Gelukkige klanten 2021

In 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

Eelke gaat op wereldreis! Dat is ongelooflijk spannend natuurlijk, maar wij hebben er vertrouwen in dat het aan de fiets niet meer zal liggen. Eelke heeft namelijk een Worldtraveller Signature besteld.

 

De Tout Terrain Special is een bijzondere uitvoering van de Amber Road. Een aantal elementen van deze fiets zijn standaard, zoals de derailleurset. Echter kunnen we ook nog een en ander aanpassen. Daardoor heeft Ellen nu een mooie Cycle2Charge lader op haar Tout Terrain. Daarmee kun je al fietsend je telefoon opladen!

 

Josje heeft een idworx Easy Rohler met een lage instap gekozen. Dat maakt dat er wat makkelijker op en af kan worden gestapt. Je kunt aan idworx overlaten dat je dan nog steeds een enorm stijve fiets ontvangt.

 

Tout Terrain maakt al best bijzondere fietsen. Kees Jan had echter nog een speciale wens, de Rohloff naaf voor zijn fiets moest het liefst rood zijn. Gelukkig kon dat geregeld worden.

 

Of je nou de fietssnelweg tussen Amsterdam en Almere of de groene wegen naar de Middellandse Zee afreist, deze Grandtourer van Jan Willem kan het aan.

 

Zolang we ons tot Nederland moeten beperken op onze fietsvakanties moeten we dan ook maar het maximale uit ons kleine landje halen. Daarom gaat Cock met zijn nieuwe Koga Worldtraveller het pieterpad onveilig maken. Maakt dit het dan een Koga Dutchtraveller?

 

Lange tijd genoot Peter van zijn Giant Expedition. Nu is het tijd voor een upgrade. Met de keuze voor een idworx Easy Rohler koop je wederom een fiets met een enorm bereik en een houdbaarheidsdatum waar menig fiets alleen maar van kan dromen. Eerste bestemming: Zwitserland.

 

Je zou de Gaastra 4.14 Fyts een ‘instapmodel’ in de categorie fietsen met een Rohloff naaf kunnen noemen. Maar eigenlijk is het dat helemaal niet. Het mag dan een fiets zijn die je een beperkt aantal opties biedt, de opties zijn niet mis. Met een Son naafdynamo en verlichtingsset, een aandrijfriem en Magura FIRMtech remmen is deze fiets klaar voor elke rit.

 

Op 1 april stond Thomas zijn nieuwe fiets klaar. We hadden ‘m voor de grap natuurlijk een verkeerde framemaat mee moeten geven, maar we hebben toch maar besloten dat niet te doen.

 

Martin heeft een nieuwe Koga en de zon schijnt. Ideale dag om je nieuwe fiets op te halen!

 

Jacco, veel plezier met je Santos Travel Lite. Een dijk van een fiets en super strak uitgevoerd.

 

Van Nicholas is op vele manieren een uniek merk. Ze werken eigenlijk uitsluitend met titanium, wat spetterende resultaten oplevert. Deze Deveron van Johan is daar geen uitzondering op.

 

Voila, een gloednieuwe Koga Worldtraveller Signature voor Brigit. We zijn je graag terug voor een eerste beurt Brigit!

 

Jetske kocht een Koga WorldTraveller. Prachtfiets. Enig nadeel, je kunt de kleur niet kiezen. Nou vonden wij de ‘Frozen Brown Matte’ kleur die Koga had gekozen heel mooi, maar Jetske had liever een rode gehad. Bij gebrek aan die mogelijkheid hebben we daarom maar een scala aan rode elementen geïnstalleerd. Nu beschikt Jetske onder andere over een rode Klean Kanteen thermosfles en een rode stuurtas (verrassing van partner Pieter). Combineert geweldig met het Frozen Brown van Koga!

 

Santiago de Compostela is een prachtige bestemming. Maar de reis er naartoe is zo mogelijk nog mooier. Vooral het gevoel naarmate je de bestemming nadert, de vele fietsers en wandelaars die ook onderweg zijn, en het lichte gezoem van de Marathon Almotion banden op je Santos Travelmaster 3+ maken het een bijzondere reis. Remco gaat ‘m ondernemen en we wensen hem heel veel plezier.

 

Lars kwam alvast zijn fiets ophalen. Laurence heeft er ook een besteld, maar ja die kon pas een week later. Probeer daar maar eens op te blijven wachten, terwijl je weet dat jou fiets al klaar staat! Dat was aan Lars niet besteedt, daarom kwam hij alvast zijn Koga ophalen. Wij wensen je veel fietsplezier Lars.

 

Zie hier, Rolf en zijn nieuwe Koga. We zien je graag over 500 moeiteloze kilometers terug voor de eerste beurt Rolf!

 

Loes en Aad hebben allebei een Koga bij ons opgehaald. Waar gaat de volgende reis naartoe?

 

Zo heb je een fiets en zo heb je niets. De fiets van Nienke werd gestolen. Stomme pech! Gelukkig is er nu een nieuwe en zo te zien was de Koga naar tevredenheid, want het is dezelfde fiets geworden.

 

Kijk hem eens stralen, die Van Nicholas. Oja en Jacob ook. Zo te zien is hij tevreden met zijn Pioneer, Van Nicholas’ titanium krachtpatser. Die fiets ziet er over 20 jaar nog steeds zou uit, daar kun je als eigenaar alleen maar van dromen ;).

 

‘Right now not tomorrow’ staat er op de bovenbuis van de fiets van Berrie. Geïnspireerd door het gelijknamige lied van Gregory Pace is dat een goed motto voor op zijn Santos Travelmaster 3+. Daar moet je op fietsen, en wel nu! Wat zou het motto van Corine zijn? Misschien: ‘Right now moeten we de tent op zetten, verder fietsen doen we tomorrow’.

 

Hilda en Henk wilden vorig jaar naar Engeland, maar dat feest ging niet door. Goed, eerst maar eens naar huis, naar Pieterburen, dat is al een fietsvakantie op zich, me dunkt.

 

Claartje heeft de eerste Rohloff fiets van idworx in handen. idworx werkt, in tegenstelling tot de meeste fabrikanten, niet met jaargangen. Daardoor produceren ze sommige fietsen voor jaren aaneen. De Easy Rohler is daar een goed voorbeeld van, de fiets is zo’n succesverhaal dat er bijna niks aan veranderd is in de laatste jaren.

 

Joost heeft de laatste Tout Terrain 5th Avenue in handen. Met tranen in onze ogen nemen we afscheid van de fiets die jaren bij ons in de winkel heeft gestaan. Wij hopen dat je er heel veel plezier van hebt Joost!

 

Tineke beschikt over een prachtige fiets en een van de meest prachtige zadels. Gilles Berthoud maakt leren zadels op een wijze waar Brooks van kan dromen. Dat moet wel geweldig zitten. Veel fietsplezier Tineke!!

 

Bastiaan en Eline gaan op reis met de fiets. Met de elektrische fiets welteverstaan. Ze hebben daarom de zeer verstandige keuze gemaakt een extra accu aan te schaffen. Al betekent dit wel dat je extra gewicht meeneemt… Zou je daar nog een derde accu voor moeten aanschaffen?

 

Als je zeeslag speelt, dan is je laatste hoop gevestigd op het vliegdekschip. Dat is de perfecte introductie voor de twee Santos Travelmaster 3+’en die Dave en Bart hier presenteren. Onverwoestbaar, geschikt voor elk terrein.

 

Meestal kun je het aan onze winkelmanager Chris overlaten als je op jou fiets iets moois, nieuws, excentrisch of slims wilt hebben. Een voorbeeld hiervan, wat ook nog eens zeer functioneel is, is een achternaaf van Onyx. Deze Amerikaanse fabrikant is erin geslaagd om op revolutionaire wijze de vrije slag uit een naaf te halen. Tegelijkertijd is deze naaf muisstil. Een nadeel, je hoort alle andere kraakjes en rammeltjes weer extra hard. Machiel kan dus geen bakje borrelnootjes meenemen.

 

Sommige mensen kunnen op elk zadel fietsen, andere mensen zijn als een prinses op de erwt als het fietszadels betreft. Ik wil niet zeggen dat Patrick zo’n geval is, maar dat klanten soms hun eigen zadel meenemen, zoals Patrick, want soms heb je de juiste keus voor jou al ontdekt. In zo’n geval raden wij je meestal aan meteen maar twee exemplaren aan te schaffen, want je moet er nooit op vertrouwen dat dit zadel ongewijzigd blijft bestaan.

 

Met een fiets als de Koga Worldtraveller Signature is Annette eigenlijk helemaal voorbereid op alle mogelijke scenario’s. Reizen, forenzen of dagtochten door Nederland, deze fiets kan het allemaal.

 

Sanne en Bouke zijn al in veel landen geweest. Eigenlijk bijna alle landen wel tussen Rotterdam en Vietnam. Maar niet op de fiets, daarom gaan ze nu op hun Koga’s via de Donau naar Turkije, Iran, de stan-staten, India, Myanmar, Thailand, Laos en Cambodja naar hun bestemming.

 

In de loop van het jaar zullen de levertijden van fietsen gestaag gaan oplopen. Meestal kunnen wij binnen zes weken een fiets afleveren, op maat afgesteld. Bob was er op tijd bij en kon eind februari op de fiets springen, klaar voor een prachtig fietsjaar!

 

Het lastige aan een fiets kopen in coronatijd is dat je nooit weet hoe tevreden de klant is, ze hebben namelijk een mondkapje op bij het afleveren. Zou Guus nou huilen van geluk?

 

Monika en Tony hebben beide een Koga E-Worldtraveller Signature bij ons opgehaald. Monika heeft zeer bewust zelf een kleur gekozen. Dat kan bij Koga, als je dat echt graag wilt. Het is natuurlijk altijd spannend hoe een kleurcode er uiteindelijk in het echt uitziet!

 

De Koga E-Worldtraveller heeft maar 1 nadeel, er is geen ruimte in het frame voor drinkflessen. Gelukkig is daar door onze fietsenmaker Leo een prachtige oplossing voor bedacht: een tasje aan het frame, precies geschikt voor een bidon. Truuske heeft er een!

 

De Koga E-Worldtravellers gaan als een trein. Dat is grappig, want deze is gekocht door Trijntje. Ik vond het in ieder geval heel grappig ;).

 

Veronica heeft bij ons een gloednieuwe Koga Worldtraveller ‘Special’ opgehaald. De ‘Specials’ zijn door ons van tevoren tot op zekere hoogte samengesteld. Daardoor zijn deze fietsen vrijwel altijd zwart, maar hebben ze een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.

 

Claudia is naar alle schijn zeer tevreden met haar gloednieuwe Santos Travelmaster 3+!

 

De Santos Travelmaster 2+ is een fiets die zich perfect leent voor woon-werkverkeer, maar ook voor fietsvakanties. Ik ben benieuwd waar Ingrid met dit exemplaar naartoe gaat!

 

De Trekking Lite van Henk is een van de mooiste fietsen die er is. Santos heeft deze fiets voorzien van een prachtige afwerking en Henk heeft met zijn originele kleurkeuze het plaatje compleet gemaakt.

 

In de winterse weken was het zo mogelijk nog rustiger bij ons in de winkel. Maar wie niet schaatsen ging kon nog steeds zijn fiets ophalen, vandaar dat Bram dat maar kwam doen.

 

Lynn kocht bij ons een Gaastra 4.11, dat is een Gaastra met een Shimano Alfine naaf. Een interessante fiets voor Nederlands terrein. De lage instap variant bleek meer geschikt dan het ‘mixed frame’. Daardoor moesten wij op het laatste moment het frame wisselen. Soms is dat wat nodig is om de klant blij te maken. We hopen van harte dat dit gelukt is bij jou Lynn en we wensen je heel veel fietsplezier.

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?