Fietsen door Griekenland: volg Eric en Carla op hun reis

Elk jaar fietsen Vakantiefietser-eigenaar Eric en zijn partner Carla een paar maanden ergens op de wereld. Meestal rond de evenaar of het zuidelijk halfrond in verband met het betere weer. Dit jaar zijn ze naar een van de veiligere landen gevlogen: Griekenland. Waar zelfs ‘groene’ plekken, zonder corona, zijn.

fietsdozen op schiphol
Het bleek al vanaf de start een reis met verrassingen. Het ene moment reisden ze af naar een relatief veilig land en het andere belandden ze in een lockdown. Hoe is het om tijdens de Covid-19-pandemie te reizen? Is het onverantwoord? Onverstandig? Is het eigenlijk wel leuk?

Volg hun reisverslag

Tijdens hun fietsvakantie zullen ze elke paar weken wel een update van hun reisverslag doen, op de speciale pagina over Griekenland.

Je kunt hun belevenissen ook volgen via onze Facebookpagina en ons YouTube-kanaal. Op YouTube zullen ze de video’s die ze in Griekenland maken, publiceren. Zorg dat je abonnee bent, dan krijg je een melding wanneer er weer een nieuwe video is.

Ze vinden het erg leuk om van jullie te horen, dus laat vooral je reacties hieronder achter (dat kan niet onder het reisverslag zelf), of via Facebook!

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?