Gelukkige klanten 2020

In 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

De fiets van Sybrand is door ons op maat afgesteld, met een leren Brooks zadel, wie wil dat nou niet. Dankzij het vlinderstuur heb je veel handposities en kun je de houding op de fiets goed afwisselen.

 

Klaas kan dankzij de betrouwbare ondersteuning van zijn Koga E-WTS weer goed oefenen met het fietsen met zijn prothesen. Wij wensen je heel veel fietsplezier toe met je nieuwe Koga Klaas!

 

De Koga E-WorldTraveller Signature combineert een goede reisfiets met een goed elektrisch ondersteuningssysteem. Zolang je licht trapt (veel toeren per minuut blijft maken), goed je bandendruk in de gaten houdt en ontspannen fiets, heb je een fantastische actieradius op deze fiets. Wij wensen je dan ook ontzettend veel plezier met je nieuwe Koga Inge!

 

Albert heeft ten eerste een prachtfiets uitgekozen. Ten tweede heeft hij heel erg zijn best gedaan om zijn zorgvuldig gekozen kleurstelling te bewaken. Ik vind het een plaatje, en ik hoop dat je er heerlijk mee zult fietsen Albert!

 

Rian moest even op haar fiets wachten, maar nu heeft ze dan ook wat. Na een prachtige reis naar de Oekraïne vorig jaar gaat de Tout Terrain nu mee richting Scandinavië. Veel fietsplezier Rian!

 

Anneke gaat serieus kilometers maken met haar Santos, daarom heeft ze voor een zogenaamd ‘ligstuur’ gekozen. Doordat je een compactere houding op de fiets aanneemt (die je wel moet kunnen volhouden) kun je heerlijk vlot op de lange rechte stukken rijden.

 

Jarenlang was deze Santos Double Travel een blikvanger bij ons in de Vakantiefietser. Was je langer dan twee meter vijf, dan liep je ertegenaan, omdat de fiets prominent boven onze lunchtafel hing. Nu heeft Alphons de fiets van ons gekocht – het is al de derde tandem die hij met zijn partner heeft – en kan de fiets eindelijk de kilometers maken waar die voor bedoelt is.

 

Hugo wachtte in spanning op zijn nieuwe Koga WorldTraveller. Eenmaal binnen kwam hij naar ons toegesneld, bepakt en bezakt en ging hij direct vanuit de winkel op reis. Wij horen graag hoe je reis is geweest Hugo!

 

Anders heeft een Koga WorldTraveller Signature, een prachtfiets. Maar dat is niet alles, bij ons worden alle contactpunten op de fiets altijd naar wens van de klant opgebouwd, denk aan sturen, pedalen, zadels en handvatten. Anders heeft in dit geval gekozen voor het nu al legendarische Denham stuur. Dit stuur heeft aangelaste ‘inner-barends’. Stel jezelf de horens van een koe voor, dicht bij het centrum van het stuur. Daarmee kun je een compactere houding op de fiets innemen. Wil je ook zo’n Denham stuur? Ze zijn nog te bestellen!

 

Marieke staat mooi op de foto met ons vernieuwde coronaprotocol (het briefje op de deur). Er staat: max. 4 klanten tegelijk in de winkel, exclusief personeel, je herkent het personeel aan de getrainde kuiten. Met zo’n fiets mag Marieke zich al snel tot het personeel rekenen, want hier ga je zoveel kilometers op maken dat je vanzelf getrainde kuitspieren ontwikkeld.

 

Wypke heeft een nieuw stalen ros, letterlijk. Deze Gaastra 4.14 heeft namelijk een stalen frame. Niet de lichtste fiets die er bestaat, maar wel een enorm goed afgewerkte fiets, die eigenlijk van alle gemakken is voorzien: een SON naafdynamo en een Rohloffnaaf om maar een paar belangrijke te noemen. Wij hopen dat je er heel veel fietsplezier aan zult beleven Wypke!

 

Eigenlijk zijn bijna alle fietsen op deze gelukkige klantenpagina speciaal voor een klant gebouwd. Héél soms, hebben we fietsen in de aanbieding, oude showroommodellen bijvoorbeeld. Bart kwam bij ons binnen, hij zag en hij overwon zijn twijfel, om vervolgens met een titanium Van Nicholas Yukon naar buiten te lopen. Althans, wij bouwen zo’n fiets natuurlijk nog steeds precies zo op als de klant het wilt hebben. Na een bezoekje aan ons pasframe moest Bart dus nog een paar dagen geduld hebben, voordat de fiets helemaal naar zijn maten was afgesteld en hij op pad kon. Veel fietsplezier!

 

Wat een fiets, die E-WorldTraveller Signature van Greet. Deze elektrische fiets van Koga rijdt als een zonnetje. Met Greet heeft ook Rob bij ons een fiets gekocht, de ‘gewone’ WorldTraveller Signature van Koga. Dat wordt dus hard werken voor Rob, maar ook hij heeft een geweldige fiets ter beschikking.

 

Annelinde heeft bij ons een prachtige, felrode Santos gekocht. De Travel Lite is een heel mooi afgewerkte fiets van Santos. De fiets wordt gemaakt met aandacht voor de details, zoals de Magura Firmtech remmen, glad afgewerkte lasnaden, en alleen de hoognodige nokjes op het frame. Wij hopen dat je er heel erg tevreden mee bent Annelinde!

 

Omdat Janke veel fietst voor haar werk was het tijd voor een fiets van topkwaliteit. De Koga WorldTraveller Signature is er een van dat kaliber. Helaas had de fiets wat vertraging bij de levering, dus mocht Janke een leenfiets van Eric gebruiken, met Rohloffnaaf, en riem. Hopelijk ben je inmiddels al wel weer gewend aan jou eigen Koga WorldTraveller! Die van Eric is niet te koop namelijk…

 

Santos maakt zijn fietsen vaak in uiteenlopende framematen, waardoor er voor bijna iedereen wat wils is. Dat geldt niet voor alle fietsen op de markt. In dit geval was het hard nodig, aangezien Tom een 65 cm frame nodig had voor de juiste houding.

 

Angèle kwam in augustus haar fiets bij ons ophalen, om vervolgens in drie dagen naar Zwolle terug te fietsen. Dat is nog eens een goed begin met zo’n nieuwe fiets.

 

Als je een Koga WorldTraveller Signature wilt, met een derailleur in de kleur zwart, dan kun je bij ons een ‘Special’ bestellen. Dat zijn fietsen die wij al grotendeels samengesteld hebben. Met behulp van ons pasframe meten we je helemaal op en passen we zo’n fiets aan op je wensen. Dat hebben we ook bij Arjan gedaan en dat heeft een gelukkige klant opgeleverd!

 

In juli kon Judith haar gloednieuwe idworx bij ons ophalen. Je kijkt naar een idworx oPinion-E, uitgevoerd in de kleur ‘Polar White’. Een dijk van een fiets, met een Neodrives achterwiel motor. Daarmee kun je in de juiste omstandigheden een heel eind komen!

 

Als wij een idworx zoeken in onze winkel, dan gaan onze hersenen automatisch op zoek naar een zwarte fiets. idworx hanteert namelijk standaard een ‘het mogen alle kleuren zijn als het maar zwart is’ mentaliteit. Als alternatief kun je nu kiezen uit alle RAL kleuren die er bestaan. Daar had Cor wel oren naar zoals je kunt zien. Je kunt je voorstellen dat we ons rot hebben gezocht op de ochtend dat hij zijn fiets kwam halen, omdat we de hele tijd over de non-zwarte idworx heen keken. Desalniettemin vind ik deze kleur een doorslaand succes. Bovendien verandert het weinig aan het algehele fietsgevoel.

 

De idworx All Rohler is na de Easy Rohler de volgende stap in de ontwikkeling bij idworx, een prachtige fiets, met een wat sportievere zit dan de Easy Rohler. Anke kan er zo in een keer mee terug naar Noord-Brabant fietsen verwacht ik op basis van mijn ervaring met deze fiets.

 

Wat een prachtige fiets is de idworx oPinion-e BLT van Jan Jacob. Met de subtiele gouden letters, XT platform pedalen en een zwart Brooks zadel is het echt een plaatje. Wij hopen dat je er ontzettend veel plezier van zult hebben!

 

Van de oPinion zeggen wij weleens dat het de meest doordachte fiets is van idworx. Victor heeft er zo een, met een Neodrives achterwiel motor. Dat zorgt voor een comfortabele aandrijving, waarbij de motor je een soort ‘duwtje in de rug’ geeft. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt Victor!

 

Diane and David bought two Koga E-WorldTraveller Signature bikes with us. Both of them opted for a very original colour, and for the day that we were building the bike, we all agreed that these colours suited the Koga’s very well. We wish you both a lot of fun with the bikes and plenty of good rides in the Netherlands and beyond!

 

Jaap heeft gekozen voor een ‘Sienna’ rode Koga E-WorldTraveller. Niet alleen is de Koga WorldTraveller een zeer goede reisfiets, de goede samenwerking met Bosch zorgt er ook nog eens voor dat de fiets ontzettend goed rijdt met ondersteuning. Wij zijn ontzettend benieuwd wat jou bevindingen zijn Jaap!

 

De Tout Terrain van Claudia kwam te laat voor haar om mee te nemen op reis, daarom kon zij bij geval van uitzondering gebruik maken van een leenfiets. Nu is de Tout Terrain Amber Road gelukkig daar en kan Claudia uitgebreid gaan fietsen op haar eigen fiets.

 

Koga E-WorldTraveller Signatures (ja ik vind het ook een lange naam) zijn beschikbaar als ‘mixed’ frame, met een lagere instap dan een standaard herenframe. Een bijkomend probleem is dat je nergens meer een bidon kwijt kunt op het frame, omdat de accu van de fiets in de weg zit. Een van onze fietsenmakers heeft daarom een handgemaakt tasje ontwikkeld wat aan het stuur kan worden gemonteerd, waar je alsnog een bidon in kunt stoppen. Bij Suzanne hebben we dat tasje ook gemonteerd, zodat de Koga E-WorldTraveller Signature ook mee kan naar drogere streken.

 

Fietsen met elektrische ondersteuning zien er steeds strakker uit, in het geval van deze Koga E-WorldTraveller Signature is de nieuwste generatie Bosch motor (de 3e generatie) lichter en kleiner gemaakt dan de voorganger. Daardoor valt de motor mooi in het frame van de Koga. Rob is er als een blok voor gevallen.

 

Persoonlijk vind ik het Santos kleurenpalet erg goed uitgedacht, dat blijkt ook wel weer uit deze ‘Raw Earth’ kleur die Willem heeft gekozen. Die past ontzettend goed bij het karakter van zo’n Santos als je het mij vraagt.

 

U kijkt naar de Koga WorldTraveller Signature Special van Lentine: een dijk van een fiets, waarbij de keuzes voor een deel door ons zijn gemaakt. Dat maakt de Signature Special, ondanks het enorm goede frame en de kwalitatief zeer goede onderdelen behoorlijk scherp geprijsd in zijn klasse. Een consequentie van zo’n ‘special’ fiets is wel dat de kleur altijd zwart is, maar als dat geen probleem is, dan is het een droomfiets!

 

Vincent heeft bij ons gekozen voor een Koga WorldTraveller Signature. Die fiets wordt dan custom gebouwd door Koga en komt vervolgens bij ons, waar we de fiets afstellen op maat, rekening houdend met de wensen van de klant. In dit geval was de wens om de schakelaar van de Rohloffnaaf om te draaien, zodat 1 niet de lichtste, maar de zwaarste versnelling aangaf. Als dat intuïtiever werkt dan kunnen we daar tijdens het opbouwen rekening mee houden.

 

Tadaaah, de WorldTraveller Signature Special van Nynke, direct terug op de fiets naar Haarlem, dat wordt vast een groot succes.

 

Daan heeft haar Koga in een custom kleur laten uitvoeren. In combinatie met het bruine Brooks zadel vind ik de keuze erg geslaagd.

 

Er zijn niet veel fietsen in ons assortiment die met een werkelijk ‘lage instap’ verkrijgbaar zijn. Gelukkig is daar de Grandtourer, een geweldige tourfiets van Koga. Dat vond ook Carolien, die er speciaal voor uit Den Haag naar ons toe is gekomen.

 

Aitor and Iñakis have ordered a Santos 4.29 and a Santos Cross Lite at the Vakantiefietser in March. Due to lockdown measures taken in the Basque country and the Netherlands, it was difficult to come and pick them up. Eventually they had the opportunity to drive all the way from their home to Amsterdam in the beginning of July, so that they can finally enjoy their bikes. We wish you a great time on your bikes Aitor and Añakis!

 

De Travel Lite is een ‘dedicated’ reisfiets. Zoals je ‘m opbouwt, zo moet ‘ie zijn. Wil je schijfremmen? Dan krijg je de speciale voorvork voor schijfremmen. Arda heeft haar keuzes gemaakt en dit is het resultaat. Laat ons weten hoe het fietst!

 

Een van de populairste fietsen van dit jaar (dat weet ik nu al, halverwege het jaar) is de Koga WorldTraveller Signature. Deze variant, van Yole, beschikt over de onderhoudsarme Rohloffnaaf en een riemaandrijving. Daardoor hoef je nooit meer een ketting te smeren en krijg je ook geen olie op je broek.

 

De WorldTraveller Signature van Coenraad is een zeer lichte, supersterke trekkingfiets. Ook onze winkelmanager en fietsfanaat Chris heeft een exemplaar staan.

 

Marie heeft in maart haar Koga WorldTraveller Signature opgehaald bij ons.

 

Brenda en Ronald kwamen in mei hun fietsen ophalen. Na een bondige uitleg (deels omdat we het contact moesten beperken, deels omdat het gewoon best gemakkelijke fietsen zijn), konden ze op pad met hun Koga WorldTravellers.

 

Eind mei werd de WorldTraveller van Micha besteld. Daardoor was hij precies op tijd klaar voor zijn verjaardag in juli. De fiets is helemaal aangepast aan de wensen, zo hebben we in dit geval een ander verzet gemonteerd voor de Rohloff naaf, zodat je precies het ritme kunt trappen dat je prettig vindt. Micha, nog gefeliciteerd, ik hoop dat de fiets je goed bevalt!

 

Dries leverde zijn eigen pedalen aan voor zijn Koga WorldTraveller. Daar houden wij altijd graag rekening mee, bij de opbouw van de fiets hebben we daarom ook die pedalen kunnen installeren.

 

De GrandTourer van Irving is klaar voor de start. De fiets kwam gelukkig net op tijd om wat lockdown vermaak te verschaffen in de lente.

 

Ank en Maarten hebben beide een Koga WorldTraveller aangeschaft voor hun reizen. Wij wensen jullie heel veel fietsplezier!

 

Hans kwam bij ons zijn nieuwe Koga E-WorldTraveller Signature ophalen. Daarbij is ook hun Santos Travel Lite uitgerust met een Pendix motor.

 

De Santos Travelmaster 2+ van Diana combineert een goede reisfiets met een snelle forenzenfiets. Amsterdam-Haarlem is een fluitje van een cent op deze fiets.

 

De GrandTourer is een tourfiets bij uitstek, verkrijgbaar is zowel een herenframe, mixed en een lage instap is de fiets heel toegankelijk. Mirjam heeft gekozen voor een witte GrandTourer.

 

De Travelmaster 3+ is niet alleen heel sterk, de fiets is ook toegankelijk voor iedereen. Met de grootste variatie aan framematen past de fiets bijna iedereen!

 

De Koga Grandtourer is een fiets die geschikt is om mee te reizen. Hij heeft een sterke achterdrager en hij is licht gebouwd. Waar ga je ermee naartoe Manuel?

 

De Travelmaster 3+ is een fiets die op alles voorbereidt is. Paul heeft een zwarte uitvoering van de fiets gekozen, daardoor ziet de 3+ er indrukwekkend uit! Ook de Santos Alleshouder die op de onderbuis is geschroefd draagt bij aan dit imago.

 

Een Koga E-WorldTraveller Signature is een fiets die zijn gelijke niet kent. Tenzij je natuurlijk twee Koga E-WorldTraveller Signature’s hebt.

 

De Koga E-WorldTraveller Signature van Vivian is zeer geschikt om mee te reizen. Dankzij het sterke frame en de Rohloffnaaf is de fiets geschikt voor lange afstanden met veel bagage. De krachtige Bosch motor belast het frame nog meer dan normaal, maar juist daar is de E-WTS op gebouwd.

 

Het is altijd leuk als klanten op heel verschillende fietsen uitkomen. Waar Sascha nu de trotse eigenaar is van een idworx oPinion, heeft Peter gekozen voor een Van Nicholas Deveron, een titanium trekkingfiets.

 

Aan uw rechterhand ziet u de idworx oPinion van Alphons. De Pinion versnellingsbak is super onderhoudsarm en zeer duurzaam, mede daarom gebruikt idworx deze versnellingsbak in een van haar meest moderne fietsen.

 

Eind mei kwam Frank zijn Travelmaster 2.6 bij ons ophalen. Midden in de lockdown is er niets beter dan eindelijk op pad kunnen met je nieuwe fiets. Geniet van de vrijheid en fiets voorzichtig Frank!

 

Vandaag kwamen Jan en Heleen alweer terug voor hun eerste beurt. Dat is kort nadat ze de fietsen hebben opgehaald. Niet zo gek als je je bedenkt dat ze luttele uren na hun eerste blik op de fiets al onderweg waren naar Deventer. Zo kom je wel aan je kilometers natuurlijk! Wij hopen van harte dat de fietsen jullie goed bevallen.

 

De Travelmaster 2.8 met Rohloffnaaf is een van de snelste fietsen van Santos, dat blijkt ook wel uit het feit dat deze fiets gebruikt is om het wereldrecord ‘fietsen rondom de wereld’ te zetten. U kunt zich voorstellen dat wij halsreikend uitkijken naar de vakantiekiekjes die Mariette ons gaat sturen. De ene dag vanuit Maastricht, de volgende uit Straatsburg en 48 uur later uit Wenen.

 

De idworx van Jan-Willem komt met een ketting, zo ziet idworx dat het liefst. Het past ook bij het complete karakter van de fiets. De combinatie van de ketting met een DD Mute naaf, die zorgt voor een geruisloos achterwiel, gaat Jan-Willem een kalme tijd op zijn fiets tegemoet.

 

Nu bij idworx de fietsen in alle kleuren van de regenboog gespoten kunnen worden, kan Marjolein de fiets van haar dromen aanschaffen: een idworx oPinion in de kleur groen.

 

Binnen drie weken was de Santos Travelmaster 2.8 besteld, opgebouwd en geleverd aan Caroline. Met de normale levertijd van 4-6 weken in gedachten is dat behoorlijk indrukwekkend voor een fiets die volledig naar wens van de klant uit losse onderdelen wordt opgebouwd. Wij wensen je ontzettend veel plezier met je hoogsteigen Travelmaster Caroline!

 

Joke wil met haar Koga E-WorldTraveller Signature op reis. Binnen Europa, buiten Europa, maakt niet uit. Gelukkig is de combinatie fiets en motor als geen ander geschikt om mee te reizen. Het enige is dat je de accu mee moet verschepen, een lastige kwestie, waar wij nog uitgebreid onderzoek naar doen. Joke wil haar fiets ook graag zonder accu kunnen gebruiken, precies om die reden, daarom zorgen we ervoor dat hij elektrisch geschakelde Rohloffnaaf daar toe in staat is.

 

Als je idworx vraagt om een reisfiets met een Rohloffnaaf dan geven ze je de All Rohler. Dat komt omdat dit hun meest vergevorderde Rohloff fiets is. In combinatie met de Vakantiefietser tassen is het een fiets die niet ongemerkt voorbij zal gaan. Ik wens je heel veel plezier van Myra!

 

Fietsen naar het werk is gezond en kan bovendien heel leuk zijn, zeker als je op zo’n vlotte en solide Fyts van Gaastra mag rijden. Ik verwacht dan ook dat Marcel vanaf nu alle klanten per Gaastra zal bezoeken.

 

De Gaastra 4.14 Fyts is een vlotte fiets, geschikt voor vele toepassingen, dankzij de onderhoudsarme Rohloffnaaf en de SON naafdynamo, met bijbehorende verlichting. Sicco heeft daarom een verstandige keus gemaakt om voor deze fiets te gaan. Wij wensen je heel veel fietsplezier Sicco!

 

Toen Patries en Frits hun Koga E-WorldTravellers kwamen ophalen in Amsterdam (om vervolgens terug naar Bergen te fietsen), moest er nog een oplossing komen voor het feit dat er op een mixed frame E-WorldTraveller geen bidon past. Wij hebben daar een in eigen huis ontwikkelde oplossing voor: het Leo Vasotero stuurtasje. Frits vond dat maar niks, maar gelukkig was Patries het daar helemaal mee oneens.

 

Alan heeft zijn Koga WorldTraveller Signature uit laten voeren in de kleur Sienna Red. Het lijkt me dat de keuze voor de eerstvolgende bestemming dan ook niet moeilijk meer is: Sienna. Met deze kleur ga je natuurlijk als de brandweer, dus ik geef Alan voor de afstand Castricum-Sienna twee weken. Appeltje eitje op deze prachtige Koga me dunkt.

 

Jan heeft voor zijn Gaastra 4.14 Fyts gekozen voor onze limited edition ‘raspberry paars roze rode’ bidons van Nalgene. Even goed als de doorzichtige variant, maar een stuk opvallender!

 

Lourens en Anneke kwamen vanuit Friesland om bij ons twee Koga WorldTravellers op te halen. Het doel voor dit jaar is Zweden, wij horen graag hoe het jullie (op weg daar naartoe) vergaat, en wensen jullie veel fietsplezier.

 

Deze WorldTraveller Signature van Koga behoort toe aan Eva. Het donkerblauwe frame van deze fiets is superlicht en toch sterk zat om veel bagage mee te torsen.

 

Marianne en Wilma hebben allebei een Gaastra 4.14 Fyts. Deze fiets is een van de weinigen die bij ons met een écht lage instap wordt geleverd, een van de redenen waarom de Fyts zo geschikt is voor Wilma en Marianne.

 

Carla kwam bij ons haar gloednieuwe Gaastra 4.14 Fyts ophalen. De Fyts is uitgerust met een Rohloffnaaf en een SON naafdynamo. Daardoor is hij net zo goed toegerust op de thuisreis als Carla zelf.

 

Nu de Olympische Spelen geannuleerd zijn, gaan veel reizen naar Japan niet door. Kirsten laat zich echter niet weerhouden en vertrekt per Koga WorldTraveller naar het Verre Oosten.

 

Geen Taxi maar een Travel Lite, geen Koning voetbal maar de koningsklasse van de fietsen. Maarten heeft een Santos op de kop getikt. Wij horen graag van je hoe het fietst!

 

Er was een tijd dat deze lichtblauwe kleur bij ons de meest verkochte kleur op de Koga was. Dit jaar heb ik de kleur nog niet zo vaak voorbij zien komen, misschien komt dat wel omdat Koga nu standaard 11 kleuren aanbiedt. Desalniettemin heeft Juultje deze gekozen. Het blijft een van de meest stijlvolle kleuren voor de Koga WorldTraveller Signature als je het mij vraagt.

 

Stijlvol en klassiek, deze zwarte Koga WorldTraveller Signature van Fabian. Dankzij de Rohloffnaaf en de riem ziet de fiets er niet alleen goed uit, maar is hij ook zeer onderhoudsarm.

 

Zaterdag belde ik Mark dat zijn fiets klaar stond en nog diezelfde dag kwam hij hem bij ons ophalen. Het was heerlijk weer dus de Santos Travel Lite+, een prachtige fiets met vele technische hoogstandjes, kon direct aan de slag. Wij hopen dat hij net zo geweldig fietst als hij eruit ziet Mark.

 

Het lijkt op supersnelle service, de Koga van Karin komt net uit de doos en daar staat hij al, volledig opgebouwd en klaar voor vertrek. Schijn bedriegt echter, in de werkplaats moeten wij de fiets eerst nog helemaal opbouwen in de gewenste configuratie, met de juiste maten zoals we die van jou hebben opgemeten. In het geval van Karin is dit het resultaat. Wij wensen je ontzettend veel fietsplezier met je nieuwe Koga WorldTraveller Signature Karin!

 

Guus heeft een Santos Travelmaster 2.8 bij ons gekocht. Ik vind dat verstandig, niet alleen omdat ik (Léon) zelf ook een Santos Travelmaster 2.8 heb, maar ook omdat het een geweldige sportieve reisfiets is, waar je comfortabel de hele dag op kunt zitten, maar ook heerlijk mee van Almere naar Amsterdam kunt rijden.

 

Titanium heeft als groot voordeel dat het zijn ‘nieuwe’ look geweldig goed behoud. Zou het werken als je over tien jaar ergens aanklopt voor garantie onder het mom van ‘ik heb ‘m vorige maand gekocht maar de trapas is nu al versleten’? Gelukkig hebben wij die fiets van Joost in het systeem gezet…

 

De Koga E-WorldTraveller Signature is een combinatie van de krachtigste Bosch motor voor fietsen en het uitmuntende WorldTraveller Signature frame van Koga. Deze combinatie maakt een fiets die geweldig fietst, zelfs zonder dat de motor aanstaat. Yolanda, Marian en Geert hebben alle drie voor zo’n prachtige Koga gekozen.

 

Geert en zijn Koga E-WorldTraveller Signature.

 

Marian met haar Koga E-WorldTraveller Signature

 

Under normal conditions, Steve would not have had the opportunity to take the time to buy a bike at the Vakantiefietser. However, with the flights home temporarily suspended, there was time to select a wonderful Koga World Traveller with a Rohloff hub and a belt drive. Hopefully the flights home resume shortly and the bike can be tested properly in Malaysia!

 

Hetty heeft een verstandige keus gemaakt. Als je op zoek bent naar een goede elektrische fiets, waarmee je op reis kunt, een grote actieradius hebt, bagage mee kunt nemen en vooral comfortabel en licht kunt blijven trappen, dan is de E-WorldTraveller Signature van Koga de beste in zijn klasse!

 

Els en Teunis hebben allebei een Santos 2+, het nieuwste paradepaard van Santos. Met zo’n twee plus kun je met hetzelfde gemak elke dag naar je werk fietsen en naar het oosten van China fietsen. Voorlopig is van dat laatste overigens geen sprake. Voorlopig moeten ook Els en Teunis zich in Nederland vermaken, maar dat zal helemaal niet tegenvallen op deze prachtige fietsen!

 

De Santos Travelmaster 3+ is uniek in een aantal aspecten. De 3+ is verkrijgbaar in de ruimste range aan maten, zelfs tot zeventig centimeter. Zo veel had Jan niet nodig, maar met 64 cm is dit toch een uit de kluiten gewassen fiets. Een 3+ rijdt gelukkig met elke framemaat bijzonder goed!

 

Met deze Tout Terrain special, een speciaal opgebouwde variant van de ‘Amber Road’ kan Frits comfortabel op reis. Wij wensen je heel veel fietsplezier!

 

Margaretha heeft bij ons de stijlvolle witte idworx oPinion opgehaald. De nieuwe letters van idworx zien er strak uit op dit frame. Aangezien de kinderen ook mee waren, op de fiets en wel, kon ze per direct op de fiets stappen en de eerste kilometers maken.

 

De idworx Grandone is als een moderne ‘randonneur’. Maar deze fiets heeft een aantal grote voordelen, zo is hij stijf, sterk en licht, zonder nerveus te rijden. Wij horen graag hoe dit exemplaar rijdt Willem Rein!

 

Terwijl ik bezig ben met de klantenfoto’s probeer ik vaak uit te zoeken wat mensen met de fiets gaan doen of wat er opvalt aan de fiets. In het geval van Jan is eigenlijk het eerste wat ik zie dat Jan en zijn nieuwe Koga Worldtraveller precies overeenkomen qua kleurstelling. Zou dat een bewuste keuze zijn geweest?

 

Han heeft bij ons een Tout Terrain gekocht met als doel richting Santiago de Compostella te fietsen. Maar ja, dan moeten de boulangeries in Frankrijk wel open zijn, anders is er niks aan. Even afwachten dus, hoe het zich allemaal ontwikkelt.

 

 

De Santos Travelmaster 2+ voelt nog steeds een beetje nieuw voor ons. In dit geval is hij naar wens opgebouwd voor Giselle. Wij wensen je heel veel plezier met de fiets, en fiets voorzichtig!

 

Eus kwam bij ons voor een fiets. Wij krijgen vaak klanten die zich goed hebben ingelezen en dat was ook nu het geval. Sterker nog, Eus wist eigenlijk precies wat hij wilde: een Santos Travelmaster 2.6, met een ‘Tubus Grand Expedition’ voordrager. Dit is het resultaat. Wij horen graag hoe de fiets bevalt Eus!

 

De Santos Travel Lite is een fiets die precies is opgebouwd voor jouw gebruik. In het geval van Mirjam is dat een fiets met een Rohloff versnellingsnaaf en een riem. Dat maakt de fiets onderhoudsarm. Ook de kleur is een eigen keuze naar ik aanneem.

 

Ron en Angela hebben bij ons hun gloednieuwe Koga Worldtraveller Signature’s opgehaald. Het is een kleurrijk geheel geworden met het oranje, groen en blauw.

 

De klassieke Worldtraveller van Koga is een complete fiets voor, de naam zegt het al, wereldreizigers. Maar deze fiets heeft er geen enkel probleem mee om ook voor woon-werkverkeer of dagtochten gebruikt te worden. Wij hopen dat je er veel plezier van zult hebben Froukje!

 

De Koga Worldtraveller Signature van Wilma is uitgevoerd als ‘mixed-frame’. Zo’n frame is speciaal ontworpen om de ideale stijfheid van een Worldtraveller te behouden, maar de fiets tegelijk toegankelijker te maken voor een breed publiek. Daardoor kan je ook zonder een hoge opstap een super stijve reisfiets rijden. We horen graag wat je ervan vindt Wilma!

 

Violaine heeft bij ons de Koga Worldtraveller gekocht. Een dijk van een fiets en een van de meest voordelige fietsen in het assortiment. Met zowel voor- als achterdrager is de fiets in staat om een behoorlijke hoeveelheid bagage mee te nemen. Veel fietsplezier Violaine!

 

Francisca kwam bij ons haar nieuwe Koga E-Worldtraveller ophalen. Nu zijn ze klaar voor de reis!

 

Rianne en Wim hebben voor de Koga Worldtraveller Signature e gekozen. Deze fiets is uitgerust met de meest krachtige Bosch motor die beschikbaar is. De grote accu zorgt voor een goed bereik en de fietsen rijden ook zonder ondersteuning uitermate goed!

 

Mark en Eefje hebben beiden een Koga Worldtraveller Signature gekocht bij ons. Wij wensen jullie heel veel fietsplezier.

 

Een zeer flitsend exemplaar, de Koga Worldtraveller Signature van Axel. Alle kleuren van de regenboog zijn aanwezig in deze combinatie van berijder en fiets. Mocht Ortlieb ooit paarse voortassen uitbrengen dan bellen we je even op Axel!

 

In 2019 was de Koga Worldtraveller Signature een van de best verkochte reisfietsen bij ons. Op basis van die ervaring heeft Rianne dus een verstandige keuze gemaakt. Wij hopen dat je er, samen met vele anderen, ontzettend veel plezier van zult hebben!

 

Voor lange tijd was Santos de fiets die je koos als je een bepaalde kleur wilde. idworx deed daar niet aan, dat was net een T-Ford, ‘u kunt alle kleuren kiezen, als het maar zwart is.’ Nu is daar verandering in gekomen en kun je bij idworx zo’n prachtige groenblauwe Rohler BLT bestellen als Yvonne heeft.

 

Kees en Arianne hebben beiden een zwarte idworx oPinion-e. De verschillende kleuren tassen zijn hoogstwaarschijnlijk bedoelt om ze uit elkaar te houden… Heel veel fietsplezier gewenst aan jullie beiden!

 

Aaah, de Santos Travelmaster 2+. De eerste van het nieuwe jaar. Zelf heb ik (Leon) een 2.8 en dan is dit toch een beetje de fiets waar je naar opkijkt. Ik wens je dan ook ontzettend veel mooie fietskilometers toe Menno!

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?