken geleden haar Idworx oPinion travel met schijfremmen ophalen. De Hope schijfremmen en de Pinion versnellingsbak maken deze fiets tot een echte alleskunner. We hopen dat je er ontzettend veel plezier van zult hebben Henny!

John en Jacqueline hebben bij ons twee Koga World Traveller Signature’s opgehaald, met een Neodrive motor. Ze waren al in Ede geweest bij het Koga testcenter en zijn toen helemaal vanuit Vught naar Amsterdam gekomen om de fietsen hier te kopen. We hebben de fietsen tot in detail besproken en opgebouwd en dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd.

Bij ons in de winkel stond een Tout Terrain Via Veneto. Een mooi blauw exemplaar met Pinion c1.09. Hij bleek ideaal voor Cody, die de volgende dag al op reis ging. Goede reis!

Anselma kwam bij ons haar prachtige haar nieuwe Idworx oPinion E ophalen.

De Koga World Traveller e-bike van Jan is zo te zien naar tevredenheid!

Begin juni kwam Anneke haar World Traveller met Rohloff naaf ophalen. We hebben er aangepaste bladen opgezet voor de riem, zodat de fiets lichter fietst. Veel plezier ermee!

Aan de Santos Travelmaster 3+ kun je bijna alles veranderen. Alle kleuren zijn beschikbaar, Michiel heeft die van hem geanodiseerd zwart gemaakt en dat ziet er eigenlijk super strak uit! Wij hopen dat hij heerlijk rijdt Michiel!

We hebben een hele tijd mogen genieten van de Santos Double Travel 2’s die bij ons in de winkel stonden. Helaas moesten we nu afscheid van ze nemen. Maar zo te zien zijn de vier nieuwe eigenaren er ontzettend blij mee! Ronald, Daphne & co, heel veel plezier op reis!

 

Ook na de reis door Frankrijk doen de tandems het nog naar tevredenheid!

 

We horen graag hoe de Idworx Easy Rohler bevalt Henk!

De naam zegt het al, de Koga World Traveller van Marion nodigt uit om op pad te gaan. Veel plezier ervan Marion!

Wat is die Travelmaster 2.8 special toch een solide fiets. Wij hopen dat je er mooie reizen op maakt Bertjan!

 

Maarten, wat een mooie fiets heb je gekozen. Een spetterende kleur voor de Travelmaster serie, met Pinion en elektromotor, daar kom je een heel eind mee!

 

Afgelopen week kwam Wim zijn Koga World Traveller ophalen. Veel fietsplezier ermee Wim!

 

De perfecte fiets voor reisjes, en soepel woon-werkverkeer. Wij vinden het een prachtige kleur, heel veel plezier ermee Tier!

 

Daar is ‘ie dan, de lichtblauwe Koga World traveller van Ingrid. Veel plezier ervan!

 

René en Marieke hebben een Travelmaster 3+ & een Travel Lite bij ons gekocht. Geniet ervan!

 

De klassieker onder de vakantiefietsers, de Travelmaster 2.6. Op de fiets terug naar Almere Chris?

 

De glanzend zwarte Gaastra Fyts van Barbara heeft alles in zich voor een goede reis. We hebben een extra bidonhouder aan het stuur gemonteerd en een spiegeltje erop gezet, helemaal klaar om te gaan dus!

Precies op tijd voor de fietsvakantie kwam de Koga WTS-e van Marja binnen. Goede reis!

 

Wat een prachtige kleur heeft deze Santos Travelmaster 2.6! Heel veel fietsplezier ermee Thirza.

 

Luca en Stephan fietsen vanaf de Vakantiefietser terug naar Haarlem met hun nieuwe Gaastra ‘Fytsen’.

 

Kees heeft zijn Idworx Easy Rohler Urban bij ons opgehaald in mei. Geheel volgens de filosofie van Idworx, met een ketting.

 

Voila, een Santos Travelmaster 2.8 special, veel plezier ermee René!

 

Gilian kwam helemaal vanuit Bad Bentheim om bij ons zijn Idworx Easy Rohler Urban op te halen. Heel veel fietsplezier ermee!

 

Begin mei, perfect op tijd voor het mooie weer, kwam Emmy haar met Pendix elektromotor uitgeruste Santos Travel Lite ophalen. De fiets is uitgevoerd in ‘Ruby’ en wij denken dat ‘ie er prachtig uitziet.

 

Marloes kwam begin mei haar nieuwe Idworx oPinon-E ophalen. Wat ziet hij er strak uit!

 

Esther heeft bij ons een prachtige Koga Worldtraveller met derailleur opgehaald, veel fietsplezier!

 

Hij ziet er goed uit, die nieuwe Tout Terrain Amber Road Special van Reindert, veel fietsplezier!

 

Peter en Jennie met hun gloednieuwe Tout Terrain’s. De Amber Road Xpress en de 2019 Special.

 

Wilbert haalde bij ons zijn oceaanblauwe Santos Travel Lite op. Veel plezier ermee!

 

Josephine en haar prachtige Santos Travelmaster 3+.

 

Jacqueline is klaar voor de start met haar flitsend groene Tout Terrain 5th Avenue


Erna en Bart kwamen vanuit Groningen om hun Santos travelmasters 3+ op te halen. Ze fietsen in een paar dagen via de Utrechtse heuvelrug en Veluwe terug naar het hoge noorden. Veel plezier met jullie fietsen 🙂


Bas kwam vanuit Groningen naar Amsterdam om zijn nieuwe fiets op te halen. Hij heeft gekozen voor de idworx oPinion BLT met de Pinion 18 versnellingsbox, Deore XT schijfremmen, 55mm banden en Tubus duo voordrager. Een echte alleskunner op twee wielen.


De idworx EasyRohler blijft onverminderd populair en ook Joost heeft voor deze fiets gekozen.


Robin is de trotse eigenaar van de Tout Terrain Outback. We zien deze fiets niet heel vaak, maar het is een prachtig stukje fietstechniek!


Dat Santos ver gaat met customizen wisten we al maar ook je frame in 2 kleuren laten uitwaaieren kan! Hanneke wilde haar Travel Lite in de combinatie blauw/zilver. Ziehier het resultaat


Annemieke kwam haar idworx EasyRohler ophalen en Hemmo kwam gezellig mee. Ook hij heeft bij ons een fiets gekocht: de Santos Travelmaster 2.9
Mooie combinatie 🙂


2x een dijk van een fiets: de idworx EasyRohler. Mary en Pals zijn de trotse eigenaren van dit prachtige stukje fietstechniek. Dat wordt vooral heel veel km’s onbezorgd touren.


Irene en Niek kunnen nu met hun dochtertje heerlijk gaan touren. Hij doet dit op de Santos Travelmaster special, zij op de Koga Grandtourer. Fietskarretje erachter en touren maar 🙂


Andre is de trotse eigenaar van deze Tout Terrain X-over Scrambler. Een hele mond vol maar vooral een hele coole fiets. Deze uitvoering is met carbon voorvork, riemaandrijving, Rohloff versnellingsnaaf en het typische stalen frame waar Tout Terrain bekend om staat.


Sietske kwam helemaal uit Noorwegen om haar nieuwe fiets bij ons op te halen. Ze heeft een échte wereldfiets uitgezocht: een Tout Terrain Silkroad met 26″ wielen, mechanische schijfremmen en Rohloffnaaf. Geschikt voor élk terrein en avontuur.


Deze Santos Travelmaster 3+ is uitgerust met een Pinion versnellingsnaaf. Adriaan stelde deze fiets geheel samen naar zijn eigen wensen.


Esther en Ronald hebben allebei gekozen voor de Santos Travel Lite. Tot op de dag van vandaag een erg populaire fiets van Santos. De kleuren zijn ook populair. Je ziet hier ‘raw earth’ (links) en ‘granite’ (rechts).


Petra kwam samen met haar kleine een nieuwe Santos fiets ophalen. Ze heeft een Travelmaster 2.6 in de kleur champagne uitgekozen.


Aan alle goede dingen komt een eind. Yvon heeft 2,5 jaar met veel plezier bij de Vakantiefietser gewerkt maar keert terug naar haar roots: Friesland. Als cadeautje heeft ze zichzelf nog wel even een nieuwe fiets cadeau gedaan: de idworx EasyRohler.


Colleen en Peter wonen in Zuid-Afrika en komen voor de tweede keer speciaal naar Amsterdam voor een nieuwe fiets. 4 jaar geleden kochten ze 2 Koga randonneurs waarmee ze dwars door Afrika hebben gereden. Nu is Europa aan de beurt en dit gaan ze doen op 2 Santos Travelmasters 2.6 fietsen.


Rob kwam zijn nieuwe fiets ophalen bij de winkel. Hij heeft gekozen voor een idworx Easy Rohler.


Petra en Ted hebben jarenlang fietsreizen gemaakt in een groep maar vinden het nu tijd voor een eigen avontuur. Daar horen twee mooie nieuwe fietsen bij 🙂 De Santos Travel lite gaat hun deze zomer vergezellen.


Lottie en Thomas gaan deze zomer op een avontuur van 4 maanden door o.a. Kazachstan en Mongolië. Op deze twee Tout Terrain Amber Road fietsen gaat dat vast en zeker lukken.


Jacqueline is erg blij met haar Santos Travelmaster 2.8. Een dijk van een fiets in haar favoriete kleur. Veel plezier ermee!


Froukje en Wouter zijn de gelukkige eigenaren van deze Koga WTS fietsen. Uitgerust met Rohloff, riemaandrijving en SON verlichting.


Mijke is de trotse eigenaar van de Tout Terrain special. Deze fiets is in samenwerking met ons samengesteld en is zeer compleet, oerdegelijk en betaalbaar. Klassieke win-win-win situatie.


Carla heeft de kleurenwaaier goed bestudeerd bij het kiezen van haar nieuwe fiets. Bij Tout Terrain kun je jouw fiets in zo’n beetje elke kleur van de regenboog laten spuiten.


Mieke haar Santos Travelmaster 3+ is een mooi voorbeeld van het nieuwe mixed frame. Dit type fiets was al heel veelzijdig maar is nu voor vrijwel iedereen geschikt.


De zon scheen volop toen Annemieke haar Santos Travel lite kwam ophalen. Deze fiets geeft, wat ons betreft, ook zonder zonlicht genoeg reden tot een grote glimlach. 🙂


Machteld neemt deze gloednieuwe idworx oPinion-E mee op haar reis naar Santiago. Een stoere fiets voor een stoere vrouw!


Ineke is de trotse eigenaar van deze Travel lite. Tot op de dag van vandaag een erg populaire fiets van het Nederlandse merk Santos.


Rob heeft zijn oog laten vallen op deze Amber Road van het merk Tout Terrain. Een stalen fiets met geïntegreerde achterdrager en geheel zelf samen te stellen.


Niels heeft deze Trekking lite geheel naar eigen wens samengesteld en is tot een fraaie ontwerp gekomen.


Nicci en Edwin rijden vanaf heden op een Koga WTS met Rohloff, riem en SON verlichting in de kleur crème wit en een Tout Terrain Via Veneto met Pinion en riem in de kleur Atlantico Metallic.


Michiel heeft met deze Santos Travelmaster 2.8 een pakezel voor zijn Amerika avontuur. Let’s go!


Deze idworx oPinion is Annemieke haar nieuwe aanwinst. Laat het avontuur maar beginnen!


Lowie en Edward zijn de trotse eigenaren van de Koga E-worldtraveller. Allebei perfect op maat en afgestemd op hun wensen.


Anita en Emile hadden heel veel zin om te fietsen! Voordat de fotograaf er erg in had stonden de fietsen al op de drager. Jammer want nu zie je deze zeer stijlvolle idworx fietsen niet in volle glorie. Ter info: Anita heeft een idworx Opinion in Polar white en Emile de titanium BLT.
Heel veel fietsplezier!


Dat een goede wereldfiets niet een vermogen hoeft te kosten bewijst Walter met deze Santos Travelmaster 2.8 special. Santos verkoopt deze fiets al jaren en biedt het voordeel van super snelle levering, scherpe prijs én geen kopzorgen want hij is standaard zwart. Walter is er enorm blij mee en kan niet wachten om vele mooie km’s te gaan maken. Veel plezier ermee!


Marcel houdt overduidelijk van de kleur groen, want deze Tout Terrain Amber Road is absoluut groen! 🙂 Tout Terrain geeft (net als Santos) de mogelijkheid om je fiets van top tot teen zelf samen te stellen.


Angele heeft een Santos Travelmaster 3+ samengesteld. Haar keuze is gevallen op een bruin metallic frame met fraaie oranje details. Leuk detail: je kan bij Santos je Rohloffnaaf en SON dynamo op elkaar afstemmen.


Jocelyn is de nieuwe eigenaar van deze Koga Grandtourer. Een heerlijke lichte fiets voor onbezorgd touren.


Frank zocht een fiets in een grote framemaat (64) die toch sterk genoeg is voor het zware werk. Vrijwel alle merken die wij verkopen maken grote frames (zelfs 70cm is mogelijk). Frank koos uiteindelijk voor de Gaastra Fyts 4.14. Een scherp geprijsde fiets met hele mooie onderdelen (o.a. Rohloff, riem, SON verlichting)


Hans kwam op een mooie dag zijn nieuwe Koga ophalen. Hij heeft een WTS (worldtraveller) samengesteld met zo’n beetje alles erop en eraan. Veel plezier ermee Hans!


Dat titanium inderdaad lichtgewicht is demonstreert Ton hier voor ons. Hij is de trotse eigenaar van deze stijlvolle van Nicholas Deveron. Uitgerust met Pinion, riemaandrijving, SON verlichting, Brooks leren zadel én een titanium frame. Tja, wat wil een mens nog meer……


Robin heeft een Santos 4.29 uitgekozen. Dankzij de alle blauwe details ziet het er uit als een mooi passend geheel. Gewoon een erg coole fiets Robin!


Anja en Koen straalden bij het ophalen van hun nieuwe fietsen. Ze hebben zichzelf twee idworx All-rohlers kado gedaan. Voor hun begint een groot avontuur waar het opzeggen van baan en huis aan vooraf is gegaan. Een mooi avontuur gewenst!


idworx biedt een paar kleuropties. Één daarvan is shiraz rood. Een bijzonder elegante kleur die in het zonlicht prachtig oplicht. Deze Easy Rohler is tegenwoordig de nieuwe fiets van Jan Willem.


Jan zijn oude idworx Easy Rohler doet het nog prima maar soms wil je gewoon tóch iets nieuws. (nadeel van een fiets die zó goed is…) De opvolger is een titanium Opinion geworden. Gewoon een plaatje.


Je kan zien dat Sam een voorliefde heeft voor oranje/bruine kleurtinten. Gelukkig kan je bij Santos zo’n beetje elke kleurencombinatie maken en zo jouw droomfiets samenstellen.


Op een koude dag in februari kon Marja zich verwarmen met het ophalen van haar nieuwe Koga WTS.


Petra en John kwamen hun zeer complete Koga WTS-E ophalen in de Jordaan. De elektrische Koga biedt ondersteuning met de Bosch middenmotor en laat je kiezen tussen de Rohloffnaaf of een derailleur versnellingssysteem. Wanneer je voor de Rohloff kiest krijg je óók het elektrische versnellingssysteem van Rohloff.


Nikki zocht een super lichte maar toch zeer sterke fiets. We hebben de idworx Easy Rohler getransformeerd tot ultra lightspec. Perfect om mee te sporten én je kan er mee op wereldreis.


Miu begint het nieuwe jaar met een bijzonder kado voor zichzelf. Deze idworx Easy Rohler neemt zij voortaan mee de straten op.


Het lijkt alsof Renske tijdens het winkelen een leuke fiets zag en die zo meenam. Niks is minder waar: deze stoere vrouw vliegt in februari naar Nieuw Zeeland om mee te doen aan een wedstrijd dwars door de wildernis. 🙂 Met deze Tout Terrain special gaat dat zeker lukken.


Ria begint 2019 met een dijk van een Elektrische fiets: de idworx Opinion-E. Veel plezier ermee Ria!

Deel deze pagina met anderen

4 reacties op “Gelukkige klanten 2019”

 1. Jan

  Het voornaamste moment bij de aanschaf van een fiets is het moment vooraf als de fiets wordt samengesteld. Bij dat proces werd ik fantastisch begeleid, zodat de fiets van mijn dromen ontstond.

  Bij het moment dat de fiets overhandigd werd, kreeg ik een uitgebreide instructie over de fiets.

  Inmiddels heb ik heel wat kilometers met de fiets gemaakt en wil ik er steeds meer mee fietsen.

 2. Hans

  Ik was al bekend met de Vakantiefietser, al was dat nog niet voor de aanschaf van een fiets, maar van accessoires en een cursus fietsonderhoud.

  Met het oog op mijn pensionering aan het eind van dit jaar, heb ik op 11 januari met Eric een Koga World traveller samengesteld.

  De keuze voor het merk fiets had ik eigenlijk vooraf al gemaakt, maar desondanks toonde Eric mij veel andere merken en types,die me enigszins aan het twijfelen brachten.

  Eric nam heel veel tijd; legde per onderdeel de alternatieven uit; voor- en nadelen. Voelde me daarbij erg op mijn gemak. Uiteindelijk gekozen voor een Rohloffnaaf, aandrijfriem en schijfremmen.

  Ongeveer 5 weken later kreeg ik bericht dat ik hem kon ophalen. Daarbij liep Eric met mij nogmaals alle onderdelen langs. Voor de winkel een foto gemaakt voor het plakboek. De fiets reed meteen perfect. Nu op naar de eerste vakantie met deze superfiets.

 3. Jacqueline

  Ik wil graag laten weten wat ik van De Vakantiefietser vind. De sfeer in de winkel is informeel en gezellig. De klantbenadering open, enthousiast, no-nonsense, geïnteresseerd.
  De liefde voor het fietsen spat eraf. Advies en uitleg perfect. Enorm veel kennis en kunde in huis.
  Kortom ik ben blij dat ik mijn fiets bij de vakantiefietser gekocht heb!

 4. Angele

  In februari dit jaar ben ik de trotse eigenaar geworden van een bruine santos travelmaster 3+.
  Na jaren, wel 7, van wikken en wegen toch de stap genomen om deze fiets aan te schaffen.
  Het is immers wel een uitgave, en met het idee dat dit niet voor iedereen is weggelegd toch gedaan.

  In januari heb ik mijn fiets besteld. Dat is ook een pittige keuze opzich. De fiets met wat erop en eraan was niet moeilijk. Maar de kleur. Zo veel moois. Toch een kleur gekozen die blijvend is en die bij de natuur staat, want ik hou van deze kleuren.

  Nu enkele weken later ben ik nog steeds super blij met de keuze die ik gemaakt heb. Ik ga erop naar mijn werk en mijn partner en ik fietsen regelmatig een rondje in onze vrije tijd.
  Onderweg krijg ik vele complimenten van fietsers die de fiets er erg mooi uit vinden zien.

  Volgende week gaat de santos voor de eerste beurt. Later dan gepland vanwege de drukte.

  Ik ben ook zeer tevreden met de service bij de Vakantiefietser. Ze nemen de tijd en het advies wat je krijgt is naar mijn mening eerlijk en professioneel. Geven aan wat echt nodig en niet nodig is en wat best nog later aangeschaft kan worden.