Nu in de winkel: idworx Grandone – lichtgewicht trekkingfiets voor sportieve fietsers

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is nu te bewonderen en uit te proberen in onze winkel: de idworx Grandone, een lichtgewicht trekkingfiets voor sportieve fietsers.

Idworx Grandone Travel

Deze nieuwe vakantiefiets – ontworpen door Gerrit Gaastra – was eerder al te zien op de Fiets- en Wandelbeurs 2019:

De idworx Grandone is er in drie varianten: Gravel, Sport en Travel. Wij zijn vooral fan van de Grandone Travel (€ 4.295,-). Het is een moderne, lichte en toch klassieke lichtgewicht trekkingfiets. Ideaal voor de vakantiefietser die wat meer snelheid wil, maar toch op een stijve, stevige en stabiele fiets wil zitten.

Review van Chris

Lees de review van onze bedrijfsleider Chris van der Kaap over de idworx Grandone om te weten of het een fiets is die bij jou past. Chris vindt het een geweldige fiets, zeker de travel-uitvoering. Je kunt uiteraard ook zijn mening met een korreltje zout nemen en ‘m zelf bij ons testen 😉 . We hebben in onze winkel de Grandone Travel uitvoering in maat 56 (medium) staan met de kleur Sparkling Yellow. Helaas is de Grandone (nu al) niet meer leverbaar in deze kleur en wordt helaas ook niet meer zo gemaakt. Het is een kleur die idworx slecht één keer heeft gebruikt.

 

Deel deze pagina met anderen

4 reacties op “Nu in de winkel: idworx Grandone – lichtgewicht trekkingfiets voor sportieve fietsers”

 1. A.M.J. Gerrits-Voet

  Wanneer komt deze fiets op de markt in een urban dames uitvoering?

 2. Eric

  De idworx Grandone met een lage instap staat bij mijn weten niet gepland voor 2020. De Grandone is een exclusieve fiets waarvan er niet veel gebouwd worden. Van een Grandone met lage instap zullen er maar een paar verkocht worden, wat het economisch niet rendabel maakt.

  Maar weet je wat? In maart of april komt Gerrit weer langs voor een boeiende avond. Als het op de agenda staat, meld je de aan, dan kun je het hem zelf vragen.
  Groeten vanuit Uspallata.
  ^Eric Schuijt

 3. silvester

  tout terrein heeft er nu eentje op de markt met lage instap
  de blueridge

 4. Eric

  @silvester. Dat klopt volgens mij niet. Deze heeft een vrij aflopende bovenbuis maar geen mixed frame. Bovendien is de blueridge een prachtige fiets om te zien, maar zeker geen lichtgewicht zoals de idworx. Het is namelijk een echte expeditie fiets (lees vakantiefiets) gemaakt voor veel (180kg) belading. ^Chris