Gelukkige klanten 2020

In 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

Terwijl ik bezig ben met de klantenfoto’s probeer ik vaak uit te zoeken wat mensen met de fiets gaan doen of wat er opvalt aan de fiets. In het geval van Jan is eigenlijk het eerste wat ik die dat Jan en zijn nieuwe Koga Worldtraveller precies overeenkomen qua kleurstelling. Zou dat een bewuste keuze zijn geweest?

 

Han heeft bij ons een Tout Terrain gekocht met als doel richting Santiago de Compostella te fietsen. Maarja, dan moeten de boulangeries in Frankrijk wel open zijn, anders is er niks aan. Even afwachten dus, hoe het zich allemaal ontwikkelt.

 

 

De Santos Travelmaster 2+ voelt nog steeds een beetje nieuw voor ons. In dit geval is hij naar wens opgebouwd voor Giselle. Wij wensen je heel veel plezier met de fiets, en fiets voorzichtig!

 

Eus kwam bij ons voor een fiets. Wij krijgen vaak klanten die zich goed hebben ingelezen en dat was ook nu het geval. Sterker nog, Eus wist eigenlijk precies wat hij wilde: een Santos Travelmaster 2.6, met een ‘Racktime Top-it’ drager. Dit is het resultaat. Wij horen graag hoe de fiets bevalt Eus!

 

De Santos Travel Lite is een fiets die precies is opgebouwd voor jou gebruik. In het geval van Mirjam is dat een fiets met een Rohloff versnellingsnaaf en een riem. Dat maakt de fiets onderhoudsarm. Ook de kleur is een eigen keuze naar ik aanneem.

 

Ron en Angela hebben bij ons hun gloednieuwe Koga Worldtraveller Signature’s opgehaald. Het is een kleurrijk geheel geworden met het oranje, groen en blauw.

 

De klassieke Worldtraveller van Koga is een complete fiets voor, de naam zegt het al, wereldreizigers. Maar deze fiets heeft er geen enkel probleem mee om ook voor woon-werkverkeer of dagtochten gebruikt te worden. Wij hopen dat je er veel plezier van zult hebben Froukje!

 

De Koga Worldtraveller Signature van Wilma is uitgevoerd als ‘mixed-frame’. Zo’n frame is speciaal ontworpen om de ideale stijfheid van een Worldtraveller te behouden, maar de fiets tegelijk toegankelijker te maken voor een breed publiek. Daardoor kan je ook zonder een hoge opstap een super stijve reisfiets rijden. We horen graag wat je ervan vindt Wilma!

 

Violaine heeft bij ons de Koga Worldtraveller gekocht. Een dijk van een fiets en een van de meest voordelige fietsen in het assortiment. Met zowel voor- als achterdrager is de fiets in staat om een behoorlijke hoeveelheid bagage mee te nemen. Veel fietsplezier Violaine!

 

Francisca kwam bij ons haar nieuwe Koga World Traveller E ophalen. Nu zijn ze klaar voor de reis!

 

Rianne en Wim hebben voor de Koga World Traveller Signature e gekozen. Deze fiets is uitgerust met de meest krachtige Bosch motor die beschikbaar is. De grote accu zorgt voor een goed bereik en de fietsen rijden ook zonder ondersteuning uitermate goed!

 

Mark en Eefje hebben beiden een Koga Worldtraveller Signature gekocht bij ons. Wij wensen jullie heel veel fietsplezier.

 

Een zeer flitsend exemplaar, de Koga Worldtraveller Signature van Axel. Alle kleuren van de regenboog zijn aanwezig in deze combinatie van berijder en fiets. Mocht Ortlieb ooit paarse voortassen uitbrengen dan bellen we je even op Axel!

 

In 2019 was de Koga Worldtraveller Signature een van de best verkochte reisfietsen bij ons. Op basis van die ervaring heeft Rianne dus een verstandige keuze gemaakt. Wij hopen dat je er, samen met vele anderen, ontzettend veel plezier van zult hebben!

 

Voor lange tijd was Santos de fiets die je koos als je een bepaalde kleur wilde. Idworx deed daar niet aan, dat was net een T-Ford, ‘u kunt alle kleuren kiezen, als het maar zwart is.’ Nu is daar verandering in gekomen en kun je bij Idworx zo’n prachtige groenblauwe Rohler BLT bestellen als Yvonne heeft.

 

Kees en Arianne hebben beiden een zwarte Idworx oPinion-e. De verschillende kleuren tassen zijn hoogstwaarschijnlijk bedoelt om ze uit elkaar te houden… Heel veel fietsplezier gewenst aan jullie beiden!

 

Aaah, de Santos Travelmaster 2+. De eerste van het nieuwe jaar. Zelf heb ik een 2.8 en dan is dit toch een beetje de fiets waar je naar opkijkt. Ik wens je dan ook ontzettend veel mooie fietskilometers toe Menno!

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?