Gelukkige Klanten 2022

In 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 vroegen wij aan klanten of zij op de foto wilden. En dat leverde een bijzondere foto-collectie op.

En naast de mooie foto’s hebben de klanten ons ook weten te waarderen: kijk maar eens naar de cijferlijst die gebaseerd is op meer dan 80% van onze klanten.

Oh ja, helaas vergeten we soms een foto te maken door de drukte of door de gezelligheid. Dus zijn we jou vergeten? Stuur gerust een vakantiefoto op hoor!

(Leuk weetje: wij hebben fietsen verkocht aan klanten uit de VS, Brazilië, Angola, Argentinië, Australië, Azerbeidzjaan, Canada, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Mexico, Nieuw Zeeland, Singapore, Turkije, Oekraïne, Tasmanië, Zuid-Afrika en zelfs Kazachstan!
En dichterbij vanuit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Finland, Griekenland, Polen, Spanje, Italië, Kroatië, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Ierland en het VK.
Of nog dichterbij Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en nog vele andere plaatsen in Nederland.)

Yvonne gaat met pensioen en heeft tassen van de kinderen gekregen voor haar verjaardag. Ze gaat eerst in Nederland fietsen.

 

Willem & Marlien gaan eerst een maand in Nieuw Zeeland fietsen, daarna een roadtrip om Vietnam op de fiets te verkennen.

 

Neeske; na lange tijd wat minder te hebben gefietst, gaat Neeske nu weer blij op haar mooie witte E-WTS rijden. Mooie ritten buiten de stad, ze kan niet wachten!

 

Als Fred met pensioen is, gaat hij de groene valleien naar Frankrijk fietsen samen met Ida (die helaas nog op haar fiets moet wachten.)

 

Tanneke is samen met Niek. Hij had eerder dit jaar zijn zeilboot ingeruild voor zijn fiets die hij bij ons had gekocht. Nu komen ze Tannekes rode Koga E-WTS ophalen.

 

Gerda geniet van fietsen, nu al helemaal met deze groene Koga WTS met rode tassen. De wereld ligt aan haar voeten!

 

Paul was al heel blij met zijn Koga E-WTS dus wilde Natalie er ook één. Op haar mooie nieuwe Koga E-WTS vertrokken ze naar Utrecht op deze heerlijke zonnige winterdag!

 

Buurtbewoner Frank gaat samen met Nelleke (ook nieuwe fiets van de Vakantiefietser) beginnen met fietsvakanties.

 

Jos is de eerste gelukkige eigenaar van de nieuwe Koga Colmaro Extreme gravelbike. Wij hadden deze bijna twee jaar geleden voor de showroom besteld. Eindelijk komen ze nu mondjesmaat binnen.

 

Frans heeft zijn gloednieuwe Gaastra Fyts 4.14 bij ons opgehaald.

 

Renske heeft haar nieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Als student vaak fietsvakanties gedaan, nu een paar jaar later tijd voor een serieuze vakantiefiets.

 

Irmgard gaat op deze Santos eerst met haar jongste zoon naar Parijs fietsen en daarna de rest van Europa verkennen.

 

Veronieke heeft haar nieuwe Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Annelies heeft een mooie Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Volgend jaar gaat Monika in haar eentje de Camino fietsen.

 

Annet heeft haar prachtige Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Jos zijn vrouw Katinka rijdt al op een Santos travel lite. Nu moest Jos ook “aan” de Santos. Het werd een prachtige blauwe Santos 2.9. Een lust voor het oog. Nu alleen nog de tas in de juiste kleur en het is perfectie! Blij rijdt hij naar Assendelft!

 

Yolande heeft haar nieuwe Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Om zijn gestolen fiets te vervangen Koos Alejandro voor een prachtige creme deluxe Koga WTS, let ook op de mooie rode accenten. Als deze fiets gestolen wordt valt hij in ieder geval op!

 

Peter heeft tevreden zijn nieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

De Santos Travelmaster 2+ van Anna kwam maar niet, dus leende Eric zijn Koga uit. 8 maanden na bestelling kwam toch de 2+.

 

Zdenek uit Tsjechië gaat van Praag naar Italië fietsen op zijn nieuwe Travelmaster 3+. Hij wilde graag bij de “Guru” van vakantiefietsen een fiets kopen. De hele familie kwam mee de fiets halen en nu willen de dochters een paard, omdat hun vader zo’n dure fiets heeft gekocht.

 

Manoushka heeft haar nieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Jannet en Pieter hebben hun Koga E-WTS’s bij ons opgehaald.

 

Eva en Firma hebben hun nieuwe Koga WTS’s bij ons opgehaald.

 

Thuis heeft Annemieke even geen plaats voor haar Koga, maar gelukkig heeft een vriend iets meer ruimte.

 

Met veel fietservaring wilde Alexander nu echt een mooie en de kleur was ook belangrijk. De mooie “Ocean blue” keur maakt zijn fiets prachtig en uniek (let ook op zijn bijpassende poloshirt) helaas had hij nu geen tijd om te fietsen maar we denken hem spoedig terug te zien voor zijn eerste service beurt.

 

In 2023 gaan Eline & Thijs 4 maanden fietsen in Europa.

 

Julie & Ida zijn via Amsterdam op weg naar Peru. (@cykelpigerne on Insta) In Amsterdam gebeurt wat je niet wil als wereldfietser. Beide fietsen werden gestolen voor hun hostel. Gelukkig konden wij twee fietsen uit onze voorraad leveren, de dames opmeten. de fietsen afstellen en klaarmaken. Voor hun grote reis. Iedereen van De Vakantiefietser heeft twee stappen extra gezet om deze dames te helpen (top!) ze mogen ook nog in onze gastenkamer overnachten.

 

Régines framemaat was niet meer aanwezig in haar gekozen kleur. Maar gelukkig had Santos er nog een in deze mooie brown metallic tint. Zo kon Régine toch op tijd op vakantie. Met dank aan Santos!

 

Kerstin gaat haar eerste fietsvakantie met deze fiets doen. Nou, dat kan alleen maar goed gaan.

 

Teun is een groot fan van Westerdijk: “Westerdijk was de eerste vrouwelijke hoogleraar in Nederland. Zij schreef:  Werken en feesten vormt schone geest.” Dus zette Teun op zijn fiets ‘schone geest’.

 

Familie Pelt fietst graag in Limburg en met deze Santos Travelmaster’s 3+ gaan ze daar nog meer van genieten.

 

Vriendin Saskia heeft eerder bij ons een zwarte Allrohlor gekocht. Jurriaan wilde graag een andere kleur.

 

Hans en Thea waren ook jaloers op de rest met hun mooie gelukkige klanten foto’s, dus hebben ze ons deze foto’s gestuurd. Hans en Thea waren na hun fijne en zorgeloze fietstrip, mede door hun geweldige fietsen hier bijna bij de eindbestemming aangekomen.

 

Kees had nog niet zijn eigen gelukkige klanten foto op de website, dus vandaar heeft kees deze foto naar ons opgestuurd met dit verhaal. “Jullie ToutTerrain heeft inmiddels de 500 km vuurdoop in Frankrijk gehad. Hij heeft de meeste typen paden met glans doorstaan: van een modderig stukje wandel-pelgrimspad en de enkelspoor stukjes trekvaart langs de kanalen, de steile klimmetjes en dalen naar de chateaus op de heuvel en incidenteel de berm van een 90 km weg. Een hele dag regen en een forse onweersbui: hij houd zich kranig, ook met volle bepakking.
Kortom: een heerlijke fiets, met dank voor jullie begeleiding.”

 

Anja had ook nog geen foto op de pagina dus had ze ons deze foto opgestuurd. Anja heeft inmiddels al meer dan 500 km gefiets en is momenteel de Ostseeroute aan het fietsen.

 

Anne had nog geen foto op de pagina van gelukkige klanten, dus had ze ons deze foto gestuurd met een mooi verhaal erbij. “Jaaah we zijn lekker on the road, we hebben de Sultan route (Wenen-Istanboel) en de Sufi route (Istanboel-Konya) erop zitten, beide gemaakt door 2 Haarlemmers die we ook nog hebben ontmoet terwijl ze een wandelroute begeleiden.  Tadzjikistan moeten we skippen helaas, grens met Azerbeidzjan en Turkmenistan zijn dicht. Groet vanuit Konya, Turkije.”

Arnold, weet het nog niet maar is bevangen van het fietsvirus. Met zijn mooie zwarte Koga GranTourer-S gaat hij niet alleen naar het strand, maar zeker ook de grens over.

 

Na lang en geduldig wachten op de juiste kleur, heeft Hannie haar mooie blauws Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Niek geeft zijn zeilboot ingeruild voor deze mooie Koga E-WTS.

 

Daan had een mooie proefrit naar Haarlem gemaakt. Het komt bijna nooit voor, maar hij kreeg een lekke band. Desondanks heeft hij toch de langste fiets van De Vakantiefietser gekozen.

 

Elry’s Koga WTS is rood dat heeft zelf gekozen, mooi hé.

 

Mike heeft zijn nieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Pamela en Ralph hebben hun nieuwe Koga WorldTraveller Signature bij ons opgehaald.

 

Roel heeft zijn Koga WorldTravellerS 2.0-RH bij ons opgehaald.

 

Alida is heel blij dat haar E-WTS op tijd klaar is voor haar vakantie. Zoals je ziet, is ze helemaal compleet!

 

Nathan gaat in het voorjaar 6 maanden fietsen met vriendin op bakfiets en met de hond in de trailer.

 

Inge vind haar zelf een gelukkige klant, misschien zelfs wel de gelukkigste klant. Maar ze kon haar foto niet terugvinden op de website, daarom heeft ze ons deze foto gestuurd. “Mijn prachtige Santos Ti 4.29 doet het geweldig. Hij heeft inmiddels flinke gravel routes, maar ook veel wegwerk gedaan. Inmiddels heb ik al bijna 5000 km hier in Canada en de USA. Dank voor je gedegen advies en het meedenken! Half december verwacht ik na nog eens 8000 km in Panama aan te komen. Ik reis met www.TDAglobalcycling.com, vía de website kun je me ook vinden.”

 

Marieke zocht een vervanging voor haar 30 jaar oude Koga. Een maal raden wat dat werd.

 

Ton heeft zijn idworx All Rohler Ti bij ons opgehaald.

 

Kim gaat haar Koga WTS inrijden met haar man. Vandaag met de boot naar Wageningen en vanaf daar fietsen ze naar huis.

 

Een vriend van Astrid had al een Koga WT en Astrid nu dus ook.

 

Eerst naar huis in Veendam. Volgend jaar op de Koga naar de bruiloft van haar dochter in Florence.

 

Corry heeft haar Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Na haar eerste fietsvakantie op een huurfiets, werd Suzan verliefd op het vakantiefietsen. Wat is er nou een betere start van deze hobby, dan met deze prachtige Koga WTS op stap gaan.

 

Nadat haar man 2 weken geleden een Koga E-WTS heeft gekocht, kocht Julia er ook een zodat ze hem weer kan bijhouden.

 

Lucienne heeft haar Santos Travelmaster 3+ bij ons opgehaald.

 

Jean-Paul heeft een streepje tussen Jean en Paul. ook al mocht het niet van de Burgerlijke Stand, van ons mag het wel.

 

Judit erg blij met haar nieuwe Koga E-WTS want nu kan ze eindelijk haar vriend Kees weer bijhouden.

 

De eerste kilometers zijn op de trekhaak naar Dronten.

 

Eerst gaan ze een half jaar door Europa fietsen: van Griekenland vaar Noorwegen.

 

Karin gaat fietsen in Thailand en misschien in Vietnam. Haar man heeft ook een Santos, waar hij al 15 jaar tevreden mee is.

 

Carien gaat eerst naar de Biesbosch, dan naar Bordeaux en dan naar Baskenland, zeg maar een BBB tour.

 

Zondag eerst maar naar Abcoude als eerste rit.

 

Paulien had al eerder haar Santos opgehaald, en nu volgt André met zijn Santos Travel Lite.

 

Gea heeft haar nieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Helen heeft haar nieuwe Gaastra Fyts 4.14 bij ons opgehaald.

 

En nu wil de vrouw van Stijn ook een E-WTS.

 

Tom heeft zijn nieuwe idworx All Rohler bij ons opgehaald en gaat er 30 Juli mee op vakantie.

 

Dominic uit de Verenigde Staten is erg blij met zijn nieuwe Koga en gaat er een paar maanden door Europa fietsen.

 

Maaike waar gaat jouw eerste tocht naartoe? “Naar huis” (Hilversum dus).

 

Rick gaat eerst maar een rondje Nederland Fietsen. Hij heeft voor ogen om daarna een echte vakantiefietser te worden.

 

Yoya heeft jaren geleden bij ons een Santos Travelmaster 2.8 gekocht. En nu heeft ze een nieuwe Santos Travelmaster 2.8 PX bij ons opgehaald.

 

André gaat meteen door naar zijn vaderland Zwitserland, waar ze niet zoveel keus hebben aan toerfietsen als hier, zegt hij. Zeker geen idworx oPinion Ti. Hij had hem vergeleken met de Duitse titanium fiets Falkenjagd, maar vond deze toch beter. En hij is niet de enige die die vergelijking heeft gemaakt. Goed werk Gerrit!

 

Andre heeft al een route door de Benelux voor ogen, maar komt vlak aarvoor nog langs voor een eerste beurt.

 

Monica heeft haar Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Siem gaat naar Azië fietsen (vanaf huis) via de Stan-landen en heeft hier veel tijd voor. Zoekt nog reisgenoten die hem voor een deel willen vergezellen. Stuur ons gerust een mail.

 

Ewoud heeft zijn idworx E oPinion bij ons opgehaald.

 

Jos is heel erg tevreden met zijn nieuwe Koga WTS.

 

Floor heeft haar nieuwe idworx AllRohler bij ons opgehaald. Een mooie fiets met een zeer lage instap.

 

Jan en zijn nieuwe Santos Travel Lite.

 

Guido’s vrouw heeft 3 jaar geleden bij ons een Koga met Rohloff en riem gekocht. Guido heeft er nu ook een. Kwam eigenlijk voor nieuwe fietstassen de winkel in, maar heeft later in dezelfde week deze fiets gekocht.

 

Klaus gaat met een dikke lach zijn eerste tocht op deze prachtige Santos 4.29 tegemoet.

 

Maaike heeft nog nooit zo´n mooie fiets gehad zegt ze. Terecht de idworx All Rohler is (samen met de idworx oPinion) de mooist ontworpen fiets in onze collectie.

 

Annelies haalt haar Koga WTS bij ons op.

 

Benedict heeft vandaag zijn nieuwe Koga WTS bij ons opgehaald.

 

De Denen Tim (met Madagaskar-oranje Koga WTS) en Kurt (titanium oPinion) gaan samen langs de Rijn fietsen, daarna gaat Tim naar huis en Kurt nog verder.  Waarom zij helemaal vanuit Denemarken komen om bij De Vakantiefietser twee fietsen te kopen? Volgens Kurt; “Eric is the Godfather of all the trekkingbicycles.” Toen hij binnenkwam speelde hij op zijn telefoon het deuntje van de Godfather af.

Jan en Denise hebben hun gloednieuwe idworx bij ons opgehaald.

 

Bert gaat eerst op Kreta fietsen, maar zal de fiets ook thuis gebruiken.

 

Robin, mede Jordaan bewoner, gaat de Groene Weg naar de Middellandse Zee befietsen.

 

Myrthe gaat dit weekend bij Abcoude fietsen. Haar man is van het wandelen, Myrthe is echter een fietster en hoopt haar man over te halen om op fietsvakantie te gaan.

 

Eerst Timo en nu Tessel. Vanuit hun woonplaats Rotterdam gaan ze naar Duitsland & Denemarken fietsen. Als het aan Timo ligt fietsen ze nog even door.

 

Na 2 jaar sparen en een half jaar wachten is het dan nu eindelijk zo ver. Geen enkel merk heeft zoveel kleurkeuze als idworx. Wow, wat mooi!

 

Tony gaat op zijn Koga langs de Rijn naar Milaan fietsen. dat is waar hij woont namelijk. Wij wensen deze Italiaan een bon giorno!

 

Deze chique Megan Groene Gaastra fiets heeft een nog chiquere kleur dan die van haar man ?

 

Nid uit Chiang Mai. Onze tweede Thaise klant in ons bestaan. Samen met Tong gaat hij door Europa fietsen.

 

Frank heeft zijn Santos Travelmaster 2.8 bij ons opgehaald.

 


Soms raakt Igor een klantenfoto kwijt. . .
Ingrid mailt: ‘In maart 2022 was ik de gelukkigste klant van De Vakantiefietser. Hier op 11 juni 2022 bij Mont Saint Michel ben ik nog gelukkiger.
Hoop wel dat deze geplaatst wordt met vermelding van de aller gelukkigste klant van Maart 2022!’

 

Marianne had er lang naar uitgekeken om haar nieuwe fiets, Santos Travel Lite, te kunnen ophalen. Nu kan ze eindelijk de Groene Weg befietsen.

 

Han heeft zijn mooie Tout terrain Amber Road Special 22.2 vandaag bij ons opgehaald.

 

Anja heeft vandaag haar Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Marjolein had al een idworx oPinion en voegt nu deze Santos 4.29 toe aan het ‘wagenpark’. Ze gaat samen met Piet naar de Pyreneeën, aan de Spaanse kant, En later dit jaar Portugal.
De Santos 4.29 van Piet was net op tijd voor de vakantie. Hij haalde hem op dezelfde middag als dat we de Santos binnen kregen nog op.

 

José heeft haar Koga WTS Special bij ons opgehaald.

 

Eerst kocht de dochter Kim een Santos Travelmaster 2.8 en een paar jaar later kocht Tini ook een Santos Travelmaster 2.8.

 

Kees kon kiezen: of héél veel langer wachten op een grijze Tout Terrain Tanami. Of sneller de elfde fiets in het blauw, wat zou jij doen?

 

“Jaren van gedroomd en nu is het eindelijk zo ver”. Een Santos Travel Lite, volgens Eric (eigenaar van de Vakantiefietser) de beste fiets op dit moment omdat hij Magura FIRMtec remmen heeft.

 

 

Bert gaat met zijn idworx Grandone fietsen in Noorwegen.

 

Janne heeft zijn Tout Terrain Amber Road bij ons opgehaald.

 

Een weekendje in Nederland fietsen daarna in Frankrijk. Op een idworx Easy Rohler.

 

Marielle gaat met de fietsen naar Frankrijk van daar haar verjaardag te vieren. Daarna fietst ze op de Santos Travel Lite terug naar huis (hopelijk wind mee en de zon in de rug).

 

Van een titanium Van Nicholas Pioneer naar deze idworx oPinion BLT Ti. Mooier kan niet.

 

Dit is alweer de derde e-bike van Steef, hij was er vroeg bij. Dit keer de fenomenale Koga E- WorldTraveller Signature. Kan het nog beter?

 

Lang getwijfeld over Rohloff, maar nu hartstikke blij ermee. Op naar Wuppertal.

 

De instructie bij afleveren was voor Brook niet nodig, want bij de aankoop heeft ze alles al gehoord. En ze heeft een heel handige partner.

 

Dit Canadese stel Pat en Marjory gaat eerst in Nederland fietsen daarna door Europa en vervolgens vliegen ze via Amsterdam terug te vliegen naar huis.

 

Josephine gaat in augustus de Oostzee fietsen. Op aanraden van vriendin, met een witte helm. En voor deze idworx All Rohler had ze een speciale kleur gekozen, want dat kan ook bij idworx.

 

Didier geeft les over spoorwegen op de universiteit. Op de Koga gaat hij als een trein, deze zomer naar Denemarken.

 

Jos gaat met zijn idworx Easy Rohler en zijn broer door Europa fietsen. Succes!

Oh ja wie van de twee is het mooist? Zijn broer of de idworx?

 

Mary en Stephen uit Texas, gaan een paar dagen fietsen voordat de fiets naar Portugal gaat en ze vanuit daar Europa doorgaan. Have fun ?

 

Stephen gaat met zijn nieuwe Koga WTS fietsen naar Maastricht en zijn familie daar bezoeken. Daarna weer terug naar Canada.

 

Jeroen heeft vandaag tevreden zijn Koga WT Special bij ons opgehaald.

 

Sander heeft zijn Koga Grantourer bij ons opgehaald.

 

De duitse Gisela en Jockel hebben samen hun nieuwe Gaastra’s bij ons opgehaald en gaan in vier dagen van Amsterdam naar Bergen fietsen in hun Heimat Deutschland.

 

Manlief ging met de auto naar huis en Willy ging met haar nieuwe Koga.

 

Chiel wilt uiteindelijk 3 maanden in Japan gaan fietsen. Maar gaat deze zomer eerst “oefenen” in de Ardennen.

 

Saskia heeft juichend haar nieuwe Santos Travel Lite bij ons opgehaald. De buren klagen wel eens omdat klanten óf erg hard huilen van gelukk om hun nieuwe fiets en te enthousiast staan juichen.

 

Marry met een blauwe Koga WorldTraveller. Midnight Blue is een van de populairste kleuren. In het donker lijkt het wel zwart, maar in de zon licht hij mooi blauw op.

 

Gitte heeft haar Siena rode Koga Worldtraveller bij ons opgehaald.

 

Sonja heeft haar rode Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Arie heeft tevreden zijn idworx Easy Rohler bij ons opgehaald en gaat er mee in Bretagne rondfietsen.

 

Addy gaat in twee vakanties naar Santiago de Compostela. gelukkig is haar fiets precies op tijd klaar, ze vertrekt namelijk al over drie dagen. Veel plezier!

 

Femke heeft haar Pine Green Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Niels heeft zijn Tout Terrain Amber Road bij ons opgehaald. ? Mooi klassiek staal!

 

Marinka heeft haar schitterende Santos Travel Lite bij ons opgehaald.

 

Timo heeft zijn grijze Koga WorldTraveller bij ons opgehaald.

 

Na meermaals uitstel door eerst coronatijd en daarna een ongeval, nu op een nieuwe Gaastra Fyts 4.14 eindelijk naar Rome.

 

Marjolein heeft haar  Santos 4.29 bij ons opgehaald, veel plezier. (☞゚ヮ゚)☞

 

Peter is bevredigd met zijn blauwe Koga.

 

Margaret heeft tevreden haar fiets bij ons opgehaald o(^▽^)o

 

Cees & Marlinda gaan met de auto naar Italië om in mei rondje Toscane te fietsen. Langs de steden Sienna, Pisa en Firenze.

 

Pieter heeft zijn blauwe Koga bij ons opgehaald. o(* ̄▽ ̄*)ブ

 

Klaas heeft zijn Koga Worldtraveller bij ons opgehaald. Een van onze vele klanten uit Groningen.

 

Stefan en zijn moeder Caroline hebben beide hun zwarte Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Martine en Arjan hebben vandaag samen hun nieuwe Santosen bij ons opgehaald.

 

Saskia wilde geen ‘stom’ tekstje, dus nu moeten we wat leuks verzinnen, bijvoorbeeld dat het lekker weer was om terug naar huis mee te fietsen.

 

Frederic gaat dagtochten maken, daarna in Europa op reis, maar nog niet naar Kazachstan

 

Jan heeft zijn idworx oPinion Ti bij ons opgehaald. Volgens ons de mooiste fiets in ons assortiment.

 

Jos heeft zijn mooie Gaastra bij ons opgehaald.

 

Kijk hem nou tevreden naar zijn Tout Terrain kijken. Veel plezier met je nieuwe fiets Richard.

 

Bea heeft een satin bronze Santos Travel Lite bij ons opgehaald.

 

Ellen en Jos hebben tevreden hun nieuwe Santossen bij ons opgehaald. ?

 

Leen en Marielle hebben hun Koga’s bij ons opgehaald.

 

Sylvia en haar nieuwe Koga E-WTS matchen perfect. ?

 

Tom had zojuist zijn gloednieuwe Koga E-WTS bij ons opgehaald.

 

Bert heeft zijn witte idworx All Rohler bij ons opgehaald. Veel plezier er mee.

 

Otto heeft zijn glanzende zwarte Gaastra 4.14 bij ons opgehaald. \( ̄︶ ̄*\))

 

Michiel heeft zijn zwarte idworx Easy Rohler bij ons opgehaald. ?

 

Hanneke heeft tevreden haar donker blauwe Koga WT bij ons opgehaald. :]

 

Hans is gelukkig met zijn net gefabriceerde Tout Terrain Tanami.

 

Max gaat komende zomer in Noorwegen fietsen. Twijfelt nog over de aanschaf van een zwarte helm, hij vindt het namelijk niet zo mooi staan.

 

Onno heeft heel tevreden zijn nieuwe Koga WTS bij ons opgehaald. Gaat je goed (●’◡’●) ?

 

Kijk eens hoe tevreden Lars is met zijn splinternieuwe Koga WTS. Veel plezier gewenst.

 

Jan heeft zijn blauwe Koga WTS bij ons opgehaald.

 

Miranda heeft tevreden haar Koga WorldTraveller opgehaald. Veel plezier met je nieuwe fiets.

 

Ina heeft een mooie rode Koga en is er inmiddels mee naar Rome gefietst. Zoals zij zelf zegt: “Wat een topfiets!”

 

Radboud heeft zijn blauwe Koga met Rohloff in de winkel opgehaald.

 

José & Jan hebben  hun fietsen bij ons opgehaald. Veel plezier ermee.

 

Rodion en Nymphaea hebben hun voortreffelijke Koga’s bij ons opgehaald.

 

Robin heeft zojuist zijn gitzwarte Koga bij ons opgehaald.

 

Ron is heel erg tevreden met zijn nieuwe oPinion-E. Kijk hem eens gelukkig lachen.

 

Janneke & Darna zijn tevreden met hun nieuwe idworx fietsen en gaan ze meteen op proef stellen door er een flink stuk mee te fietsen. Veel succes gewenst. Leuk dat zulke super ervaren wereldfietsters hier na hun Vittorio een waardige opvolger kozen.

 

Loek is heel erg tevreden met zijn nieuwe Van Nicholas. Wow, van titanium, mooier kan niet. Veel plezier ermee.

 

Frank is in Bonn geweest bij Gerrit voor een proefrit en gaat later de Curtain Trail doen, oftewel het IJzeren Gordijn. Viel Spass!

 

Lena heeft nog geen concrete fiets plannen, maar we wensen haar alvast veel plezier.

 

Met deze Santos Travel Lite travelt Joke lite de Toscaanse heuvels over.

 

Cees en Marlinda hebben tevreden hun fiets bij ons opgehaald.

 

Man André had vorig jaar al zijn fiets opgehaald. Nu was het de beurt van Erica. Ze gaan met de bus naar Provence en gaan daar rondfietsen.

 

Liesbeth heeft haar fiets bij ons opgehaald en gaat er binnenkort samen met Marianne mee naar Praag fietsen. Veel plezier.

 

Marianne heeft haar schitterende zwart glanzende Koga bij ons opgehaald, waarmee ze binnenkort samen met Liesbeth naar Praag gaat fietsen.

 

Arthur schrijft een boek over zijn wandeltocht naar Santiago de Compostela. Na het wandelen is het fietsen aan de beurt, maar eerst nog naar Noorwegen.

 

Erik heeft met een grote glimlach op zijn gezicht zijn mooie Gaastra opgehaald.

 

Vandaag heeft Erwin zijn idworx bij ons opgehaald. Waar hij overigens een goede oPinion over had.

 

Jo heeft zijn fel rode Koga opgehaald, waar hij nog veel plezier aan gaat beleven.

 

Frans gaat samen met Beppechien en hun zoon via Praag naar Wenen fietsen. Veel plezier.

 

Louis heeft vandaag zijn schitterende Koga bij ons opgehaald.

 

Kees kwam vanochtend zijn fiets ophalen. Eerst gaat de reis naar Houten, maar ter zijner tijd gaat de reis verder naar de Middellandse Zee.

 

Bert heeft een schitterende Tout Terrain Amber Road bij ons afgehaald op deze mooie zaterdag middag.

 

Elise haar zoon van 9 houdt niet van wandelen. Misschien houdt hij wel van fietsvakanties! Als het met deze Tout Terrain niet leuk wordt, dan weten wij het ook niet meer.

 

Ellen woont al jaren in Groot-Brittanië, nadat ze hier eerder een idworx All Rohler heeft gekocht zocht ze nu een lichtere fiets om mee door Zuid Amerika te fietsen. Daarvoor is deze idworx Grandone aangeschaft, met turquoise pedalen!

 

Geske heeft een prachtige Santos Travel Lite bij ons opgehaald aan het begin van 2022. Over zes maanden gaat ze richting de Ardennen om de fiets eens goed uit te proberen op de Vennbahn. Veel plezier Geske!

 

De 50 jaar oude metgezel wordt ingeruild voor een nieuwe Koga Worldtraveller Signature. Ik heb het over de vorige fiets van Anne natuurlijk hè.

 

Simone heeft zojuist haar zwarte Tout Terrain Amber Road bij ons opgehaald en gaat er nog veel leuke avonturen mee beleven.

 

Sheila heeft vandaag haar zwarte Koga WT special bij ons opgehaald.

 

Ineke is heel tevreden met haar zwart glanzende idworx Easy Rohler bij ons opgehaald.

 

Marijn komt haar zwarte Tout Terrain Amber Road bij ons ophalen in deze vroege ochtend.

 

Frank heeft zojuist zijn schitterende Santos bij ons opgehaald.

 

Marjan & Jan kwamen vanochtend gezellig samen hun twee prachtige Koga’s ophalen.

 

Jolanda heeft vandaag haar magnifieke Santos Travelmaster opgehaald.

 

Piet heeft zojuist zijn sublieme Koga E-WTS bij ons opgehaald.

Deel deze pagina met anderen

3 reacties op “Gelukkige Klanten 2022”

 1. Ingrid Veenhof

  Iemand die zoveel fietservaring heeft weet echt wel van de hoed en de rand en dat geldt zeker ook voor alle andere mensen die er werken. Een top team! Het gaat ze niet alleen om de fiets maar vooral wat je ermee gaat doen. Ook mijn tweede vakantiefiets is een Santos geworden maar nu een 3+ met Rohloff en riem en schijfremmen. Zoveel uitgelegd gekregen en geadviseerd dat je met vertrouwen de deur uit fietst. Met vragen reageren ze snel via telefoon en E-mail. Dat de winkel praktisch om de hoek zit is mooi meegenomen.

 2. Eric Schuijt

  Wow, wat een mooi compliment. Dank!

 3. Hans

  Omdat mijn fiets, die ik elders heb gekocht, geen bevestigingspunten voor een voorrek heeft, hebben Eric en zijn collega’s een op maat passende oplossing bedacht en meteen bevestigd.
  Dank!

Hoe denk jij erover?