Fietsen door Griekenland: volg Eric en Carla op hun reis

Elk jaar fietsen Vakantiefietser-eigenaar Eric en zijn partner Carla een paar maanden ergens op de wereld. Meestal rond de evenaar of het zuidelijk halfrond in verband met het betere weer. Dit jaar zijn ze naar een van de veiligere landen gevlogen: Griekenland. Waar zelfs ‘groene’ plekken, zonder corona, zijn.

fietsdozen op schiphol
Het bleek al vanaf de start een reis met verrassingen. Het ene moment reisden ze af naar een relatief veilig land en het andere belandden ze in een lockdown. Hoe is het om tijdens de Covid-19-pandemie te reizen? Is het onverantwoord? Onverstandig? Is het eigenlijk wel leuk?

Volg hun reisverslag

Tijdens hun fietsvakantie hebben ze om de paar weken een update van hun reisverslag gedaan, op de speciale pagina over Griekenland.

Je kon hun belevenissen ook volgen via onze Facebookpagina en ons YouTube-kanaal. Daar staan inmiddels alle videoverslagen. Hieronder alvast een voorproefje, een inleiding op de andere 8 filmpjes.

Carla en Eric vinden het erg leuk om van jullie te horen, dus laat vooral je reacties hieronder achter (dat kan niet onder het reisverslag zelf), of via Facebook!

 

Deel deze pagina met anderen