Nu in de winkel: idworx Grandone – lichtgewicht trekkingfiets voor sportieve fietsers

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is nu te bewonderen en uit te proberen in onze winkel: de idworx Grandone, een lichtgewicht trekkingfiets voor sportieve fietsers.

Idworx Grandone Travel

Deze nieuwe vakantiefiets – ontworpen door Gerrit Gaastra – was eerder al te zien op de Fiets- en Wandelbeurs 2019:

De idworx Grandone is er in drie varianten: Gravel, Sport en Travel. Wij zijn vooral fan van de Grandone Travel (€ 4.295,-). Het is een moderne, lichte en toch klassieke lichtgewicht trekkingfiets. Ideaal voor de vakantiefietser die wat meer snelheid wil, maar toch op een stijve, stevige en stabiele fiets wil zitten.

Review van Chris

Lees de review van onze bedrijfsleider Chris van der Kaap over de idworx Grandone om te weten of het een fiets is die bij jou past. Chris vindt het een geweldige fiets, zeker de travel-uitvoering. Je kunt uiteraard ook zijn mening met een korreltje zout nemen en ‘m zelf bij ons testen 😉 . We hebben in onze winkel de Grandone Travel uitvoering in maat 56 (medium) staan met de kleur Sparkling Yellow. Helaas is de Grandone (nu al) niet meer leverbaar in deze kleur en wordt helaas ook niet meer zo gemaakt. Het is een kleur die idworx slecht één keer heeft gebruikt.

 

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?