De Vakantiefietser was op bedrijfsuitje naar… Chili!

Elk jaar gaat het team van de Vakantiefietser op bedrijfsuitje. En natuurlijk gaan ze dan fietsen. Vaak dichtbij huis, maar soms ook verder weg om een bijzondere reden. Van 9 tot en met 21 oktober gaat een deel van het team naar Chili om een deel van dit Zuid-Amerikaanse land op de fiets te ontdekken.

Lees het verslag van Susanne

Wat de bijzondere reden voor Chili is? Ooit beloofde Eric de Chileense monteur Leo: “Als jij een Nederlands paspoort hebt, gaan we op bedrijfsuitje naar Chili.” Belofte maakt schuld. Dat klopt bijna. Want ze gaan fietsen in de Atacama terwijl een bowlingavondje goedkoper zou zijn. Maar fietsen is hun passie en voor Leo speciaal, want na 10 jaar ziet hij zijn vaderland weer.

In 2018 ging het bedrijfsuitje van de Vakantiefietser naar India. Helaas kon Leo toen niet mee, omdat hij in afwachting was van een paspoort. Inmiddels heeft hij de benodigde papieren en maakt Eric zijn belofte waar. In totaal gaan 7 medewerkers mee naar Chili!

Eric in de werkplaats van Leo

Fietsen in Atacama

De groep landt op Santiago de Chili. Vanaf daar gaan ze met een auto naar Pisco Elqui. Daar worden ze op een zoutmeer gedropt om vervolgens af te dalen. De dagen daarop volgend doen ze onder andere de volgende plaatsen aan: Vicuna, Alpacas Urania, Ovalle, Combarbala, Illapel, Tilama, Zapallar, Valparaiso en tot slot weer naar Santiago.

Vakantiefietser-medewerker Susanne zal op de Chili 2022-pagina verslag doen van de avonturen. In een volgende update zal zij het team zich laten voorstellen; houd de pagina dus in de gaten. Nu moet ze eerst zorgen dat alles goed ingepakt is en alle voorbereidingen gedaan zijn!

En de winkel?

Van 9 tot en met 21 oktober zijn we gesloten. Zaterdag 22 oktober zijn we weer open en zullen we ook webshopbestellingen weer versturen.

Een paar monteurs blijven iets langer doorfietsen. Daarom bouwen we tot 19 november alleen nieuwe fietsen op. Voor onderhoud kun je daarna weer bij ons terecht.

 

Deel deze pagina met anderen

Hoe denk jij erover?