Gelukkige klanten 2019

In 20122013, 2014, 20152016, 2017 en 2018 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

 


Nicci en Edwin rijden vanaf heden op een Koga WTS met Rohloff, riem en SON verlichting in de kleur crème wit en een Tout Terrain Via Veneto met Pinion en riem in de kleur Atlantico Metallic.


Michiel heeft met deze Santos Travelmaster 2.8 een pakezel voor zijn Amerika avontuur. Let’s go!


Deze idworx oPinion is Annemieke haar nieuwe aanwinst. Laat het avontuur maar beginnen!


Lowie en Edward zijn de trotse eigenaren van de Koga E-worldtraveller. Allebei perfect op maat en afgestemd op hun wensen.


Anita en Emile hadden heel veel zin om te fietsen! Voordat de fotograaf er erg in had stonden de fietsen al op de drager. Jammer want nu zie je deze zeer stijlvolle idworx fietsen niet in volle glorie. Ter info: Anita heeft een idworx Opinion in Polar white en Emile de titanium BLT.
Heel veel fietsplezier!


Dat een goede wereldfiets niet een vermogen hoeft te kosten bewijst Walter met deze Santos Travelmaster 2.8 special. Santos verkoopt deze fiets al jaren en biedt het voordeel van super snelle levering, scherpe prijs én geen kopzorgen want hij is standaard zwart. Walter is er enorm blij mee en kan niet wachten om vele mooie km’s te gaan maken. Veel plezier ermee!


Marcel houdt overduidelijk van de kleur groen, want deze Tout Terrain Amber Road is absoluut groen! 🙂 Tout Terrain geeft (net als Santos) de mogelijkheid om je fiets van top tot teen zelf samen te stellen.


Angele heeft een Santos Travelmaster 3+ samengesteld. Haar keuze is gevallen op een bruin metallic frame met fraaie oranje details. Leuk detail: je kan bij Santos je Rohloffnaaf en SON dynamo op elkaar afstemmen.


Jocelyn is de nieuwe eigenaar van deze Koga Grandtourer. Een heerlijke lichte fiets voor onbezorgd touren.


Frank zocht een fiets in een grote framemaat (64) die toch sterk genoeg is voor het zware werk. Vrijwel alle merken die wij verkopen maken grote frames (zelfs 70cm is mogelijk). Frank koos uiteindelijk voor de Gaastra Fyts 4.14. Een scherp geprijsde fiets met hele mooie onderdelen (o.a. Rohloff, riem, SON verlichting)


Hans kwam op een mooie dag zijn nieuwe Koga ophalen. Hij heeft een WTS (worldtraveller) samengesteld met zo’n beetje alles erop en eraan. Veel plezier ermee Hans!


Dat titanium inderdaad lichtgewicht is demonstreert Ton hier voor ons. Hij is de trotse eigenaar van deze stijlvolle van Nicholas Deveron. Uitgerust met Pinion, riemaandrijving, SON verlichting, Brooks leren zadel én een titanium frame. Tja, wat wil een mens nog meer……


Robin heeft een Santos 4.29 uitgekozen. Dankzij de alle blauwe details ziet het er uit als een mooi passend geheel. Gewoon een erg coole fiets Robin!


Anja en Koen straalden bij het ophalen van hun nieuwe fietsen. Ze hebben zichzelf twee idworx All-rohlers kado gedaan. Voor hun begint een groot avontuur waar het opzeggen van baan en huis aan vooraf is gegaan. Een mooi avontuur gewenst!


idworx biedt een paar kleuropties. Één daarvan is shiraz rood. Een bijzonder elegante kleur die in het zonlicht prachtig oplicht. Deze Easy Rohler is tegenwoordig de nieuwe fiets van Jan Willem.


Jan zijn oude idworx Easy Rohler doet het nog prima maar soms wil je gewoon tóch iets nieuws. (nadeel van een fiets die zó goed is…) De opvolger is een titanium Opinion geworden. Gewoon een plaatje.


Je kan zien dat Sam een voorliefde heeft voor oranje/bruine kleurtinten. Gelukkig kan je bij Santos zo’n beetje elke kleurencombinatie maken en zo jouw droomfiets samenstellen.


Op een koude dag in februari kon Marja zich verwarmen met het ophalen van haar nieuwe Koga WTS.


Petra en John kwamen hun zeer complete Koga WTS-E ophalen in de Jordaan. De elektrische Koga biedt ondersteuning met de Bosch middenmotor en laat je kiezen tussen de Rohloffnaaf of een derailleur versnellingssysteem. Wanneer je voor de Rohloff kiest krijg je óók het elektrische versnellingssysteem van Rohloff.


Nikki zocht een super lichte maar toch zeer sterke fiets. We hebben de idworx Easy Rohler getransformeerd tot ultra lightspec. Perfect om mee te sporten én je kan er mee op wereldreis.


Miu begint het nieuwe jaar met een bijzonder kado voor zichzelf. Deze idworx Easy Rohler neemt zij voortaan mee de straten op.


Het lijkt alsof Renske tijdens het winkelen een leuke fiets zag en die zo meenam. Niks is minder waar: deze stoere vrouw vliegt in februari naar Nieuw Zeeland om mee te doen aan een wedstrijd dwars door de wildernis. 🙂 Met deze Tout Terrain special gaat dat zeker lukken.


Ria begint 2019 met een dijk van een Elektrische fiets: de idworx Opinion-E. Veel plezier ermee Ria!

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?