Gelukkige klanten 2020

In 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

Nu de Olympische Spelen geannuleerd zijn, gaan veel reizen naar Japan niet door. Kirsten laat zich echter niet weerhouden en vertrekt per Koga WorldTraveller naar het Verre Oosten.

 

Geen Taxi maar een Travel Lite, geen Koning voetbal maar de koningsklasse van de fietsen. Maarten heeft een Santos op de kop getikt. Wij horen graag van je hoe het fietst!

 

Er was een tijd dat deze lichtblauwe kleur bij ons de meest verkochte kleur op de Koga was. Dit jaar heb ik de kleur nog niet zo vaak voorbij zien komen, misschien komt dat wel omdat Koga nu standaard 11 kleuren aanbiedt. Desalniettemin heeft Juultje deze gekozen. Het blijft een van de meest stijlvolle kleuren voor de Koga WorldTraveller Signature als je het mij vraagt.

 

Stijlvol en klassiek, deze zwarte Koga WorldTraveller Signature van Fabian. Dankzij de Rohloffnaaf en de riem ziet de fiets er niet alleen goed uit, maar is hij ook zeer onderhoudsarm.

 

Zaterdag belde ik Mark dat zijn fiets klaar stond en nog diezelfde dag kwam hij hem bij ons ophalen. Het was heerlijk weer dus de Santos Travel Lite+, een prachtige fiets met vele technische hoogstandjes, kon direct aan de slag. Wij hopen dat hij net zo geweldig fietst als hij eruit ziet Mark.

 

Het lijkt op supersnelle service, de Koga van Karin komt net uit de doos en daar staat hij al, volledig opgebouwd en klaar voor vertrek. Schijn bedriegt echter, in de werkplaats moeten wij de fiets eerst nog helemaal opbouwen in de gewenste configuratie, met de juiste maten zoals we die van jou hebben opgemeten. In het geval van Karin is dit het resultaat. Wij wensen je ontzettend veel fietsplezier met je nieuwe Koga WorldTraveller Signature Karin!

 

Guus heeft een Santos Travelmaster 2.8 bij ons gekocht. Ik vind dat verstandig, niet alleen omdat ik (Léon) zelf ook een Santos Travelmaster 2.8 heb, maar ook omdat het een geweldige sportieve reisfiets is, waar je comfortabel de hele dag op kunt zitten, maar ook heerlijk mee van Almere naar Amsterdam kunt rijden.

 

Titanium heeft als groot voordeel dat het zijn ‘nieuwe’ look geweldig goed behoud. Zou het werken als je over tien jaar ergens aanklopt voor garantie onder het mom van ‘ik heb ‘m vorige maand gekocht maar de trapas is nu al versleten’? Gelukkig hebben wij die fiets van Joost in het systeem gezet…

 

De Koga E-WorldTraveller Signature is een combinatie van de krachtigste Bosch motor voor fietsen en het uitmuntende WorldTraveller Signature frame van Koga. Deze combinatie maakt een fiets die geweldig fietst, zelfs zonder dat de motor aanstaat. Yolanda, Marian en Geert hebben alle drie voor zo’n prachtige Koga gekozen.

 

Geert en zijn Koga E-WorldTraveller Signature.

 

Marian met haar Koga E-WorldTraveller Signature

 

Under normal conditions, Steve would not have had the opportunity to take the time to buy a bike at the Vakantiefietser. However, with the flights home temporarily suspended, there was time to select a wonderful Koga World Traveller with a Rohloff hub and a belt drive. Hopefully the flights home resume shortly and the bike can be tested properly in Malaysia!

 

Hetty heeft een verstandige keus gemaakt. Als je op zoek bent naar een goede elektrische fiets, waarmee je op reis kunt, een grote actieradius hebt, bagage mee kunt nemen en vooral comfortabel en licht kunt blijven trappen, dan is de E-WorldTraveller Signature van Koga de beste in zijn klasse!

 

Els en Teunis hebben allebei een Santos 2+, het nieuwste paradepaard van Santos. Met zo’n twee plus kun je met hetzelfde gemak elke dag naar je werk fietsen en naar het oosten van China fietsen. Voorlopig is van dat laatste overigens geen sprake. Voorlopig moeten ook Els en Teunis zich in Nederland vermaken, maar dat zal helemaal niet tegenvallen op deze prachtige fietsen!

 

De Santos Travelmaster 3+ is uniek in een aantal aspecten. De 3+ is verkrijgbaar in de ruimste range aan maten, zelfs tot zeventig centimeter. Zo veel had Jan niet nodig, maar met 64 cm is dit toch een uit de kluiten gewassen fiets. Een 3+ rijdt gelukkig met elke framemaat bijzonder goed!

 

Met deze Tout Terrain special, een speciaal opgebouwde variant van de ‘Amber Road’ kan Frits comfortabel op reis. Wij wensen je heel veel fietsplezier!

 

Margaretha heeft bij ons de stijlvolle witte Idworx oPinion opgehaald. De nieuwe letters van Idworx zien er strak uit op dit frame. Aangezien de kinderen ook mee waren, op de fiets en wel, kon ze per direct op de fiets stappen en de eerste kilometers maken.

 

De Idworx Grandone is als een moderne ‘randonneur’. Maar deze fiets heeft een aantal grote voordelen, zo is hij stijf, sterk en licht, zonder nerveus te rijden. Wij horen graag hoe dit exemplaar rijdt Willem Rein!

 

Terwijl ik bezig ben met de klantenfoto’s probeer ik vaak uit te zoeken wat mensen met de fiets gaan doen of wat er opvalt aan de fiets. In het geval van Jan is eigenlijk het eerste wat ik zie dat Jan en zijn nieuwe Koga Worldtraveller precies overeenkomen qua kleurstelling. Zou dat een bewuste keuze zijn geweest?

 

Han heeft bij ons een Tout Terrain gekocht met als doel richting Santiago de Compostella te fietsen. Maar ja, dan moeten de boulangeries in Frankrijk wel open zijn, anders is er niks aan. Even afwachten dus, hoe het zich allemaal ontwikkelt.

 

 

De Santos Travelmaster 2+ voelt nog steeds een beetje nieuw voor ons. In dit geval is hij naar wens opgebouwd voor Giselle. Wij wensen je heel veel plezier met de fiets, en fiets voorzichtig!

 

Eus kwam bij ons voor een fiets. Wij krijgen vaak klanten die zich goed hebben ingelezen en dat was ook nu het geval. Sterker nog, Eus wist eigenlijk precies wat hij wilde: een Santos Travelmaster 2.6, met een ‘Tubus Grand Expedition’ voordrager. Dit is het resultaat. Wij horen graag hoe de fiets bevalt Eus!

 

De Santos Travel Lite is een fiets die precies is opgebouwd voor jouw gebruik. In het geval van Mirjam is dat een fiets met een Rohloff versnellingsnaaf en een riem. Dat maakt de fiets onderhoudsarm. Ook de kleur is een eigen keuze naar ik aanneem.

 

Ron en Angela hebben bij ons hun gloednieuwe Koga Worldtraveller Signature’s opgehaald. Het is een kleurrijk geheel geworden met het oranje, groen en blauw.

 

De klassieke Worldtraveller van Koga is een complete fiets voor, de naam zegt het al, wereldreizigers. Maar deze fiets heeft er geen enkel probleem mee om ook voor woon-werkverkeer of dagtochten gebruikt te worden. Wij hopen dat je er veel plezier van zult hebben Froukje!

 

De Koga Worldtraveller Signature van Wilma is uitgevoerd als ‘mixed-frame’. Zo’n frame is speciaal ontworpen om de ideale stijfheid van een Worldtraveller te behouden, maar de fiets tegelijk toegankelijker te maken voor een breed publiek. Daardoor kan je ook zonder een hoge opstap een super stijve reisfiets rijden. We horen graag wat je ervan vindt Wilma!

 

Violaine heeft bij ons de Koga Worldtraveller gekocht. Een dijk van een fiets en een van de meest voordelige fietsen in het assortiment. Met zowel voor- als achterdrager is de fiets in staat om een behoorlijke hoeveelheid bagage mee te nemen. Veel fietsplezier Violaine!

 

Francisca kwam bij ons haar nieuwe Koga E-Worldtraveller ophalen. Nu zijn ze klaar voor de reis!

 

Rianne en Wim hebben voor de Koga Worldtraveller Signature e gekozen. Deze fiets is uitgerust met de meest krachtige Bosch motor die beschikbaar is. De grote accu zorgt voor een goed bereik en de fietsen rijden ook zonder ondersteuning uitermate goed!

 

Mark en Eefje hebben beiden een Koga Worldtraveller Signature gekocht bij ons. Wij wensen jullie heel veel fietsplezier.

 

Een zeer flitsend exemplaar, de Koga Worldtraveller Signature van Axel. Alle kleuren van de regenboog zijn aanwezig in deze combinatie van berijder en fiets. Mocht Ortlieb ooit paarse voortassen uitbrengen dan bellen we je even op Axel!

 

In 2019 was de Koga Worldtraveller Signature een van de best verkochte reisfietsen bij ons. Op basis van die ervaring heeft Rianne dus een verstandige keuze gemaakt. Wij hopen dat je er, samen met vele anderen, ontzettend veel plezier van zult hebben!

 

Voor lange tijd was Santos de fiets die je koos als je een bepaalde kleur wilde. idworx deed daar niet aan, dat was net een T-Ford, ‘u kunt alle kleuren kiezen, als het maar zwart is.’ Nu is daar verandering in gekomen en kun je bij idworx zo’n prachtige groenblauwe Rohler BLT bestellen als Yvonne heeft.

 

Kees en Arianne hebben beiden een zwarte idworx oPinion-e. De verschillende kleuren tassen zijn hoogstwaarschijnlijk bedoelt om ze uit elkaar te houden… Heel veel fietsplezier gewenst aan jullie beiden!

 

Aaah, de Santos Travelmaster 2+. De eerste van het nieuwe jaar. Zelf heb ik (Leon) een 2.8 en dan is dit toch een beetje de fiets waar je naar opkijkt. Ik wens je dan ook ontzettend veel mooie fietskilometers toe Menno!

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?